Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4145
10.8.11 14:47

Ahojky holky,tak ja vecer opet trosku krvacela,ale vse se obeslo bez bolesti,tak jsem si lehla a vse je dobre, i moje dr. rikala pokud nejsou bolesti je to vklidu,takze jsem ani k dr. nejela…sice jsem se opet hrozne lekla ale byla to opet jednorazovka a ja zase v ten den vic chodila,takze to je urcite potom!dneska mi je cely den na :poblion: takze je URCITE VSE V PORADKU!!!nebo ja se tim uklidniji…na KO jdu az za 14 dni ve stredu,tak uvidim kdyby se to opakovalo,tak pujdu driv … co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
10.8.11 15:15

Luuu, já bych asi také byla v klidu. Jeden den jsem špinila a taky jsem nikam nejela, neměla jsem bolesti. Holky tady některé psaly, že jely hned. Tak podle toho jak se cítíš no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
10.8.11 15:17
zlatuna píše:
Luuu, já bych asi také byla v klidu. Jeden den jsem špinila a taky jsem nikam nejela, neměla jsem bolesti. Holky tady některé psaly, že jely hned. Tak podle toho jak se cítíš no. :nevim:

presne tak,ja kdyz se to stalo uplne poprve,cca 6.tyden,take jsem nejela…proste si myslim ze jak si tam mimco dela prosto obcas proste praskne zilka ci neco a malicko krvacis…je to asi v prvnim trimestru normalni,kdyz nejsou bolesti, zrejme o nic nejde…a bohuzel stejne kdyz uz se ma neco pokazit,tak s tim ani lekari bohuzel nic neudelaji…tak snad bude vse v poradku…a jak se citis?
ja uz jsem zacala 10.tyden :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
10.8.11 15:25

No já se cítím skvěle, až na tu únavu :-D Nemusím vůbec sladké, spíš samé maso, hranolky, no nezdravé věci. Příští týden jdu na KO, to budu 10+0, už se moc těším. Ale letí to teda, když si vezmeš je to už 3. měsíc těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
10.8.11 15:28
zlatuna píše:
No já se cítím skvěle, až na tu únavu :-D Nemusím vůbec sladké, spíš samé maso, hranolky, no nezdravé věci. Příští týden jdu na KO, to budu 10+0, už se moc těším. Ale letí to teda, když si vezmeš je to už 3. měsíc těhu :lol:

jo tak se sladkym to mame stejne,vubec…driv jsem si kupovala same susenky,cokoladicky a ted vubec…ale porad jim spis teda zdrave - broskve,jablicka,nektarinky a tak no a vysledek?shodila jsem dalsi pul kilo,nechapu to :nevim:
tak tak hrozne to leti,ja uz ,,jen,,14 dni a jsem za prvnim trimestrem,mazec!a ta unava prejde,ja to tak mela jeste min.tyden,kazde odpoledne jsem si musela schrupnout a ted ani uz ne,vzdy jen tak 1-2tydne…od zari chci zase do prace tak uvidime…ty pracujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
10.8.11 15:32

Nene, já jsem na neschopence. Mám fyzicky náročnou práci, tak jsem doma. Neumím si představit teď chodit do práce. Ještě každý jsem dojížděla 40 km :zed: Co děláš ty za práci ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
10.8.11 15:34
zlatuna píše:
Nene, já jsem na neschopence. Mám fyzicky náročnou práci, tak jsem doma. Neumím si představit teď chodit do práce. Ještě každý jsem dojížděla 40 km :zed: Co děláš ty za práci ?

takze budes az do konce doma?no ja delam na poliklinice na RTG pul uvazek - ale jen na prijmu,s RTG vubec do styku neprijdu a potom zbytek odpoledne klasickou kancelarskou krysu…takze to jde…navic skvely kolektiv,jak se dozvedeli ze jsem tehu hned se o me staraji jako blazen,moc mile!
ale take dojizdim a to MHD kazdy den tak hodinku..nejdriv busem a pak jeste tramvaji…sice bych mohla jezdit autem ale to by se nevyplatilo,to bych mohla byt rovnou na neschopence,hrozne bych projezdila…ale uvidime,chci byt v praci max. do konce listopadu,uvidim podle snehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
10.8.11 15:41

Jo budu doma až do konce. A v zimě tady budu ráda když se dostanu na nákup natož do práce :mrgreen: To máš skvělou práci a je fajn jít na ty 3 měsíce ještě mezi lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
10.8.11 15:45

presne tak,jsem moc rada ze prvni tri mesice jsem byla doma,protoze je vsude plno chrchlajicich a nemocnych lidi,natoz na poliklinice ze…tam je riziko chripky velke,navic ja jsem na to hrozne nachylna…ale ted uz to bude dobre,uz mi doma trosku ,,hrabe,,jsem ted i 14dni sama,pritel odjel takze je to na budku…
a jak mas vychazky?taky tak blbe od 9-11 a od 13-15?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.8.11 16:22

Zdravim vas holky tak sem byla tyden ve spitale zacla sem spinit a doktor zjistil ze se mi zacla odlucovat placenta a ze ji mam uplne jinak nez by mela byt. sem 8tt. no mam rezim klidovy proste znicim se netahat nic nedelat to je spis jako kdybych byla nemocna a nee tehotna :-) tak pohodu a odpocivat co nejvic to jde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.8.11 16:36

Mě odjela do pátku malá, prarodičové si ji odvezli, tak se asi budu docela nudit… ale zítra asi půjdu po krámech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.8.11 16:36
botanicka píše:
Zdravim vas holky tak sem byla tyden ve spitale zacla sem spinit a doktor zjistil ze se mi zacla odlucovat placenta a ze ji mam uplne jinak nez by mela byt. sem 8tt. no mam rezim klidovy proste znicim se netahat nic nedelat to je spis jako kdybych byla nemocna a nee tehotna :-) tak pohodu a odpocivat co nejvic to jde :mavam:

Jejda, tak snad už bude vše tak jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
10.8.11 17:06

botanicka, tak naštěstí jsem nemusela do nemocnice, ale taky jsem se dneska pěkně vyleka..tak já se před chvílí vrátila od paní doktorky..měla jsem jít na kontrolu až příští týden, jenže jsem dopoledne začala krvácet :-( Paní doktorka nás prohlídla řekla, že už je z prcka pěkná fazolka a ukázala mi :srdce: Jinak mi zakázala cokoliv dělat, že mám hematom na děloze a dostala jsem Utrogestan a Ascorutin…příští týden opět kontrola, tak snad to bude už ok :-)
Takže hlavně klídeček a pohodičku:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
10.8.11 17:28
NancyK píše:
botanicka, tak naštěstí jsem nemusela do nemocnice, ale taky jsem se dneska pěkně vyleka..tak já se před chvílí vrátila od paní doktorky..měla jsem jít na kontrolu až příští týden, jenže jsem dopoledne začala krvácet :-( Paní doktorka nás prohlídla řekla, že už je z prcka pěkná fazolka a ukázala mi :srdce: Jinak mi zakázala cokoliv dělat, že mám hematom na děloze a dostala jsem Utrogestan a Ascorutin…příští týden opět kontrola, tak snad to bude už ok :-)

a jak beres Utrogestan?ustne nebo vaginalne?me dr. po spineni doporucila jen vaginalne,pry je to lepsi pro mimco…jen se priprav ze potom vzdy tak 2-3 hodky budes hodne ,,spinit,,bile…jak to z tebe pujde ven,malicko neprijemne ale intimka to zachrani…kdyz jsem ho brala normos pusou,bylo mi po nem hrozne zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
10.8.11 17:40
luuuu píše:
NancyK píše:
a jak beres Utrogestan?ustne nebo vaginalne?me dr. po spineni doporucila jen vaginalne,pry je to lepsi pro mimco…jen se priprav ze potom vzdy tak 2-3 hodky budes hodne ,,spinit,,bile…jak to z tebe pujde ven,malicko neprijemne ale intimka to zachrani…kdyz jsem ho brala normos pusou,bylo mi po nem hrozne zle…

beruho vaginárně, doktorka mi právě říkala, že když ho budu polikat, že mi po něm bude zle :poblion: Jo to špinění je celkem jasné, taky mi doporučila, že bych hodinku po zavedení měla ležet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí