Poradna duly
Jana Čurdová
nulu86 píše:
holky jak děláte ty metříky? já chci taky
Nulu klidne klepni na ten muj/nebo kohokoliv a je tam navod…
zdravim holky:-) hlasim se po dlouhe době:-) včera jsme byly na kontrole prcek je v pořádku už mam konečně aji fotečku:-) dnes jsem 9+5tt a termín máme 23.3. v pondělí jdeme do nemocncice na krev a tam me objednají na screening:-)
kachii píše:
zdravim holky:-) hlasim se po dlouhe době:-) včera jsme byly na kontrole prcek je v pořádku už mam konečně aji fotečku:-) dnes jsem 9+5tt a termín máme 23.3. v pondělí jdeme do nemocncice na krev a tam me objednají na screening:-)
Kachii to je fajn
muj manzel se na fotecku moc tesil. Ja jdu na screening 20.9. - snad to do te doby vydrzim - obcas jsem nervozni jestli je vsechno v poradku…
jj přítel vzdycky vypadal jako by si to ještě nepřipouštel ze bude tatka…ale vcera kdyz fotecku videl prvni tak byl nadšený:-) no ja si myslim že ja pujdu asi ještě dřiv na ten ultrazvuk na poradnu jdu 22.9 a tam uz by meli být výsledky.....taky jse mela strach jak jsem vcera sla k dr. aby najednou miminko nezmizelo z ultrazvuku:-) ale krasne vyrostlo aji rucicka sla hezky videt a
taky:-)
Kachii, krásná fotečka z UTZ. ![]()
Je prima, že je vše v pořádku.
Taky se toho screeningu trochu bojím, aby bylo vše v pořádku, ale špatné výsledky si nepřipouštím.
zerezmijka píše:
Kachii, krásná fotečka z UTZ.
Je prima, že je vše v pořádku.
Taky se toho screeningu trochu bojím, aby bylo vše v pořádku, ale špatné výsledky si nepřipouštím.
jojo přesně tak…pořád si říkám že bude vše v pořádku:-)
holky toho screeningu se opravdu nebojte, já se taky klepala, ale je to ok ![]()
Holky, potrebovala bych vasi radu! Zas mam problem s tou registraci v podolske porodnici. Moje Dr. mi rikala, ze tam mam jit 14+0 coz bude 1.9., kdyz jsem volala do Podoli a informovala se kdy presne se mam dostavit, tak mi rikali, ze jelikoz mam termin porodu 2.3., tak tam mam byt az 2.9. Nevim sice jak to spocitaly, protoze to budu uz 14+1 podle posledni MS, ale toho 2.9. je presne pul roku pred terminem porodu. na jejich webu, je taky, ze tam mam byt 14+0, takze ja bych tam jela asi radsi uz toho prvniho, ale bojim se, ze me vyhodi a reknou, ze zas mam prijit 2.9. kdyz chci a to znamena byt tam zas rano na tu pul sestou nebo tak.
No, taky si to myslim kdyz je to i na internetu napsano. Vemu si tam nejaky minikalendar a ukazu jim, ze presne toho 1.9. jsem 14+0, toho 2.9. by me mozna vyhodily, ze je pozde.
tak ono to neni takhle striktní, pražský porodnice jsou domluvený od ukončeného 14. týdne těhotenství, ale nikde se nepíše do kdy, tudíž dokud nemají plno. Já teď řeším vitamíny, chci se zeptat, brala jsem femibion 800, teď budu přecházet na femibion 400, ale nerozumím tomu, že když se ten femibion 400 má brát od 13. týdne těhu, to znamená už od 12+1??? nebo až 13+0?
Nulu - ja jsem to taky nepochopila jestli od 12+1 nebo 13+0, nedavno jsem to tady taky resila, ale koupila jsem si druhy femibion 800 a uzivam ho. pokud jsem se dobre divala sa slozeni F800 a F400 rozdil je v tom, ze F400 obsahuje o polovinu mene kyseliny listove a jsou tam jeste dalsi tablety s DHA, ktere se uzivaji samostatne.
Navic podle mych vypoctu poceti miminka a terminu me ovulace (merila jsme si bazalni teplotu a testovala moc) je moje miminko ted jen v 10. tydnu, protoze jsem mela ovulaci az 21. den cyklu. Podle UTZ je o tyden starsi - teda jeho velikost odpovida jendomu tydnu navic. Takze ja jeste chvilku budu brat ten 800. Mozna si koupim i F400 a budu brat obcas jen ty teblety DHA. Verim, ze to bude i tak ok. Krevni obraz mam v naprostem poradku, coz me prijemne prekvapilo, protoze od puberty mam problem se zelezem. Mozna to bude i tim femibionem, ktery sice zelezo neobsahuje, ale ma jine latky, ktere mohou podporit jeho vsetrebavani se stravy.
Sardinka03 : tak já jsem dnes 12+5 dle UTZ, jinak dokonce 14+3 dle MS, je v tom bordel
nicméně dnes jsem začla brát ten femibion 400, řekla jsem si že jsem v půlce mezi 12 - 13 týdnem, tak na to prdim ![]()