Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak ani nevím, jestli se k Vám mohu vůbec přidat. Už 4 týdny mám spoždění ale test nic neukazuje.
Bojím se k dr. protože si nedokážu představit mít miminka 15.měsíců od sebe!!! ![]()
Bronny: ken se přidej a vítej:) ASi to nebude sranda, ale alespon si deti budou blizsi:)
Bzzzum jeé to je krásná fotečka ![]()
Bronny po čtyřtýdenním zpoždění ti test neukazuje // ?
Ahojky holky, to je nějaké divné s tím testem…asi bych si zašla k dr. ![]()
Jinak já už se cítím kulatější
nedopnu kalhoty-mám je na gumičku
koupila jsem si těhu pás a vypadá to dobře, ale zatím ho ještě nosit nebudu, nechám to na chladnější počasí.
Ahoj Bronny,vítej
a neboj,to zvládneš,já mám kluky 16 měsíců od sebe a teď čekám třetí.Bylo to v pohodě,fakt.A teď si spolu hodně vyhrajou,nemusím se jim nějak věnovat jak třeba moje kamarádky co mají jedno.
Ahoj Tatranko, mě také nic není. Jen mě bolí prsa a občas mi je z něčeho nedobře, ale v podstatě je mi krásně. A mimi je ok, tkaže se nestresuji. Dnes večer půjdeme na porcinkuli, ale na kolotoče nejdu, protože bych asi
. Ale na langoše se těším - ať žije zdravý životní styl
.
U nás se žádný těhotenský balíček nefasuje
, ale po porodu ho dává moje pojišťovna, jak jsem si včera přečetla v letáku. A taky přispívá na nadstandartní péči (poplatek za nadstandartní pokoj, poplatek za otce u porodu, atd…) 1500Kč. A 600Kč na prvotrim.screening- tak to je celkem fajn.
![]()
Bzzzum píše:
Ahoj Tatranko, mě také nic není. Jen mě bolí prsa a občas mi je z něčeho nedobře, ale v podstatě je mi krásně. A mimi je ok, tkaže se nestresuji. Dnes večer půjdeme na porcinkuli, ale na kolotoče nejdu, protože bych asi. Ale na langoše se těším - ať žije zdravý životní styl
![]()
.
U nás se žádný těhotenský balíček nefasuje, ale po porodu ho dává moje pojišťovna, jak jsem si včera přečetla v letáku. A taky přispívá na nadstandartní péči (poplatek za nadstandartní pokoj, poplatek za otce u porodu, atd…) 1500Kč. A 600Kč na prvotrim.screening- tak to je celkem fajn.
![]()
ahojky a u jaké jsi pojišťovny?
No holky vy mi ale děláte chutě
přítel se pustil do bramboráků
ale jsou to kupovany mražený, ale jsou výborný jako domácí. Nechtělo se mi to dělat, tak jsme koupili hotové a celkem se to i vyplatí. Kilo za 70kč a jen to osmažím ![]()
Ahoj holky, jdu popřát hezký víkend. ![]()
Tatranko, mně je taky už pár dní o něco lépe od žaludku. ![]()
Dobré ráno holky, chtěla jsem se zeptat, taky vás občas píchne v podbříšku? Já když se rychle zvednua nebo u kýchnutí a to je pak něco
ManDarinka90 píše:
Dobré ráno holky, chtěla jsem se zeptat, taky vás občas píchne v podbříšku? Já když se rychle zvednua nebo u kýchnutí a to je pak něco
ManDarinko, mám to stejné. Zejména u toho kýchnutí.
ManDarinko mě píchalo v podbřišku asi před týdnem,trvalo to celkem dlouho,ale už je klid.