Poradna duly
Jana Čurdová
No já podle UTZ mám termín dřív jak podle MS ![]()
Jinak s těma kufříkama se moc nepředaj
měla jsem tam to samé… ale v porodnici jsem dostala 2 kufříky, myslím i stejné výrobky co jsou nafocené na té kartě. A asi ji taky pošlu-i za to jsem něco dostala.
nulu86 píše:
takže cituji : 11tt 4.1 cm, váha 7gjsi v normě
![]()
Děkuji, no tak to je super asi bude prcek trochu přerostlejší
já měřím 185cm
no myslím, že to jak jsi vysoká ty, by nemělo mít až takový vliv, jinak by nedělali pro všechna mimi stejný tabulky
jinak já jsem k těhu průkazce dostala vzorek krému mamastrie, pak vzorek gravitalu obal na průkazku a to je tuším vše, nějaký letáčky, takže toho moc nebylo
a jak jste na tom, baštíte vitaminy, mažete už proti striím? mě sestra řekla že bych už měla, ale jsem na tohle hroznej lajdák, nejsem schopná si mazat ani obličej krémem ![]()
jj, vitaminy Femibion 800 a mazu se vsim moznych co najdu doma - ruzne oleje - od kokosoveho po hipp a babylove a taky jsme si koupila Elasti Q. v nejaky knizce jsem cetla, ze proti striim je dobry pouzivat kremy, co obsahuji elastin a kyselinu hyaluronovou nebo kolagen. taky mi nekdo rikal, ze mandlovy olej je dobry proti striim,ale jini zas rikaji, ze je to dane geneticky a je jedno jestli se zena maze nebo ne. tak nevim. ![]()
Ahojky,
tak ja mam uz taky konecne potvrzene těhotenství od mudr…:) Srdicko bije, rikala snad jen jedno:) A bylo spatne videt ,spis vubec:( Takze zatitek nic moc:)
Mandarinko…Muzu se zeptat, jak Ti roste prvni dcerka? Vzhledem k tomu, jak si vysoka, myslim:)…Ja mam 1,8, pritel 2m a sny je ve ctyrech letec ho hlavu vetsi nez vsechny ostatni deti ve skolce:) Tak si rikam, ze snad ani kvuli tomu nechci mit holcicku, aby treba neprerostla tatinka:)
Tezzka píše:
Ahojky,
tak ja mam uz taky konecne potvrzene těhotenství od mudr…:) Srdicko bije, rikala snad jen jedno:) A bylo spatne videt ,spis vubec:( Takze zatitek nic moc:)
Mandarinko…Muzu se zeptat, jak Ti roste prvni dcerka? Vzhledem k tomu, jak si vysoka, myslim:)…Ja mam 1,8, pritel 2m a sny je ve ctyrech letec ho hlavu vetsi nez vsechny ostatni deti ve skolce:) Tak si rikam, ze snad ani kvuli tomu nechci mit holcicku, aby treba neprerostla tatinka:)
to neres
holcicka muze byt bud modelka nebo sportovkyne. ted je moderni byt vysoka. driv to bylo jine, ale dneska je to fakt vyhoda! bude krasna, neboj.
No myslím si, že je tak v normě. Te na tříleté prohlídce měla 100cm, takže uvidíme jak se vytáhne v pubertě
je to jedno malá nebo velká, hlavně že jsou zdravý. Já akorát co je muj problém s výškou je že přítel je o cca 10cm menší a nemohu si vybírat boty mám vel. 42
Tak zase, ze je pritel mensi, nepredavate detem takove geny:) Jako my:)
Neresila bych to, kdybych nemela zkusenosti se synem, ze vsichni ziraj, jak je velky…Jednou se nade mnou sebehli na piskovisti maminky v uzasu, jak velke mam ditě:) Kdyby ta potencionalni holcicka byla vysoka a stihla, tak budiž…Ale kdyby mela postavu ( prdelatou ), po mě, tak chudera…
Takže sice bych ráda holčičku, ale kdyz to vezmu prakticky, tak snad radsi zase kluk:)
Je pravda, ze to neovlivnim, a ze je dulezite, hlavně aby bylo zdravé, ale přeci jen se těm uvaham nejde branit:)
A nohu mam taky 42, ted uz to jde, ale kdyz jsme byla v puberte, tak mi jezdili boty kupovat jen do Německa:)
Ted diky za Deichmana:)
Jo, a u nas ten první screening stojí dohromady 1100, 600 za krev, a 500 za UTZ. A doktorka rikala, ze to sice nekdo obcas odmitne, ale že ona to doporučuje, že je tosnad lepsi než ten pozdější…
Jo, a ještě mě dnes Dr pobavila, že díky výšce mám prý i dlouhou pochvu
a musí používat super dlouhý zrcadla, bléé
Ahoj, koukám, že jste tady některé obryně
, já jsem zase trpaslík
(161 cm) ![]()
Jdu teď srovnávat jabka, hrušky
. Když prcek rodí, tak porodní váha dětí má rostoucí trend (3350, 3500,…). Kam to poleze, nevím
.A švagrovka je ode mě vyšší možná o 14 cm a děti jí vážily od 2400 do 2900. Tak se v tom vyznejte. Doženou to později, její 1.puboš má kolem 180 cm. ![]()
Tezzka píše:
Jo, a ještě mě dnes Dr pobavila, že díky výšce mám prý i dlouhou pochvua musí používat super dlouhý zrcadla, bléé
Tak to je hustý
jo jinak taky jsem vděčná Deichmannu ![]()
Noo tak já si nemyslím,že ten první screening je lepší jak ten druhý,po tom co se stalo kamarádce.
První screening jí vyšel prý v pořádku a na druhém zjistili vady neslučitelné se životem,takže tak.Všechno je dobré brát s rezervou.Tím samo nechci nikoho strašit,jen že se to může stát.Proto na ten první asi ani nepůjdu.U kluků jsem taky nebyla. ![]()
Tezzka píše:
Jo, a ještě mě dnes Dr pobavila, že díky výšce mám prý i dlouhou pochvua musí používat super dlouhý zrcadla, bléé
Já jsem u Viki taky nebyla. Tohle je takovej bonus navíc, takže ho vynechám…
to je jedno jaky zrcadla, hlavne ze jsi zdrava a mimi taky ![]()
tak to jsem zvedava jak za tyden zinkasuje Dr.me. ![]()