Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
7.8.11 08:58

Mandarinko, tak koukám, že nejsem sama. Já když se rychle zvednu, tak mě podbřišek bolí pěkně, tak si na to teďka dávám pozor. To samé, když kýchnu, tak mě tam lupne taky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
7.8.11 10:06

Me taky obcas pichne v podbrisku, presne jak pisete v tech stejnych situacich nebo i v noci kdyz se prevaluju a mimi asi asi nektere polohy nevyhovuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
7.8.11 19:56

ahoj holky zrovna rano kdyz jsem rychle vstala me neskutecne pichlo na boku a chtela jsem vam napsat zda je to normalni,koukam ze uz nemusim…jak se vsechny mate?uz vam roste brisko?ja jsem na konci 9tydne a uz jooooo…sice to vypada jako kdyz se hodne najim ale porad…mam z toho radost ale zatim jsem nic nepribrala… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
7.8.11 20:15
tatranka1 píše:
luuuu píše:
ahoj holky zrovna rano kdyz jsem rychle vstala me neskutecne pichlo na boku a chtela jsem vam napsat zda je to normalni,koukam ze uz nemusim…jak se vsechny mate?uz vam roste brisko?ja jsem na konci 9tydne a uz jooooo…sice to vypada jako kdyz se hodne najim ale porad…mam z toho radost ale zatim jsem nic nepribrala… :dance:
Já jsem dnes 9+4tt a bříško je vidět.má prostě jiný tvar,než když se přežereš :mrgreen: Ajinak ,když jsem se ve čt u mudr.vážila,mám o 3kg míň,no nějak se mi to nezdálo,tak jsem se zvážila včera u bráchy a je to tak.Hmm,ale připadám si tak o ty 3kg těžší,ruce ,nohy se mi klepou,všechno mám povolený… :roll: Musím se přiznat,dnes jsme trochu nakupovali,nějaký bodíčko atd. :oops:

jo jo my jsme od sebe plus minus den dva…ja byla na KO 3.8. a to jsem byla 9+1 takze tak :dance: ja koupila akorat prvni bodycko po tom co jsem na UTZ videla :srdce: a zarekla jsem se ze do konce 3.mesice nic vic,potom velkem UTZ na konci 3. zase neco koupim,ale zatim mi to prijde ,,zbytecne,,navic nam krasne vychazi termin po vanocich takze nechame vse na jezuchovi a zbytek nakoupime krasne v povanocnich slevach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
7.8.11 20:34

No me to zatim vypocitala jen sestricka podle MS ale to je moc brzo,to mam napsane na 24.2 ale podle toho kdy jsem otehotnela to vychazi na 5.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
7.8.11 20:44
tatranka1 píše:
mně to mudr.vypočítala podle ms i UTZ na 7.3.,ono se to u IVF počítá prý trochu jinak nebo co :dance:
Jdu chrnět,hezký zbytek neděle :mavam:

a muzu se te optat co to znamena ta zkratka IVF???
take uz pujdu do hajan,dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
7.8.11 20:49
tatranka1 píše:
luuuu píše:
tatranka1 píše:
mně to mudr.vypočítala podle ms i UTZ na 7.3.,ono se to u IVF počítá prý trochu jinak nebo co :dance:
Jdu chrnět,hezký zbytek neděle :mavam:
a muzu se te optat co to znamena ta zkratka IVF???
take uz pujdu do hajan,dobrou :mavam:
UMĚLÉ OPLODNĚNÍ

aha tak to jo :oops: takze jsi doma?nekde jsem cetla ze po kazdem umelem opl.se radsi necha doma na rizikovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
7.8.11 21:45

Já jsem taky otěhotněla po IVF. Zatím čerpám dovolenou, ale od září jdu na neschopenku. Mně doktor v CARu říkal, že samo IVF nedělá těhotenství rizikovým, spíš to, že „posrat“ se něco může úplně stejně jako u normálně vzniklého těhotenství, jenže k dalšímu těhotenství by byla zase dlouhá a náročná cesta. :wink:

Jsem hotová, jdu taky do pelechu.
Dobrou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
8.8.11 10:54
tatranka1 píše: :mavam: dobré ráno,tak jsem to s tím ,že nevolnosti ustávají zakřikla,už se to zase vrací? 8-o nevim,mám :poblion: až v krku.fuj

dobre rano…me uz to celkem preslo,ale musim se vzdy hned po ranu najist a pak porad neco zobat…jak jsem byla na krvi a nemohla snidat bylo mi pak hrozne zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
8.8.11 15:48

No ja jdu na KO 24.8. a nerekli mi vubec jestli to bude ten screening nebo jen prohlidka :nevim: :nevim:
je to divne,uvidime…nekdo mi rikal ze neni potreba ze staci az v 16.tydnu to komplexni vysetreni tak uvidime.
Jinak dneska jsem to nevydrzela a koupila jsem cepicku..jen jednu a takovou malicko ale mela jsem nutkani neco koupit a tak jsem koupila tohle… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 08:18

ahoj holky, já byla na odběrech na screening včera, šla jsem tam normálně najezená, a 24.8. jdu na ten jejich ultrazvuk, jinak mám OZP pojišťovnu a nic jsem neplatila ? nevím třeba příště, jak tak koukám, všichni něco platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 08:23

Opravdu se plati za ten screening?pojistovnu mam VZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 08:30
no co jsem slyšela od kamarádek co mají VZP tak ho platily, jedna dokonce 1500 ,– Kč!
Sardinka03 píše:
Opravdu se plati za ten screening?pojistovnu mam VZP.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
9.8.11 08:37

U nás se platí 1200,–Kč.

Jinak všem přeju krásný den! :mavam: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
9.8.11 08:57

Ahoj holky, moc vás zdravím z Dubňátek 2012 :mavam: Původně jsem byla s váma a pak mi mudr. posunula termín na 3.4. :-D Občas na vás ale mrkám a mám z vás velkou radost, už se vám to každou chvilkou přehoupne přes magickou hranici 12. týdnů :palec: :dance: :potlesk: Tak se držte a jen tak dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí