Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
24.8.11 13:19

ahoj holky, snad se mi to povede, přikládám foto mimi, dnes jsem byla na screeningu, a teda…byl to hnus, a to jsem se na to těšila…ale z foteček mám radost a nález negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.8.11 13:19

a další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
24.8.11 13:37

Nulu, proč hnus? Hezký fotečky! :-D A hlavně že to dobře dopadlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.8.11 13:44

No protože jsem tam byla celkem 3 hodiny. Když jsem přišla malej spal, a byl otočenej nesprávnou polohou, dělala mi ultrazvuk spodem a hodinu se ve mě rejpala a tlačila mi na břicho, aby ho vzbudila, bylo to dost nepříjemný, stejně se jí to nepodařilo, tak mě poslala do kabinky dělat dřepy a vlnit se abych mímo vzbudila, za 15 minut mě zavolala zpátky a malej byl sice vzbuzenej, ale stejně se jí nenatočil jak měl, poslala mě po dalším 30 min rejpání a tlačení na břicho na kafe, a ať prejchodim po schodech. No stejně to nepomohlo, a dalších 40 minut se ve mě rejpala, než něco naměřila. Břicho mě teď fakt bolí a to nemluvím o tom, že monitor na mě natočila jen jednou a to na asi minutu, a pozvala si tam mediky, kteří na mě celou dobu čuměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
24.8.11 13:51

Nulu, tak to je teda síla. Ale hlavně, že je prťous v pořádku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.8.11 13:53

to jo, ale už nechci :D a to mám jít na UTZ ještě v pů 6 na poradnu, se z toho dneska s prominutím poseru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
24.8.11 14:13

NULU - Panenko skakava!!! to sis teda uzila na tom UTZ! to byl teda ten velkej UTZ screeningovej?

ja minule na kontrole zazivala neco podobneho, ale moje pani doktorka nechala mereni na nastesti na priste. taky se ve me dlouho rejpala, protoze mimi bylo otocene oblicejickem k nam a ne zboku a neustale se pohybovalo. no ale ve srovnani s tebou to bylo mnohem kratsi, asi jen tak 15-20 minut.

Tak ted hezky odpocivej. hlavne, ze je mimi zdrave a ty taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.8.11 14:16

to byl ultrazvuk na kombinovaný prvotrimestrální screening, ale asi jen mý dítě si dělá co chce, jelikož ostatní vycházely po 15 min a s úsměvem :lol: takže neměj strach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.8.11 14:23

Nulu, krásná fotečka! A gratulace k výsledkům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.8.11 14:24

holky jak děláte ty metříky? já chci taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
24.8.11 14:25

bzum : to jste skoro jak my, já 25, manža 29 a do domečku se za 3 týdny na vesnici stěhujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
24.8.11 14:33

Nulu, to co pises, to je fakt hnus. to jsem nevedela, ze se to takto drasticky dela.. trapeni nevinatek. budit hodne spici miminko :mrgreen: . moje mudr ma nastesti druhy monitor pridelany pekne na zdi, takze vidim vsechno, co zkouma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
24.8.11 14:41

Holky, krasny fotecky miminek.

Nulu - nic moc ale hlavne ze jste v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
24.8.11 14:43

Darecky

Diky za info ohledne balicku od MUDr. - no co se da delat…

Ale kdo mi udelal velkou radost, tak to byl GLOBUS. Byla jsem tam nakupovat a na infu se me ptali jestli mam registraci do mimi klubu – tak jsem se zaregistrovala dostala jsem uplne uzasny darek – balicek od AVENT – cestovni lahvicku – airflex, prsni vlozky, dudlik, kelimky na mleko/pozdeji na prikrmy. Nadchli me :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.8.11 15:39
nulu86 píše:
holky jak děláte ty metříky? já chci taky :lol:

Nulu, mrkni třeba na www.lilypie.com - jestli umíš anglicky, není to problém. Jestli ne, pošlu Ti návod :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí