Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2471
9.8.11 20:26
ManDarinka90 píše:
Já jsem u Viki taky nebyla. Tohle je takovej bonus navíc, takže ho vynechám…

odmitla si ten screening? ja bych nejradsi odmitala vsechna ta vysetreni. :-D ne kvuli penezum, ale ze nemam rada takovy stresy a uz vubec ne invazivni zasahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 20:26

No jo peníze už se vybírají všude… až jsem byla zaskočena, ale nedá se nic dělat-člověk to nakonec i rád zaplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 20:28
Sardinka03 píše:
ManDarinka90 píše:
Já jsem u Viki taky nebyla. Tohle je takovej bonus navíc, takže ho vynechám…
odmitla si ten screening? ja bych nejradsi odmitala vsechna ta vysetreni. :-D ne kvuli penezum, ale ze nemam rada takovy stresy a uz vubec ne invazivni zasahy.

Neodmítla, mě ho ani nikdo nenabídnul :lol: na genetice mi řekli že až podle krve a pokud bude dobrá, tak na utz nemusím jít, takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 22:14

aha. tak uvidim co mi za tyden rekne moje Dr. na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.8.11 10:00

Já vzhledem k tomu, že mi to dr. nenabídla tak se o to zajímat dále nebudu, asi to jen tak nenabízí těhulím… a na genetice mi sama řekla, že není potřeba pokud je krev v pořádku… Já to beru tak že jsem na tom s malou nebyla a teď je to jen takovej bonus navíc, takže podle mě není potřeba. Spolíhalo se jen na tripple testy. Tak asi tak z mého hlediska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.8.11 10:01

Holky pila jste už některá gravimilk z DM drogerie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.8.11 10:14

A nevíš kolik tak stojí? Já ho právě chci vyzkoušet, jelikož klasický mlíko já do sebe nedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
10.8.11 10:31

Holky, dotaz „blbce“: A cože to je gravimilk? Mlíko pro těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.8.11 10:33
zerezmijka píše:

No je to něco sušeného-místo mlíka. Je to pro kojící a těhotné a mají čoko a vanilkovou příchut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
10.8.11 10:34
zerezmijka píše:

ano, je to susene mleko pro tehotne se zvysenym obsahem vitaminu a mineralu. pokud vim, tak existuji dve prichute - vanilkova a cokoladova. ja mam doma tu vanilkovou, ale moc to nepiju, radsi beru vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.8.11 10:34

Já třeba mlíko nemusím, tak bych zkusila tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
10.8.11 10:35

Díky za info. :wink: Já teď mlíčný výrobky vůbec nemůžu. Stěží vypiju skleničku mléka. Z ochuceného by se mi udělalo šoufl. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
10.8.11 10:49

já teď zas piju k snídani kakao, jelikož vůbec nemůžu kafe. a jinak papáme sýry, lučinu a jogurty…takže asi ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
10.8.11 12:10

Jo a jeste v tom reklamnim balicku, co jsem dostala od Dr. bylo Caro, takze to ted casto piju s mlekem a taky mam rada syry, tvaroh, jogurty, mlecne vyrobky nastesti muzu jist.

ja jsem zjistila, ze jsem tehotna tak, ze me asi 10 dnu po poceti zacaly strasne bolet zuby, cetla jsem, ze je to asi preskupovani mineralu v tele, hlavne vapniku. Moje maminka to v tehotenstvi mela taky tak a po detech chudinka ztratila zuby, takze ja kazdy den beru krome Femibionu 800 taky Vapnik, horcik, zinek a D3 (je to v jedne tablete) od Walmarku. Uz po nekolika dnech uzivani tohoto doplnku me zuby prestaly bolet.

Znate taky tu bolest zubu? Boli jakoby vsechny zuby najednou stridave na nekolika stranach. Vecer treba vpravo nahore, rano naopak vlevo dole cela strana a zaroven je to bolest i jakoby krece.ted se to jeste obcas vrati, ale uz to neni az tak silna bolest jak na zacatku, takze mlecne vyrobky rozhodne konzumuju hodne a casto.

Uz jsem kvuli tomu byla i nekolikrat u zubarky a taky jsem mela problemy s dasnemi, ale nastesti uz se citim dobre, jen si musim cistit zuby po kazdem jidle. Zubarka rikala, ze ty vitaminy jsou fajn a kdyz to mame v rodine, tak je potreba neco uzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
10.8.11 12:17

Sardinko, tak bolest zubů ti nezávidím. Brrr. Neměla jsem nic takového ani v prvním těhu. Bolest zubů znám tak akorát při chřipce, kdy člověka bolí všechno, tedy i zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí