Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1862
5.8.11 22:25

Ahoj holky, tak ani nevím, jestli se k Vám mohu vůbec přidat. Už 4 týdny mám spoždění ale test nic neukazuje.
Bojím se k dr. protože si nedokážu představit mít miminka 15.měsíců od sebe!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.8.11 23:00

Bronny: ken se přidej a vítej:) ASi to nebude sranda, ale alespon si deti budou blizsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
6.8.11 08:36

Bzzzum jeé to je krásná fotečka :kytka:
Bronny po čtyřtýdenním zpoždění ti test neukazuje // ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.8.11 09:17

Ahojky holky, to je nějaké divné s tím testem…asi bych si zašla k dr. :think:

Jinak já už se cítím kulatější :lol: nedopnu kalhoty-mám je na gumičku :oops: koupila jsem si těhu pás a vypadá to dobře, ale zatím ho ještě nosit nebudu, nechám to na chladnější počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
6.8.11 09:26

Ani u Domči mi nic neukázal. Až tak v 8tt. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.8.11 09:35

Wow, tak třeba máš menší Hcg v moči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
6.8.11 10:13

Ahoj Bronny,vítej :kytka: a neboj,to zvládneš,já mám kluky 16 měsíců od sebe a teď čekám třetí.Bylo to v pohodě,fakt.A teď si spolu hodně vyhrajou,nemusím se jim nějak věnovat jak třeba moje kamarádky co mají jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
6.8.11 16:48

Ahoj Tatranko, mě také nic není. Jen mě bolí prsa a občas mi je z něčeho nedobře, ale v podstatě je mi krásně. A mimi je ok, tkaže se nestresuji. Dnes večer půjdeme na porcinkuli, ale na kolotoče nejdu, protože bych asi :poblion: . Ale na langoše se těším - ať žije zdravý životní styl :lol: :lol: .
U nás se žádný těhotenský balíček nefasuje :-( , ale po porodu ho dává moje pojišťovna, jak jsem si včera přečetla v letáku. A taky přispívá na nadstandartní péči (poplatek za nadstandartní pokoj, poplatek za otce u porodu, atd…) 1500Kč. A 600Kč na prvotrim.screening- tak to je celkem fajn. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
6.8.11 17:23
Bzzzum píše:
Ahoj Tatranko, mě také nic není. Jen mě bolí prsa a občas mi je z něčeho nedobře, ale v podstatě je mi krásně. A mimi je ok, tkaže se nestresuji. Dnes večer půjdeme na porcinkuli, ale na kolotoče nejdu, protože bych asi :poblion: . Ale na langoše se těším - ať žije zdravý životní styl :lol: :lol: .
U nás se žádný těhotenský balíček nefasuje :-( , ale po porodu ho dává moje pojišťovna, jak jsem si včera přečetla v letáku. A taky přispívá na nadstandartní péči (poplatek za nadstandartní pokoj, poplatek za otce u porodu, atd…) 1500Kč. A 600Kč na prvotrim.screening- tak to je celkem fajn. :think: :palec:

ahojky a u jaké jsi pojišťovny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.8.11 17:35

No holky vy mi ale děláte chutě :jazyk: přítel se pustil do bramboráků :dance: ale jsou to kupovany mražený, ale jsou výborný jako domácí. Nechtělo se mi to dělat, tak jsme koupili hotové a celkem se to i vyplatí. Kilo za 70kč a jen to osmažím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
6.8.11 19:46

Ahoj holky, jdu popřát hezký víkend. :wink:

Tatranko, mně je taky už pár dní o něco lépe od žaludku. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
7.8.11 07:41

Dobré ráno holky, chtěla jsem se zeptat, taky vás občas píchne v podbříšku? Já když se rychle zvednua nebo u kýchnutí a to je pak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
7.8.11 07:53
ManDarinka90 píše:
Dobré ráno holky, chtěla jsem se zeptat, taky vás občas píchne v podbříšku? Já když se rychle zvednua nebo u kýchnutí a to je pak něco

ManDarinko, mám to stejné. Zejména u toho kýchnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.8.11 08:51

ManDarinko mě píchalo v podbřišku asi před týdnem,trvalo to celkem dlouho,ale už je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.8.11 08:51
tatranka1 píše:
Luu,MetalAliance

taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek