Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
19.8.11 13:02

MIhai, koukam ,ze ty budes mit ty ratolesti docela brzo po sobe. to bude docela zahul, ne?? jeste daleko od rodiny… to si fakt borka :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
19.8.11 13:19

Stenatko, ne to mi doktorka neřekla, proč se tam udělá a ani jsem se neptala :-(

Stenatko02 píše:
NancyK píše:
tak my jsme včera byli na kontrole a jsme 9tt, už to vypadá, že je vše ok :-) Ještě tam byl trochu vidět hematom, ale mimi roste už má 18,7mm a krásně bylo vidět :srdce: Takže 31. mám přijít do poradny, na krev a pro průkazku :dance:
Těm co končí 1.trimestr gratuluju :palec:

Nancyku,

ja mam taky hematom - hned pod vackem - asi 1 cm velky - nerikali Ti jak se tam mohl objevit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 13:33
xtina píše:
Ahoj, holky :dance: Tak jsem po dovče konečně tady. Jinak letos teda dovolená nic moc - buď pršelo, nebo jsem zvracela :mrgreen: Takže prcek s tátou běhali venku a já většinu času trávila objímáním záchodu :lol: Včera jsem byla na prohlídce, vše OK, srdíčko bije - jsem 9+4tt :-D Holky nemáte někdo zkušenost s čípkama Torecan? DR mi je napsal na nevolnosti, ale dnes jsem si četla příb.leták a tam píšou, že pro těhule nejsou a můžou ohrozit i plod a navíc mají snad tisíc vedlejších účinků :nevim: :twisted:

Asi podle toho jak moc zvracíš a kolik toho do sebe dostaneš. Já jsem nevolnosti řešila zázvorem a vcelku to pomáhalo. A když už ne zázvor, tak klasiku čajíček, banán, piškoty. :) a vonné oleje z citrusů, to bylo taky fajn. :)

Ale doktorce bych asi věřila. Snad ví co dělá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
19.8.11 14:12

Xtino, vítej zpátky! :mavam:
Taky bych doktorovi věřila. Já jsem jedla od početí do tohodle pondělka kortikoidy Prednison, to je taky pěknej sajrajt.
Zkoušelas lízátka proti nevolnostem?

Mně se zdá, že blivno už je mi čím dál tím míň. :dance: Ale občas to na mě taky přijde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
20.8.11 09:55

Přeju všem krásné sobotní ráno. Venku svítí sluníčko, tak snad se víkend vydaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
20.8.11 10:09

Taky jdu popřát hezký víkend. :mavam: U nás taky krásně. :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
22.8.11 11:42

Ahojte holky,

tak koukam, ze byl u kazde super vikend, nikdo na netu.. :lol: to muselo byt teda v CR nadherne a vsechny jste byly u vody, nebo ne? :palec:

Ja pres vikend stihla precist dve knihy ( uz si ani nepamatuji, kdy jsem naposledy mohla cist )a odpocivala jsem.

Par dni mi ted nebylo blbe, ale dnes je to tu zase. Zaludek tezky jak kamen a az v krku.. :zed:

Misisipi - nevim, jestli je to hrozne moc blizko… :-) ale budou mit od sebe 2,5 roku, coz se mi zda ok. Ale zahul to urcite bude, protoze nemame pobliz zadne babicky, dedy, takze hlidani a pomoc nehrozi, jsme na to sami dva. Jedine pani na hlidani a to je zase dost drahe, tak nevim no. Ale obcas ( jednou za rok ) prijede tchyne.. :lol: tak si to pak uzivam, jako ted.
Matei pujde v lednu do jesli, tak to bude zase o necem jinem. Uvidime.

Ale zvladaji to jine maminky co maji deti bliz k sobe, tak to take zvladneme, vsechny!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
22.8.11 11:55

Ahojky,

víkend byl naprosto super. Dokonce jsem se stihla i skvěle spálit. Naštěstí jenom pulku zadku, takže mám ještě pořád na čem sedět :oops:

Já si nemyslím, že je 2,5 roku moc blízko u sebe. Taky to tak plánuju. A jsou holky, co mají třeba i dvojčata, nebo děti ještě blíž u sebe a zvládají taky. Tak proč ne ty. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.8.11 21:49

Ahojky,

tak mám svatbu za sebou a je ze mě vdaná paní.I jsem si to celkem užila,jen v neděli jsem se těšila až všichni odjedou a budu mít klid :oops: :mrgreen:
A to jsme ještě včera odpoledne jeli s klukama vedle do vesnice na pouť,jsem jim to slíbila. :roll:
Zítra si jedu pro DVD s fotkama,tak jsem zvědavá.

zatím paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
22.8.11 22:08

Kacud, gratuluji!!! :potlesk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.8.11 22:12
zerezmijka píše:
Kacud, gratuluji!!! :potlesk: :-D

děkuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
23.8.11 08:26

Kačud, gratuluji ke změně stavu :potlesk: .

Zdravím po odmlce, předěláváme byt, měnili nám v 1. etapě okna a teď kutáme na obýváku. Máme seškrabáno, doumývám zdi, manžel předělává zásuvky. Ještě nás čeká vyspravení, penetrace stropu a snad už výmalba. Pak se těším, až se to pozvolna začne blížit ke zdárnému konci.

Dneska mám v plánu jít kolem 14h k Mudře, tady poprvé. Snad nedostanu vylágoš, že jsem měla přijít ráno kvůli náběrům, tak uvidím, jak dopadnu a snad bude vše v pohodě. :wink:

Tak se tu mějte :mavam: , pokusím se objevit, mám každou chvíli mimo pc, dneska narychlo jsem si ho nechala zapojit kvůli platbám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
23.8.11 08:55
kacudka píše:
Ahojky,

tak mám svatbu za sebou a je ze mě vdaná paní.I jsem si to celkem užila,jen v neděli jsem se těšila až všichni odjedou a budu mít klid :oops: :mrgreen:
A to jsme ještě včera odpoledne jeli s klukama vedle do vesnice na pouť,jsem jim to slíbila. :roll:
Zítra si jedu pro DVD s fotkama,tak jsem zvědavá.

zatím paaa

Gratuluju ju vdaná paní :D :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
23.8.11 09:12

zdarec holky,
taky gratuluji novomanzelce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.8.11 10:06

Zerezmijka: Jojo, zkoušela jsem lízátka, zázvor, colu, suchary… snad všechno, ale je to čím dál tím horší :roll: No, snad to brzy přejde :mrgreen: Já DR věřím, jen mi to trošku zarazilo, že jsou ty čípky takovej hnus.

kacudko - velká gratulace!! :-)

Jinak přeju hezký zbytek dne, u nás je příšerný vedro - takže jedeme s prckem relaxovat na koupaliště :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí