Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4145
23.8.11 17:51

Bzum - pokud jsi špinila je určitě lepší zavádět spodem, moje dr. říká že je to lepší pro mimčo že když se polyká tak se k němu nedostane tak jako když se zavádí spodem…ale musíš počítat se silnějším bílým výtokem přes celý den, já brala dva ráno a dva večer - to jsem brala před spaním a ty ráno,no vždy jsem si ještě tak na hodinku lehla,jinak to ze mě šlo hned…ale doporučila bych určitě spodem! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
23.8.11 19:22

Bzum, já zavádím utrogestan už od přenosů embrya do dělohy. Doktor v CARu mi říkal, že zavádění je účinější. Ale pokud špiníš, má se polykat.

Stenatko, já jsem v 11. tt dostala u dr. kufřík s pár vzorkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
23.8.11 21:28

Ahoj holky, tak jsem zpět!
Gratuluji k svatbičce a přeju hodně štěstí ve společném životě.
Bzum : no to je síla, někteří zdravotníci by měli dostat přes hubu, fakt, tohle nemá obdoby.
Jinak já jdu zítra na ultrazvuk na screening a odpoledne ještě ke svému Dr. tak se moc těším až mimi uvidím. Holky držte palečky ať je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
23.8.11 21:31

holky tady je jedna svatební

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
23.8.11 21:33

jééééé, nádherná nevěstinka :kytka: :potlesk: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
23.8.11 21:38
nulu86 píše:
jééééé, nádherná nevěstinka :kytka: :potlesk: :pankac: :palec:

děkuju :oops: ale ono to tak horký nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
24.8.11 08:37

Dobré ráno :mavam:

Kacud, sluší Vám to oběma. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
24.8.11 08:50

Taky mám Utrogestan a zavádím si ho.. paní doktorka mi řekla, že je to jedno jestli je budu polykat nebo zavádět, ale když je budu polykat, tak mi prý může být špatně..a jak už tu někdo psal doporučila mi, že bych si po zavedení měla na hodinku lehnout..

Bzzzum píše:
Gratuluji k novomanželení a přeji šťastný společný život :potlesk:
Taky bych do rybníku nešla a možná ani do veřejného bazénu - v těhu je snížená imunita a v bazénech prostě ty mykózy lítají. I když vodu miluju a celkem s tím zápasím.
Jinak dnes jsem si polítala po nemocnicích a nad neochotou některých zdravotníků se lze jen divit. Byla jsem na odběrech na prvotrim.screening (musí se do nemocnice do Trunova)a protože jsem ráno špinila, chtěla jsem, aby mě vyšetřili, protože mi to tak řekla i moje Gyndr., která nemá UZ. A ta dr.v nemocnici mi řekla, že nemá čas po něčem pátrat, ale, že mimi je malé a neodpovídá věku. A dorazila mě sestra, že prý mě asi budou hospitalizovat (ani mě neprohlédli), tak ať si vyberu co chci (jako jestli vyšetřit nebo domů)? :cert: To jsem šla do kolen a řekla jsem, že pojedu do naší, bližší nemocnice (Jilemnice), kdyby mě tam fakt chtěli nechat. Celou cestu jem bulela jak želva - nemohla jsem si pomoct. Tam byli moc milí, přivezli větší UZ, vyšetřili mě a mám u placenty malý hematom, uklidnili mě, že to není nic strašného, mimi věku odpovídá a má se čile k světu. Dostala jsem Utrogestan a Acorutin. Hrozně se mi ulevilo! :pankac:
Ještě mám dotaz na Utrogestan - Dr.řekla ať polykám, ale na příbaláku je, že v těhotenství pouze zavádět. Máte s tím některá zkušenosti? Z toho jsem jelen! 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
24.8.11 08:50
gratulace!!moc sluší :palec:
kacudka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
24.8.11 10:04
Bzzzum píše:Ještě mám dotaz na Utrogestan - Dr.řekla ať polykám, ale na příbaláku je, že v těhotenství pouze zavádět. Máte s tím některá zkušenosti? Z toho jsem jelen! 8-o

Bzzzum,

mam taky hematom, spinila jsem jen trosicku, ale v Brne na Obilnaku si me pro jistotu nechali - bylo to hned na zacatku tehu - 5 tyden, tak na me radeji davali pozor. Pichali mi taky AGOLUTIN. Jinak UTROUS mam ted asi az do 12TT - uvidim co mi rekne MUDR. na KO. Beru ho 1-1-1 spodem :-) Nekdo po nem zvraci a rozhodne je spodem ucinejsi. Jestli uz nekrvacis, tak to zkus spodem. Pozor - bez intimky ani rana - porad bude „odtikat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
24.8.11 10:06
kacudka píše:

mooooc vam to sluselo :-) taky jsme meli vinovou barvicku… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
24.8.11 10:08

Kacud - pekny parecek jste!! :palec: Moc vam to slusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
24.8.11 10:43

ahoj holky tak mám za sebou kontrolu,no parádička!!!!viděla jsem úplně všechno,nosík,ru­čičky,nožičky,všechny důležité orgány také,a prcek si chvíli cucal prstík a pak nám jako by mával,no já bulela jako želva…další KO až 22.9. ale nedošlo mi že tu přítel nebude,takže to asi posunu o pár dní aby mohl jít se mnou…jsem naprosto dojatá.
A už jsem uschopněná,takže v pondělí hezky do práce,celkem se těším…přikládám fotečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
24.8.11 11:43

Stenatko, a teď se představ, co po utrouši vytéká ze mě, když zavádím 2-2-2. Fujtajbl! :lol:

Luuu, nádhera. Krásná fotečka! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.8.11 12:54

Ahojky, děkuju za tipy - zavádím spodem, protože zatím už nešpiním. Mám jen takový tlaky v břiše, jak kdybych měla mít průjem nebo MS :nevim: . Ale spíš se hrozně pozoruju :roll: :lol: !
Kacud, moc vám to oběma sluší - krása! :palec:
Luuuu, super foto (prostě už úplné mimi) a chápu dojetí! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí