Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
18.8.11 12:02

http://www.bonella.cz/…tenstvi.html

Tak podle techto stranek prvni trimestr konci 84. dnem od početí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
18.8.11 12:16

Tezzko počítáš to správně.Mandarinka začíná 13. týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
18.8.11 13:08

tak my jsme včera byli na kontrole a jsme 9tt, už to vypadá, že je vše ok :-) Ještě tam byl trochu vidět hematom, ale mimi roste už má 18,7mm a krásně bylo vidět :srdce: Takže 31. mám přijít do poradny, na krev a pro průkazku :dance:
Těm co končí 1.trimestr gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
18.8.11 13:15

Nancy, tak to je dobra zprava, ze je vse OK.
jDu neceho mlsnout, nejak mam chut na sladke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
18.8.11 14:27
NancyK píše:
tak my jsme včera byli na kontrole a jsme 9tt, už to vypadá, že je vše ok :-) Ještě tam byl trochu vidět hematom, ale mimi roste už má 18,7mm a krásně bylo vidět :srdce: Takže 31. mám přijít do poradny, na krev a pro průkazku :dance:
Těm co končí 1.trimestr gratuluju :palec:

Super, že je všechno vpořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
18.8.11 16:28

Ahoj holky, odpoledne jsem byla na kontrole. Mimisek hezky roste, :srdce: krasne bilo, ale pani Dr. ho vubec nemohla zmerit, protoze se tam neustale pohybovalo :-D a bylo k nam otocene oblicejickem. Ma se merit kdyz je ho videt z boku. Mavalo na nas rucickama, natahovalo si nozky :lol: Dr. se z toho az smala :-) Rikala, ze ma urcite vic jak 4 cm, ale kolik presne to se ji nepodarilo zjistit.

Pry jsem ted v 11. tydnu a na ten screening pujdu az v zari, taky ze pry za to vubec nebudu platit, jak tady nekdo psal, ze jste platily bud 800,– nebo 1500,– Kc.

Jenze zitra mam jit zas k me gynekolozce uz na sedmou! A pozor! Musim bez snidane!!! Takze zase jinak nez rikali vam. Sestricka mi nabere krev a budou mi zjistovat krevni obraz. Tak to tam urcite omdlim hlady, mozna uz v aute pred tim nez tam dorazime a pak po odberu se pro jistotu jeste vyblinkam v ordinaci :lol:

Zitra dostanu taky prukazku, uz dnes mi ji zacaly vyplnovat. Dalsi kontrolu mam pak az 1.9.

Jak je to se zacatkem druheho trimestru jsem se zapomnela zeptat, ale muzu to zkusit zitra.

Joo, a este k tomu motani hlavy, mam moc nizky tlak 100 na 60, pry muzu pit kavu, ale nejak na ni nemam chut. Nevite cim jinym bych si jeste mohla zvysit tlak? Treba zeleny caj? Muze se v tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
18.8.11 16:49

Sardi,
super zpravy :palec:
k motani hlavy, zeleny caj se muze,ale s mirou, jako vse.
Me se tedy take mota, uz od zacatku tehu,ale po ranu si davam kavu s mlekem a kdyz se mi jooo mota, tak jeste jednu odpoledne, capucino..

vsem gratuluji ke KO. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
18.8.11 17:03

ahoj holky, tak jsem z toho vydřená doteď. Na 12 hod jsem byla objednaná na poradnu, přijdu tam v 11.45, na dveřích cedulka jsem na obědě, dorazím ve 12.00. Fajn, čekala jsem venku v tom vedru, sestra dorazila ve 12.30. Koukala na mě jak zjara, úplně zapoměla že tam mám jako přijít. Pozvala mě dál, aby mi oznámila, že můj Dr. ná dovolenou - taky fajn, změřila mi tlak, postavila mě na váhu, koukla na moč a pak mě poslala sama si udělat na záchod výtěry kvůli výtoku co mám 8-o ona mi je prý udělat nesmí, ale nikde není psáno, že si je ženská nemůže udělat sama. No nicméně mě objednala na příští středu, na ultzrazvuk, říkám jí, že to jdu na UTZ na screening ráno, a ona že to nevadí, že budu mít aspoň dva…no tak to se mám na co těšit teda. Ptám se jí kdy mi nabere krev na pohl, nemoci a krevní skupinu, řekla mi příště, že jsem teprv v 8 týdnu - no jenže já jsem už 11+5, tak jí to říkám, a ona na to, že hlavně aby mi jí nabrala do 16tt. No prtostě jsem zírala jako blázen. V moči prej malinko bílkovina, ale že píše negativní, protože je to slabě pozitivní z toho výtoku.....no hustý. Dr. je skvělej, a určitě za to nemůže, ale ona mě úplně jako dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
18.8.11 17:24

Sestricka si chtela asi taky udelat volno kdyz tvuj Dr. mel dovolenou. Tak ti to mela rict rovnou a ne aby sis jeste sama delala vytery, to je divne.

Dva UTZ za jeden den? To je jeste divnejsi!!! Ja bych s tim na tvem miste nesouhlasila! minimalni odstup od UTZ vysetreni by mel byt jeden tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.11 17:40

Budu mít první mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
18.8.11 17:43

Gratuluji k prvnatku! :-) ja taky doma zadne mimi jeste nemam. teda jen to v brisku a pred tim jedno odeslo :cry:

Holky, ja jsem si zmenila neco v nastaveni profilu a az ted vidim ty vase metriky. taky jsem se snazila nejaky si vytvorit, ale nevim jestli se mi to podarilo. poradite mi s tim, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
18.8.11 18:17

ahojky také všem gratuluji k výsledkům…já jdu na KO ve středu,už se nemůžu dočkat… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
19.8.11 06:40

ahojky, Sardinko -gratuluji k mile kontrole!
Ten metrik videt neni… vytvoreny bude dobre, ale spatne vlozeny… zkus odmazat blbinky kolem a nech jen to, co je v uvozovkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
19.8.11 06:45

Nulu, to co pises o te prohlidce, tak je docela drsne…kdyz nad tim premyslim, tak mi doted nikdo nevzal krev za ucelem zjisteni krevniho obrazu, ci krevni skupiny :( iba na screening… neni to malo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
19.8.11 07:55
mně doteď nevzali nic, jen ten screening, a jsem ve 12 tt, v sobotu začínám 13tt :nevim: mně vůbc přijde že ty naši zdravotníci to těhotenství nějak vůbec moc nehrotí…
misisipi píše:
Nulu, to co pises o te prohlidce, tak je docela drsne…kdyz nad tim premyslim, tak mi doted nikdo nevzal krev za ucelem zjisteni krevniho obrazu, ci krevni skupiny :( iba na screening… neni to malo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí