Poradna duly
Jana Čurdová
Man - to je nádhera…já jdu za 14 dní ve středu,to budu ve 12 týdnu tak už to také doufám bude vypadat jako mimčo…tak se těším ale zároveň mám zase strach aby bylo vše v pořádku…už mi skoro vůbec nic není ![]()
Luu určitě bude to budeš é týden a něco víc jak my teď na fotce
a neboj vše bude ok, já se taky stresovala a pak mi bylo krásně když mi to mrně ukázala jak tam tancuje
a špatně, mě ani nijak extra nebylo a není, občas se mi navaluje ale nezvracím. Za to u první dcerky mi nebylo VŮBEC nic ![]()
no já vím že někomu třeba není celou dobu vůbec nic…když mi bylo špatně říkala jsem si aby mi už bylo dobře a teď když mi nic není zase stresuju
![]()
tatranka1 píše:ManDarinka90 píše:Ježíši to je hezký
Tady je ten náš pokladje vidět i jak má nataženou nožičku, prstíky, pusinka
A jako by se miminko usmívalo,co?Fakt krásný
Přítel taky říká, že se usmívá ![]()
tatranka1 píše:ManDarinka90 píše:Je to super.Kolikátý týden je to UTZ?Ten 11tt?tatranka1 píše:Přítel taky říká, že se usmíváManDarinka90 píše:Ježíši to je hezký
Tady je ten náš pokladje vidět i jak má nataženou nožičku, prstíky, pusinka
A jako by se miminko usmívalo,co?Fakt krásný
Ano 10+5tt
Holky chtěla jsem se zeptat, chodí s Vámi do poradny i děti? Já nebudu mít pokaždé hlídání a tak musím brávat malou sebou, teda ještě semnou nebyla, tak nevím jak na to budou koukat. Vadit by to si myslím nemělo, přítel si nemůže brávat jen tak dovolenou.
Já si myslím, že by to nemělo nikomu vadit a doktorce už vůbec ne.
Viktorka měla ted 3 roky a když jsem jí řekla, že příště půjde se mnou se podívat na mimi tak úplně jásala ![]()
Mandarinku, krásná fotečka. ![]()
Se mnou syn absolvoval několik cest do CARu, ale je mu už osm a čekal na mě vždy v čekárně. Ale malý děti normoš s sebou, na to nikdo nemůže říct půl slova. Přece je nenecháme samotné doma.
![]()
ManDarinko, gratulace a je to nádhera - už miminko
. Moc se těším na můj další UZ (až 26.8.), ale přesně jak říkala Luuuu - doprovází mě i strach
Ale je to asi normální se bát…!
Mě vůbec nic není, ani jsem ne
. Zjistila jsem, že mám nahoře 2kg
…mám totiž už 2.týden dovču a vzhledem k hnusnému počasí se moc na výlety nedostaneme. Od září chci začít plavat a gravidjógu. Máte s tím zkušenosti? Trochu se děsím mykóz z bazénu!!! ![]()
zlatuna píše:
Kacudko, myslíš, že kdybych se Dr. zeptala, ať mi je napíše od 8.00 do 18.00, že by mi to napsal ? Já se teda bojím zeptat.
tak to fakt nevím
myslím že si to dělá každý dr podle sebe,někteří doktoři napíšou i neomezené vycházky. ![]()
Ahojte holky,
tak jsem byla dnes u doktora a všechno je v pohodě,
už krásně tlouklo a mám těhu průkazku.Tak jsem ráda,že je všechno jak má.A zapoměla jsem si říct o fotečku,tak příště.
Mandarinko - krásná fotečka,úplně ti závidím.Nesmím příště zapomenout si o ni říct.
Mandarinko - opravdu krasna fotka! Gratuluju! fakt jakoby se mimi usmivalo ![]()
odkdy se da vlastne zjistit pohlavi mimiska? az po 20.tydnu?
Holky, já jsem taky nedočkavá. Strašně moc bych chtěla vědět, co nosím v bříšku
Přemýšlím nad tímhle ![]()
http://www.malvik.cz/…hlavi-ditete