Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
9.8.11 11:47

No já podle UTZ mám termín dřív jak podle MS :lol:

Jinak s těma kufříkama se moc nepředaj :lol: měla jsem tam to samé… ale v porodnici jsem dostala 2 kufříky, myslím i stejné výrobky co jsou nafocené na té kartě. A asi ji taky pošlu-i za to jsem něco dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 11:49
nulu86 píše:
takže cituji : 11tt 4.1 cm, váha 7g :lol: jsi v normě :palec: :palec:

Děkuji, no tak to je super asi bude prcek trochu přerostlejší :lol: já měřím 185cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:52

no myslím, že to jak jsi vysoká ty, by nemělo mít až takový vliv, jinak by nedělali pro všechna mimi stejný tabulky :lol: jinak já jsem k těhu průkazce dostala vzorek krému mamastrie, pak vzorek gravitalu obal na průkazku a to je tuším vše, nějaký letáčky, takže toho moc nebylo :( a jak jste na tom, baštíte vitaminy, mažete už proti striím? mě sestra řekla že bych už měla, ale jsem na tohle hroznej lajdák, nejsem schopná si mazat ani obličej krémem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 12:09

jj, vitaminy Femibion 800 a mazu se vsim moznych co najdu doma - ruzne oleje - od kokosoveho po hipp a babylove a taky jsme si koupila Elasti Q. v nejaky knizce jsem cetla, ze proti striim je dobry pouzivat kremy, co obsahuji elastin a kyselinu hyaluronovou nebo kolagen. taky mi nekdo rikal, ze mandlovy olej je dobry proti striim,ale jini zas rikaji, ze je to dane geneticky a je jedno jestli se zena maze nebo ne. tak nevim. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.8.11 13:33

Ahojky,
tak ja mam uz taky konecne potvrzene těhotenství od mudr…:) Srdicko bije, rikala snad jen jedno:) A bylo spatne videt ,spis vubec:( Takze zatitek nic moc:)
Mandarinko…Muzu se zeptat, jak Ti roste prvni dcerka? Vzhledem k tomu, jak si vysoka, myslim:)…Ja mam 1,8, pritel 2m a sny je ve ctyrech letec ho hlavu vetsi nez vsechny ostatni deti ve skolce:) Tak si rikam, ze snad ani kvuli tomu nechci mit holcicku, aby treba neprerostla tatinka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 13:49
Tezzka píše:
Ahojky,
tak ja mam uz taky konecne potvrzene těhotenství od mudr…:) Srdicko bije, rikala snad jen jedno:) A bylo spatne videt ,spis vubec:( Takze zatitek nic moc:)
Mandarinko…Muzu se zeptat, jak Ti roste prvni dcerka? Vzhledem k tomu, jak si vysoka, myslim:)…Ja mam 1,8, pritel 2m a sny je ve ctyrech letec ho hlavu vetsi nez vsechny ostatni deti ve skolce:) Tak si rikam, ze snad ani kvuli tomu nechci mit holcicku, aby treba neprerostla tatinka:)

to neres :lol: holcicka muze byt bud modelka nebo sportovkyne. ted je moderni byt vysoka. driv to bylo jine, ale dneska je to fakt vyhoda! bude krasna, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 14:00

No myslím si, že je tak v normě. Te na tříleté prohlídce měla 100cm, takže uvidíme jak se vytáhne v pubertě :palec: je to jedno malá nebo velká, hlavně že jsou zdravý. Já akorát co je muj problém s výškou je že přítel je o cca 10cm menší a nemohu si vybírat boty mám vel. 42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.8.11 19:43

Tak zase, ze je pritel mensi, nepredavate detem takove geny:) Jako my:)
Neresila bych to, kdybych nemela zkusenosti se synem, ze vsichni ziraj, jak je velky…Jednou se nade mnou sebehli na piskovisti maminky v uzasu, jak velke mam ditě:) Kdyby ta potencionalni holcicka byla vysoka a stihla, tak budiž…Ale kdyby mela postavu ( prdelatou ), po mě, tak chudera…
Takže sice bych ráda holčičku, ale kdyz to vezmu prakticky, tak snad radsi zase kluk:)
Je pravda, ze to neovlivnim, a ze je dulezite, hlavně aby bylo zdravé, ale přeci jen se těm uvaham nejde branit:)

A nohu mam taky 42, ted uz to jde, ale kdyz jsme byla v puberte, tak mi jezdili boty kupovat jen do Německa:)
Ted diky za Deichmana:)

Jo, a u nas ten první screening stojí dohromady 1100, 600 za krev, a 500 za UTZ. A doktorka rikala, ze to sice nekdo obcas odmitne, ale že ona to doporučuje, že je tosnad lepsi než ten pozdější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.8.11 19:47

Jo, a ještě mě dnes Dr pobavila, že díky výšce mám prý i dlouhou pochvu :-o a musí používat super dlouhý zrcadla, bléé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
9.8.11 20:16

Ahoj, koukám, že jste tady některé obryně :lol: , já jsem zase trpaslík :mrgreen: (161 cm) :mavam:
Jdu teď srovnávat jabka, hrušky :mrgreen:. Když prcek rodí, tak porodní váha dětí má rostoucí trend (3350, 3500,…). Kam to poleze, nevím :nevim: :lol: .A švagrovka je ode mě vyšší možná o 14 cm a děti jí vážily od 2400 do 2900. Tak se v tom vyznejte. Doženou to později, její 1.puboš má kolem 180 cm. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 20:18
Tezzka píše:
Jo, a ještě mě dnes Dr pobavila, že díky výšce mám prý i dlouhou pochvu :-o a musí používat super dlouhý zrcadla, bléé

Tak to je hustý :lol: jo jinak taky jsem vděčná Deichmannu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
9.8.11 20:20

Noo tak já si nemyslím,že ten první screening je lepší jak ten druhý,po tom co se stalo kamarádce.
První screening jí vyšel prý v pořádku a na druhém zjistili vady neslučitelné se životem,takže tak.Všechno je dobré brát s rezervou.Tím samo nechci nikoho strašit,jen že se to může stát.Proto na ten první asi ani nepůjdu.U kluků jsem taky nebyla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
9.8.11 20:20
Tezzka píše:
Jo, a ještě mě dnes Dr pobavila, že díky výšce mám prý i dlouhou pochvu :-o a musí používat super dlouhý zrcadla, bléé
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 20:22

Já jsem u Viki taky nebyla. Tohle je takovej bonus navíc, takže ho vynechám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 20:23

to je jedno jaky zrcadla, hlavne ze jsi zdrava a mimi taky :-)

tak to jsem zvedava jak za tyden zinkasuje Dr.me. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital