Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
11.8.11 12:16

Ta´dy je druhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
11.8.11 12:24

Man - to je nádhera…já jdu za 14 dní ve středu,to budu ve 12 týdnu tak už to také doufám bude vypadat jako mimčo…tak se těším ale zároveň mám zase strach aby bylo vše v pořádku…už mi skoro vůbec nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.8.11 12:29

Luu určitě bude to budeš é týden a něco víc jak my teď na fotce :palec: a neboj vše bude ok, já se taky stresovala a pak mi bylo krásně když mi to mrně ukázala jak tam tancuje :dance: a špatně, mě ani nijak extra nebylo a není, občas se mi navaluje ale nezvracím. Za to u první dcerky mi nebylo VŮBEC nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
11.8.11 12:32

no já vím že někomu třeba není celou dobu vůbec nic…když mi bylo špatně říkala jsem si aby mi už bylo dobře a teď když mi nic není zase stresuju :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.8.11 15:59
tatranka1 píše:
ManDarinka90 píše:
Tady je ten náš poklad :srdce: je vidět i jak má nataženou nožičku, prstíky, pusinka
Ježíši to je hezký :palec: A jako by se miminko usmívalo,co?Fakt krásný

Přítel taky říká, že se usmívá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.8.11 16:16
tatranka1 píše:
ManDarinka90 píše:
tatranka1 píše:
ManDarinka90 píše:
Tady je ten náš poklad :srdce: je vidět i jak má nataženou nožičku, prstíky, pusinka
Ježíši to je hezký :palec: A jako by se miminko usmívalo,co?Fakt krásný
Přítel taky říká, že se usmívá :palec:
Je to super.Kolikátý týden je to UTZ?Ten 11tt?

Ano 10+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.8.11 16:17

Holky chtěla jsem se zeptat, chodí s Vámi do poradny i děti? Já nebudu mít pokaždé hlídání a tak musím brávat malou sebou, teda ještě semnou nebyla, tak nevím jak na to budou koukat. Vadit by to si myslím nemělo, přítel si nemůže brávat jen tak dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.8.11 16:32

Já si myslím, že by to nemělo nikomu vadit a doktorce už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.8.11 16:33

Viktorka měla ted 3 roky a když jsem jí řekla, že příště půjde se mnou se podívat na mimi tak úplně jásala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
11.8.11 17:14

Mandarinku, krásná fotečka. :palec:

Se mnou syn absolvoval několik cest do CARu, ale je mu už osm a čekal na mě vždy v čekárně. Ale malý děti normoš s sebou, na to nikdo nemůže říct půl slova. Přece je nenecháme samotné doma. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.8.11 17:57

ManDarinko, gratulace a je to nádhera - už miminko :potlesk: . Moc se těším na můj další UZ (až 26.8.), ale přesně jak říkala Luuuu - doprovází mě i strach :( Ale je to asi normální se bát…!
Mě vůbec nic není, ani jsem ne :poblion: . Zjistila jsem, že mám nahoře 2kg :roll: 8-o …mám totiž už 2.týden dovču a vzhledem k hnusnému počasí se moc na výlety nedostaneme. Od září chci začít plavat a gravidjógu. Máte s tím zkušenosti? Trochu se děsím mykóz z bazénu!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.8.11 21:24
zlatuna píše:
Kacudko, myslíš, že kdybych se Dr. zeptala, ať mi je napíše od 8.00 do 18.00, že by mi to napsal ? Já se teda bojím zeptat. :nevim:

tak to fakt nevím :nevim: myslím že si to dělá každý dr podle sebe,někteří doktoři napíšou i neomezené vycházky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.8.11 21:26

Ahojte holky,

tak jsem byla dnes u doktora a všechno je v pohodě, :srdce: už krásně tlouklo a mám těhu průkazku.Tak jsem ráda,že je všechno jak má.A zapoměla jsem si říct o fotečku,tak příště.

Mandarinko - krásná fotečka,úplně ti závidím.Nesmím příště zapomenout si o ni říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
12.8.11 14:15

Mandarinko - opravdu krasna fotka! Gratuluju! fakt jakoby se mimi usmivalo :-)

odkdy se da vlastne zjistit pohlavi mimiska? az po 20.tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
12.8.11 17:04

Holky, já jsem taky nedočkavá. Strašně moc bych chtěla vědět, co nosím v bříšku :lol: Přemýšlím nad tímhle :think:
 http://www.malvik.cz/…hlavi-ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital