Poradna duly
Jana Čurdová
Tak zase, ze je pritel mensi, nepredavate detem takove geny:) Jako my:)
Neresila bych to, kdybych nemela zkusenosti se synem, ze vsichni ziraj, jak je velky…Jednou se nade mnou sebehli na piskovisti maminky v uzasu, jak velke mam ditě:) Kdyby ta potencionalni holcicka byla vysoka a stihla, tak budiž…Ale kdyby mela postavu ( prdelatou ), po mě, tak chudera…
Takže sice bych ráda holčičku, ale kdyz to vezmu prakticky, tak snad radsi zase kluk:)
Je pravda, ze to neovlivnim, a ze je dulezite, hlavně aby bylo zdravé, ale přeci jen se těm uvaham nejde branit:)
A nohu mam taky 42, ted uz to jde, ale kdyz jsme byla v puberte, tak mi jezdili boty kupovat jen do Německa:)
Ted diky za Deichmana:)
Jo, a u nas ten první screening stojí dohromady 1100, 600 za krev, a 500 za UTZ. A doktorka rikala, ze to sice nekdo obcas odmitne, ale že ona to doporučuje, že je tosnad lepsi než ten pozdější…
Jo, a ještě mě dnes Dr pobavila, že díky výšce mám prý i dlouhou pochvu
a musí používat super dlouhý zrcadla, bléé
Ahoj, koukám, že jste tady některé obryně
, já jsem zase trpaslík
(161 cm) ![]()
Jdu teď srovnávat jabka, hrušky
. Když prcek rodí, tak porodní váha dětí má rostoucí trend (3350, 3500,…). Kam to poleze, nevím
.A švagrovka je ode mě vyšší možná o 14 cm a děti jí vážily od 2400 do 2900. Tak se v tom vyznejte. Doženou to později, její 1.puboš má kolem 180 cm. ![]()
Tezzka píše:
Jo, a ještě mě dnes Dr pobavila, že díky výšce mám prý i dlouhou pochvua musí používat super dlouhý zrcadla, bléé
Tak to je hustý
jo jinak taky jsem vděčná Deichmannu ![]()
Noo tak já si nemyslím,že ten první screening je lepší jak ten druhý,po tom co se stalo kamarádce.
První screening jí vyšel prý v pořádku a na druhém zjistili vady neslučitelné se životem,takže tak.Všechno je dobré brát s rezervou.Tím samo nechci nikoho strašit,jen že se to může stát.Proto na ten první asi ani nepůjdu.U kluků jsem taky nebyla. ![]()
Tezzka píše:
Jo, a ještě mě dnes Dr pobavila, že díky výšce mám prý i dlouhou pochvua musí používat super dlouhý zrcadla, bléé
Já jsem u Viki taky nebyla. Tohle je takovej bonus navíc, takže ho vynechám…
to je jedno jaky zrcadla, hlavne ze jsi zdrava a mimi taky ![]()
tak to jsem zvedava jak za tyden zinkasuje Dr.me. ![]()
ManDarinka90 píše:
Já jsem u Viki taky nebyla. Tohle je takovej bonus navíc, takže ho vynechám…
odmitla si ten screening? ja bych nejradsi odmitala vsechna ta vysetreni.
ne kvuli penezum, ale ze nemam rada takovy stresy a uz vubec ne invazivni zasahy.
No jo peníze už se vybírají všude… až jsem byla zaskočena, ale nedá se nic dělat-člověk to nakonec i rád zaplatí
Sardinka03 píše:ManDarinka90 píše:odmitla si ten screening? ja bych nejradsi odmitala vsechna ta vysetreni.
Já jsem u Viki taky nebyla. Tohle je takovej bonus navíc, takže ho vynechám…ne kvuli penezum, ale ze nemam rada takovy stresy a uz vubec ne invazivni zasahy.
Neodmítla, mě ho ani nikdo nenabídnul
na genetice mi řekli že až podle krve a pokud bude dobrá, tak na utz nemusím jít, takže asi tak…
Já vzhledem k tomu, že mi to dr. nenabídla tak se o to zajímat dále nebudu, asi to jen tak nenabízí těhulím… a na genetice mi sama řekla, že není potřeba pokud je krev v pořádku… Já to beru tak že jsem na tom s malou nebyla a teď je to jen takovej bonus navíc, takže podle mě není potřeba. Spolíhalo se jen na tripple testy. Tak asi tak z mého hlediska ![]()
A nevíš kolik tak stojí? Já ho právě chci vyzkoušet, jelikož klasický mlíko já do sebe nedám…