Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
11.8.11 16:33

Viktorka měla ted 3 roky a když jsem jí řekla, že příště půjde se mnou se podívat na mimi tak úplně jásala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
11.8.11 17:14

Mandarinku, krásná fotečka. :palec:

Se mnou syn absolvoval několik cest do CARu, ale je mu už osm a čekal na mě vždy v čekárně. Ale malý děti normoš s sebou, na to nikdo nemůže říct půl slova. Přece je nenecháme samotné doma. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.8.11 17:57

ManDarinko, gratulace a je to nádhera - už miminko :potlesk: . Moc se těším na můj další UZ (až 26.8.), ale přesně jak říkala Luuuu - doprovází mě i strach :( Ale je to asi normální se bát…!
Mě vůbec nic není, ani jsem ne :poblion: . Zjistila jsem, že mám nahoře 2kg :roll: 8-o …mám totiž už 2.týden dovču a vzhledem k hnusnému počasí se moc na výlety nedostaneme. Od září chci začít plavat a gravidjógu. Máte s tím zkušenosti? Trochu se děsím mykóz z bazénu!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.8.11 21:24
zlatuna píše:
Kacudko, myslíš, že kdybych se Dr. zeptala, ať mi je napíše od 8.00 do 18.00, že by mi to napsal ? Já se teda bojím zeptat. :nevim:

tak to fakt nevím :nevim: myslím že si to dělá každý dr podle sebe,někteří doktoři napíšou i neomezené vycházky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.8.11 21:26

Ahojte holky,

tak jsem byla dnes u doktora a všechno je v pohodě, :srdce: už krásně tlouklo a mám těhu průkazku.Tak jsem ráda,že je všechno jak má.A zapoměla jsem si říct o fotečku,tak příště.

Mandarinko - krásná fotečka,úplně ti závidím.Nesmím příště zapomenout si o ni říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
12.8.11 14:15

Mandarinko - opravdu krasna fotka! Gratuluju! fakt jakoby se mimi usmivalo :-)

odkdy se da vlastne zjistit pohlavi mimiska? az po 20.tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
12.8.11 17:04

Holky, já jsem taky nedočkavá. Strašně moc bych chtěla vědět, co nosím v bříšku :lol: Přemýšlím nad tímhle :think:
 http://www.malvik.cz/…hlavi-ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.8.11 18:19

Zlatu: Tak jsem zkusila najit nejake recenze a ono to asi nebude moc uspesne:( Bohuzel, jinak bych to taky koupila:) ALe co jsme nasla, tak pisou, ze jim to nevyslo, ze se vyrobcespoleha na 50% šanci to trefit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
12.8.11 18:32

No já vím. Akorát bych vyhodila peníze a stejně bychom věřili až ultrazvuku. Je to jen taková zvědavost, co by asi vyšlo :lol: Ale UTZ bude přesnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.8.11 18:35

Ale prý se pohlaví pozná podle staří krve :-o

Krev se prý mění po sedmi letech…A ten z partnerů, kdo má mladší krev, takové pohlaví dětátko bude…

Př.
Ja jsem ročník 1982+7+7+7+7=2010 nová krev
Partner je 1980+7+7+7+7=2008 nová krev
Tzn., že já mám mladší krev a měli bychom mít holčičku…

Ale prý se krev mění také při porodu nebo potratu, takže pak se počty mění…
Ale co jsem se dočetla na těch diskuzích, tak jim to snad i vycházelo :-O
Ve skutečnosti to ale asi taky bude jen sázka do loterie:)

A na určení podle čínského kalendáře bych taky nespoléhala, to u nás nevychází v celé rodině nikomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
13.8.11 14:54

Ahoj holky, již jednou jsem psala, že mi test ještě nic nepotrvdil, ale myslím, že k Vám budu patřit!:o)

Jinak k té krvy je to hovadina. Porodila jsem před 9 měsíci holčičku a máme listopadovou skupinu. Schválně jsme udělaly tabulku kde jsme dle krve psali co čekáme a je to 50 na 50. Prostě vydržte!
Já bych si to už teď dala jako překvapení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.8.11 21:35

Ahoj holky,

tak se hlasim k vam do klubu BREZNATEK :-) Nam byl stanoven TP 27.3.2012, bude to nase prvni miminko a moc se na nej s manzelem tesime, neb jsme si na nej museli pres rok pockat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
13.8.11 21:56

Ahoj Stěnátko,vítám tě v březňátkách :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.8.11 22:16

Nazdarek, taky nemuzes spat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
14.8.11 08:06

Štěňátko, vítej! :mavam: To je dobře, že se březňátka tak rozrůstají. :wink:

Zítra mě čeká konečně 1. návštěva gyndr. (po vyřazení z CARu) a zřejmě i odběr na ten prvotrim. screenig.

Hezkou neděli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital