Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
16.8.11 12:15

Mě vyšel TP podle UTZ dřív jak podle poslední MS :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 12:17

Je vy už jste velký, to já mám spočítaný termín až na 30.3., tak aby nebyl z prcka nakonec aprílový žertík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 12:18
Joj83 píše:
Je vy už jste velký, to já mám spočítaný termín až na 30.3., tak aby nebyl z prcka nakonec aprílový žertík :D

a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 12:20
luuuu píše:
Joj83 píše:
Je vy už jste velký, to já mám spočítaný termín až na 30.3., tak aby nebyl z prcka nakonec aprílový žertík :D
a odkud jsi?

Z Bruntálu, ale momentálně žiju v Německu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 12:25
Joj83 píše:
luuuu píše:
Joj83 píše:
a odkud jsi?
Z Bruntálu, ale momentálně žiju v Německu :)

téééda ty jsi v cizině a to tam budeš i rodit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 12:27

No vzhledem k tomu, že tam chodím na všechny kontroly a do rodného Bruntálu to mám kolem 900 km tak budu rodit tam. Asi bych to nestihla dojet, až mi začnou stahy :lol: Mám z toho mírnou paniku, bojím se, že po mě budou něco chtít, já jim nebudu rozumět a všechno bude akorát jeden velký stres, ale přítel mi slíbil,že tam semnou bude. Tak doufám, že bude všechno vpohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 12:30
Joj83 píše:
No vzhledem k tomu, že tam chodím na všechny kontroly a do rodného Bruntálu to mám kolem 900 km tak budu rodit tam. Asi bych to nestihla dojet, až mi začnou stahy :lol: Mám z toho mírnou paniku, bojím se, že po mě budou něco chtít, já jim nebudu rozumět a všechno bude akorát jeden velký stres, ale přítel mi slíbil,že tam semnou bude. Tak doufám, že bude všechno vpohodě. :)

Tam je asi i jiná mateřská, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
16.8.11 12:31

Joj - :lol: neboj, to zvladnes. Take jsem mela strach, ze jim nebudu rozumet, ale nakonec to bylo vse v pohode :wink:
Kdyz ted rozumis doktorovi, tak pak budes rozumet i sestram i doc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 12:35
ManDarinka90 píše:
Joj83 píše:
No vzhledem k tomu, že tam chodím na všechny kontroly a do rodného Bruntálu to mám kolem 900 km tak budu rodit tam. Asi bych to nestihla dojet, až mi začnou stahy :lol: Mám z toho mírnou paniku, bojím se, že po mě budou něco chtít, já jim nebudu rozumět a všechno bude akorát jeden velký stres, ale přítel mi slíbil,že tam semnou bude. Tak doufám, že bude všechno vpohodě. :)

Jo, je. Je jenom na 14 měsíců a 2 měsíce z toho si musí vzít tatínek, což je naprosto super. Když budu chtít ale zůstat doma dýl, tak bez penízků.. což je blbý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 12:38
Joj83 píše:
ManDarinka90 píše:
Joj83 píše:
Jo, je. Je jenom na 14 měsíců a 2 měsíce z toho si musí vzít tatínek, což je naprosto super. Když budu chtít ale zůstat doma dýl, tak bez penízků.. což je blbý…

I otcové musí jo, a to ty můžeš být s ním doma? Pak se to asi řeší už jesličkama, že? A kolik peněz dostaneš? Jsem zvědavka co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 12:40
Mihaicka píše:
Joj - :lol: neboj, to zvladnes. Take jsem mela strach, ze jim nebudu rozumet, ale nakonec to bylo vse v pohode :wink:
Kdyz ted rozumis doktorovi, tak pak budes rozumet i sestram i doc. :palec:

Kdes rodila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 12:42
ManDarinka90 píše:
Joj83 píše:
ManDarinka90 píše:
Joj83 píše:
Jo, je. Je jenom na 14 měsíců a 2 měsíce z toho si musí vzít tatínek, což je naprosto super. Když budu chtít ale zůstat doma dýl, tak bez penízků.. což je blbý…
I otcové musí jo, a to ty můžeš být s ním doma? Pak se to asi řeší už jesličkama, že? A kolik peněz dostaneš? Jsem zvědavka co :lol:

Pokud chceš mít zaplacených celých 14 měsíců, tak tatínek aspoň na ty 2 musí. Může si je ale vzít současně s maminkou, takže bysme mohli být 2 měsíce spolu doma. Ještě uvidíme jak to uděláme, zatím přemýšlíme, že bysme si mateřskou rozdělili na půl, já 7 měcíců a taťka taky 7.
Mateřská je 65% z platu, ale min. 300 a max. 1800 euro. Podle toho, kolik člověk vydělával před tím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 12:45

Jo a zbytek se řeší jesličkama, nebo paní na hlídání. Já jsem učitelka, takže jestli to finančně zvládneme, tak bych se vrátila do školy jenom na pár hodin a zbytek budu s prckem doma. :) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 12:46

Joj, tak to je dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 12:50

Uvidíme, musím prcka nahlásit do jestlí už teď, jinak nedostanem místo. Takže mě čeká, až se vrátím z Čech, pěkná lítačka a doprošovačka po jesličkách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí