Poradna duly
Jana Čurdová
my jsme to nadšením řekli všem hned, a těm co jsme to neřekli, o to se samou radostí postarala moje máma…
Sardinka03 píše:Mihaicka píše:urcite to vsechno zvladne, kdyz uz ted umi dva jazyky! deti jsou vetsinou sikovne. znam sice jednoho klucinu, ktery s tim mel problem jakym jazykem ma vlastne mluvit, kdyz kolem sebe slysel 3 jazyky, ale rodice to brzy zjistili kdyz ani ve 2 nebo trech letech vubec nemluvil, tak jim psycholog doporucil, zacit nejdriv jen s jednim jazykem, treba aby na nej vsichni mluvili jen anglicky a potom postupne, ze se ma ucit dalsi. pomohlo to!Joj83 píše:joj, trosicku slziteji, ja na maleho mluvim cesky, chlap rumunsky, pak mezi nama slysi anglictinu, od ledna pujde do jesli, kde bude mit franinu, takze mam trochu obavy,aby to zvladl, ale co jsem se radila s dr. tak by to melo byt v pohode,zatim teda cesky a rumunsky rozumi, reaguje na vse,tak uvidime co prinesou jesle.
Vychováváte bilinguálně?
To je super, že to tak zvládá. U nás doma se mluví jenom německy, ale já bych chtěla prcka hned od malička učit i česky.
Ať si umí říct babičce o zmrzlinu
Tak jsem zvědavá, jak to budem zvládat.
my se onu radostnou zpravu chystame oznamit tento vikend.. pobezi 13tt.. jinak to jeset nikdo nevi…
Dobré ráno holky, začínám 12tt, ale nevím jak přesně končí 1. trim.? Končí mi dneškěm nebo až další týden ![]()
Mandi, to jsem resila v pondeli
pry konci 12+6 … takze v to doufam, protoze pak si nasazuji antibiotika, ktere se muzou od 2TRM..
misisipi píše:
Mandi, to jsem resila v pondelipry konci 12+6 … takze v to doufam, protoze pak si nasazuji antibiotika, ktere se muzou od 2TRM..
Děkuji ![]()
Arome renet píše:
Ahojky, také budu mít mimi v březnu
tak gratulace
a vítej! čekáš první nebo už máš doma nějaký zlobidlo? ![]()
Arome renet píše:
Ahojky, také budu mít mimi v březnu
Všem dobré ráno.....
Vítej Arome renet ![]()
luuuu píše:
Holky 1.trim. prý končí až 13+2…![]()
![]()
nj.. ale tam http://www.mojetehotenstvi.cz/…y-mesic-tehu je to psany, ze to je podle PM… a my to furt resime podle UZ… me by to pak podle PM vychazelo 13+2 uz na pondeli ![]()
Muzu se dneska zeptat moji Dr. kdy konci 1.trimestr.
Holky, taky se vam tak strasne mota hlava? Me posledni dobou strasne! jak vstanu, hned vidim vsechny hviezdy ![]()
Sardi, drive se mi to stavalo, tedko uz ani ne… je mi fajn, akorat vcera me popichovalo v brisku..
ale prikladam to tomu, ze v nasledujicicm tydnu by melo mimco vyrust jednou tolik, tak si dela mistecko ![]()
Holky, gratuluju k druhému trimestru!
Já se toho svého nemůžu dočka, věřím, že mi začne být líp ![]()
Jinak jsem dnes četla, že k vám do březňátek by se klidně mohla přidat i švédská princezna
http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?… tak možná některá z vás bude rodit ve stejný termín
![]()
Mandarinko, nezacinas uz nahodou 13týden??? myslela jsem, ze je to tak, ze napr, 5+2 je sesty tyden…7+4 osmý týden, a když ty jses ted 12+0, tak mas za sebou celych dvanact tydnu a zacinas trinacty tyden nebo si ty pocty pletu???
ManDarinka90 píše:
Dobré ráno holky, začínám 12tt, ale nevím jak přesně končí 1. trim.? Končí mi dneškěm nebo až další týden