Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9358
26.8.11 19:11

Bzzzum, ach jo. :srdce: To už jsem si myslela, že máme „vyhráno“, když jsme ve 12. týdnu. Moc mě to mrzí. Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.8.11 20:21

Děkuju holky, od listopadu, prosince se začneme snažit znovu - takže třeba za rok touto dobou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
26.8.11 20:21

Bzzzum tak to mě moc mrzí :cry: určitě někdy nakoukni,budeme rády :hug: opatruj se a přeju brzo na testu //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
26.8.11 20:52

Bzzzum je mi líto co se stalo, musíš se cítit hrozně :cry: přeji at se brzy zadaří a rány na :srdce: at se brzy zahojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
27.8.11 11:18

To je mi hrozne lito bzzzum. :(. Snad se vam brzo zadari znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
27.8.11 11:52
Bzzzum píše:
Jdu se s vámi víceméně rozloučit (samozřejmě někdy nahlédnu). Včera jsem totiž zakrvácela - asi jako na začátku MS a přidaly se i bolesti. Raději jsem se sbalila a jeli jsme do nemocnice. Tam bohužel zjistili, že miminku přestalo bít srdíčko :cry: ! Asi nemusím popisovat, že to bylo strašné. Dnes mi vyčistili dělohu a už jsem doma. Přítel byl úplně úžasný - ještě, že ho mám!
Přeji vám všem zdravá a krásná miminka a ať zažíváte jen krásné okamžiky!

Bzzzum, je mi to moc lito! Me se to stalo tento rok v lednu,ale byla jsem jen v 7.tydnu. Drzim palce at se z toho brzy dostanes a muzete zas zacit se snazenim. Po revizi mi moc pomohly kapicky gynex.doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
27.8.11 14:44
Bzzzum píše:
Jdu se s vámi víceméně rozloučit (samozřejmě někdy nahlédnu). Včera jsem totiž zakrvácela - asi jako na začátku MS a přidaly se i bolesti. Raději jsem se sbalila a jeli jsme do nemocnice. Tam bohužel zjistili, že miminku přestalo bít srdíčko :cry: ! Asi nemusím popisovat, že to bylo strašné. Dnes mi vyčistili dělohu a už jsem doma. Přítel byl úplně úžasný - ještě, že ho mám!
Přeji vám všem zdravá a krásná miminka a ať zažíváte jen krásné okamžiky!

Bzzzum,
strasne me to mrzi. Ted si chvilku odpocin a ver, ze do vanoc budes zase tehu. Hodne stesticka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
27.8.11 17:58

Bzzzum, je mi moc lito, ze te to potkalo. Preji ti brzke zotaveni a co nejdriv //. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.8.11 11:28

Ahojky holky, včera jsme si udělali výlet do Prahy, ale počasí nic moc-pršelo, tak jsme prošli jen pár památek. Jinak jsme byly v Malvíku pro balíček a moc krásné značkové věci v něm jsou :palec: doporučuji si pro něj zajet do Hostivic :dance: je cca za 600kč a dávají ho zdarma jen dají razítko do těhu průkajdy. Koupili jsme si tam i plastové lehátko do vany přišlo mi levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.8.11 11:42

holky, jen takovej dotaz, stává se vám, že vás pobolívá podbřišek i teď jako lehce, před MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
28.8.11 12:02

Ahojky, jo stává. Zrovna dneska mě trošku píchá, ale říkám si, že si asi baby dělá místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.8.11 12:31

Holky a kolakátý týden jste? Mě jako na MS nebolí, ale sem tam mě nesnesitelně píchne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.8.11 12:41

já jsem dnes 13+1 a bolí mě podbřišek, jako nijak drasticky, ale jako před MS, a píchalo mě ale jen chvilku cca před 14 dny, pak to přešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.8.11 12:47

No s tím neporadím, mě nijak nebolí, ale píchá mě celkem často pří kýchnutí, rychlém stoupnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.8.11 12:47

Holky máte už vyfoccené svoje bříško? Jakmile bude čas tak to dám do PC fotila jsem se včera :palec: tak se ukažte taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí