Poradna duly
Jana Čurdová
holky poslala jsem vám pozvánky do uzavřené skupiny,projížděla jsem jen pár stránek zpět,tak pokud jsem na někoho zapoměla,tak si zažádejte sami.Jestli někdo nedostall pozvánku,tak to nebylo úmyslně. ![]()
nulu86 píše:
hlásím holky, že ta skupina uzavřená už je funkční
suproš ![]()
lissa píše:
Můžu se taky přidat ???
mám pocit že jsem ti pozvánku posílala ![]()
jj - holky mate krasna briska - me se vyloupl takovy osklivy spek - jeste pred tehu a ten tam je tak nejak porad
ale zas mi ho doporucili doktori, tak treba to bylo ucinny ![]()
holky, zdravim po vikendu.. kdyz skupinu vidim, znamena to ze jsem in ? ![]()
jinak moje brucho uz byva k veceru jako poradny skopik
vcera rano jsem po probuzeni pozorovala nesymetrii na brisku asi zavinenou spanim na boce, ze se vsechno v brisku presunulo na jednu stranu ![]()
Mandarinko: ty uz mas taky pekny brusek.. oproti tomu mi Zere prijde uplne plocha ![]()
musim konstatovat, ze to tehu docela leti. uz krouham druhy trimestr, tak mam radost
![]()
porad mam ale jeste obavy pustit se do zarizovani vybavicky.. rikam si casu dost, ale nez se clovek nadeje budou vanoce ![]()
Holky posílala jsem vám pozvánku do uzavřené skupiny,tahle je pořád otevřená.Stávající skupina nejde uzavřít,musela jsem založit novou,ale se stejným názvem.
kacudka píše:
Holky posílala jsem vám pozvánku do uzavřené skupiny,tahle je pořád otevřená.Stávající skupina nejde uzavřít,musela jsem založit novou,ale se stejným názvem.
kacud, tak pozvanku nemam ![]()
misisipi píše:kacudka píše:kacud, tak pozvanku nemam
jdu ti ji poslat znova
Misisipi musela jsem ti pozvánku poslat už předtím,protože teď mi to píše že pozvánku nelze poslat,že už byla jednou poslaná.
Podívej se do profilu a tam by to mělo myslím být.