Poradna duly
Jana Čurdová
Bzzzum, ach jo.
To už jsem si myslela, že máme „vyhráno“, když jsme ve 12. týdnu. Moc mě to mrzí. Drž se! ![]()
Děkuju holky, od listopadu, prosince se začneme snažit znovu - takže třeba za rok touto dobou…
Bzzzum tak to mě moc mrzí
určitě někdy nakoukni,budeme rády
opatruj se a přeju brzo na testu //.
Bzzzum je mi líto co se stalo, musíš se cítit hrozně
přeji at se brzy zadaří a rány na
at se brzy zahojí ![]()
To je mi hrozne lito bzzzum.
. Snad se vam brzo zadari znovu.
Bzzzum píše:
Jdu se s vámi víceméně rozloučit (samozřejmě někdy nahlédnu). Včera jsem totiž zakrvácela - asi jako na začátku MS a přidaly se i bolesti. Raději jsem se sbalila a jeli jsme do nemocnice. Tam bohužel zjistili, že miminku přestalo bít srdíčko! Asi nemusím popisovat, že to bylo strašné. Dnes mi vyčistili dělohu a už jsem doma. Přítel byl úplně úžasný - ještě, že ho mám!
Přeji vám všem zdravá a krásná miminka a ať zažíváte jen krásné okamžiky!
Bzzzum, je mi to moc lito! Me se to stalo tento rok v lednu,ale byla jsem jen v 7.tydnu. Drzim palce at se z toho brzy dostanes a muzete zas zacit se snazenim. Po revizi mi moc pomohly kapicky gynex.doporucuji.
Bzzzum píše:
Jdu se s vámi víceméně rozloučit (samozřejmě někdy nahlédnu). Včera jsem totiž zakrvácela - asi jako na začátku MS a přidaly se i bolesti. Raději jsem se sbalila a jeli jsme do nemocnice. Tam bohužel zjistili, že miminku přestalo bít srdíčko! Asi nemusím popisovat, že to bylo strašné. Dnes mi vyčistili dělohu a už jsem doma. Přítel byl úplně úžasný - ještě, že ho mám!
Přeji vám všem zdravá a krásná miminka a ať zažíváte jen krásné okamžiky!
Bzzzum,
strasne me to mrzi. Ted si chvilku odpocin a ver, ze do vanoc budes zase tehu. Hodne stesticka ![]()
Bzzzum, je mi moc lito, ze te to potkalo. Preji ti brzke zotaveni a co nejdriv //. ![]()
Ahojky holky, včera jsme si udělali výlet do Prahy, ale počasí nic moc-pršelo, tak jsme prošli jen pár památek. Jinak jsme byly v Malvíku pro balíček a moc krásné značkové věci v něm jsou
doporučuji si pro něj zajet do Hostivic
je cca za 600kč a dávají ho zdarma jen dají razítko do těhu průkajdy. Koupili jsme si tam i plastové lehátko do vany přišlo mi levné.
holky, jen takovej dotaz, stává se vám, že vás pobolívá podbřišek i teď jako lehce, před MS?
Ahojky, jo stává. Zrovna dneska mě trošku píchá, ale říkám si, že si asi baby dělá místo ![]()
Holky a kolakátý týden jste? Mě jako na MS nebolí, ale sem tam mě nesnesitelně píchne
já jsem dnes 13+1 a bolí mě podbřišek, jako nijak drasticky, ale jako před MS, a píchalo mě ale jen chvilku cca před 14 dny, pak to přešlo…
No s tím neporadím, mě nijak nebolí, ale píchá mě celkem často pří kýchnutí, rychlém stoupnutí…
Holky máte už vyfoccené svoje bříško? Jakmile bude čas tak to dám do PC fotila jsem se včera
tak se ukažte taky ![]()