Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
17.8.11 12:44

to jste tedy pekne multikuturni :)) vidim, ze svetove zalozena familie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
17.8.11 12:48
misisipi píše:
to jste tedy pekne multikuturni :)) vidim, ze svetove zalozena familie :)

ani mi nemluv… :lol:
ted je u nas tchyne, aby si uzila maleho…tak si umis predstavit tu domluvu… :lol: mluvim v infinitivech a ruce nohy to jisti… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
17.8.11 14:02

Vychováváte bilinguálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.8.11 15:06

Já bych taky spala dýl, ale teď v těhu to nějak nejde…probudím se a už neusnu, tak pak straším, ale večer bych šla nejradši zároven už s malou… Jinak melírek se povedl-jsem spokojená a malá má ostříhané jen konečky, chci aby měla dlouhé vlásky no a poprvé byla stříhána a celá vykulená až se bála že to bude bolet :lol: tak pak chodila jako frajerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
17.8.11 17:30
Joj83 píše:
Vychováváte bilinguálně?

joj, trosicku slziteji, ja na maleho mluvim cesky, chlap rumunsky, pak mezi nama slysi anglictinu, od ledna pujde do jesli, kde bude mit franinu, takze mam trochu obavy,aby to zvladl, ale co jsem se radila s dr. tak by to melo byt v pohode,zatim teda cesky a rumunsky rozumi, reaguje na vse,tak uvidime co prinesou jesle. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
17.8.11 17:31

Mandarinko, super, ze se melirek povedl, ja na nej jdu ted v sobotu.
A mala to zvladla bravurne, jsem se musela pousmat, ze by ji to mohlo bolet…roztomila.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.8.11 18:24
Mihaicka píše:
Mandarinko, super, ze se melirek povedl, ja na nej jdu ted v sobotu.
A mala to zvladla bravurne, jsem se musela pousmat, ze by ji to mohlo bolet…roztomila.. :-D

Tak ať odcházíš spokojená jako já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.8.11 18:28

Holky poraďte, našla jsem kroužky v dům dětí a mládeže tady ve městě a zalíbilo se mi tam od 3 let minimažoretky a jen za 900kč na rok! Tak mě to zaujalo a teď o tom přemýšlím, moc by se mi líbilo aby měla nějakou aktivitu. Není ale na to příliš malá? Ale zase si říkám, bude mezi dětma, bude se muset naučit poslouchat co ji kdo řekne a tak, tak v tom vidím plus. Nevzali ji do školky, tak ať se věnujem aspoň tomuhle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
17.8.11 18:35
ManDarinka90 píše:
Holky poraďte, našla jsem kroužky v dům dětí a mládeže tady ve městě a zalíbilo se mi tam od 3 let minimažoretky a jen za 900kč na rok! Tak mě to zaujalo a teď o tom přemýšlím, moc by se mi líbilo aby měla nějakou aktivitu. Není ale na to příliš malá? Ale zase si říkám, bude mezi dětma, bude se muset naučit poslouchat co ji kdo řekne a tak, tak v tom vidím plus. Nevzali ji do školky, tak ať se věnujem aspoň tomuhle :palec:

Tak to zkus jestli se ji to bude libit, kdyz ne, tak vzdycky muzete prestat. Hlavne jestli chce taky mala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
17.8.11 18:40
Mihaicka píše:
Joj83 píše:
Vychováváte bilinguálně?
joj, trosicku slziteji, ja na maleho mluvim cesky, chlap rumunsky, pak mezi nama slysi anglictinu, od ledna pujde do jesli, kde bude mit franinu, takze mam trochu obavy,aby to zvladl, ale co jsem se radila s dr. tak by to melo byt v pohode,zatim teda cesky a rumunsky rozumi, reaguje na vse,tak uvidime co prinesou jesle. :think:

urcite to vsechno zvladne, kdyz uz ted umi dva jazyky! deti jsou vetsinou sikovne. znam sice jednoho klucinu, ktery s tim mel problem jakym jazykem ma vlastne mluvit, kdyz kolem sebe slysel 3 jazyky, ale rodice to brzy zjistili kdyz ani ve 2 nebo trech letech vubec nemluvil, tak jim psycholog doporucil, zacit nejdriv jen s jednim jazykem, treba aby na nej vsichni mluvili jen anglicky a potom postupne, ze se ma ucit dalsi. pomohlo to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
17.8.11 18:43

Jo, holky, a uz jste rekly sve rodine, kamaradum a znamym, ze cekate mimi? Ja jsem to chtela rict az ve druhem trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
17.8.11 18:56

No já jsem to původně také chtěla do konce 1.trimestru utajit,rodině jsme to řekli hned ale pak jsme to řekli jedněm známým a už to jelo takže to vědí všichni…nebyla jsem z toho nadšená ale tak aspoň se všichni chovali moc hezky - ne že by se normálně nechovali ale teď byli ještě milejší… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.8.11 18:58
Sardinka03 píše:
Jo, holky, a uz jste rekly sve rodine, kamaradum a znamym, ze cekate mimi? Ja jsem to chtela rict az ve druhem trimestru.

Také čekám na konec prvního trim :palec: rodina už to ví… Jinak co se týče toho kroužku, ukazovala jsem ji videa jak tancují a řekla že by chtěla taky, ale ona chce vždycky vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
17.8.11 19:14

Naše rodina už to ví, a protože se dobré zprávy nesou rychle, tas se to poměrně rychle rozneslo i dál. Kamarádům jsme to řekli pár nejbližším. Nejdřív jsme chtěli počkat až na konec 1. trimestru, ale nějak se to vymklo :D No nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
17.8.11 19:16
Joj83 píše:
Naše rodina už to ví, a protože se dobré zprávy nesou rychle, tas se to poměrně rychle rozneslo i dál. Kamarádům jsme to řekli pár nejbližším. Nejdřív jsme chtěli počkat až na konec 1. trimestru, ale nějak se to vymklo :D No nevadí :)

tak to bylo jako u nás…vědělo to pár a najednou všichni…ale zatím je vše ok takže to nevadí… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí