Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
17.8.11 19:17

my jsme to nadšením řekli všem hned, a těm co jsme to neřekli, o to se samou radostí postarala moje máma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
17.8.11 19:18
Sardinka03 píše:
Mihaicka píše:
Joj83 píše:
Vychováváte bilinguálně?
joj, trosicku slziteji, ja na maleho mluvim cesky, chlap rumunsky, pak mezi nama slysi anglictinu, od ledna pujde do jesli, kde bude mit franinu, takze mam trochu obavy,aby to zvladl, ale co jsem se radila s dr. tak by to melo byt v pohode,zatim teda cesky a rumunsky rozumi, reaguje na vse,tak uvidime co prinesou jesle. :think:
urcite to vsechno zvladne, kdyz uz ted umi dva jazyky! deti jsou vetsinou sikovne. znam sice jednoho klucinu, ktery s tim mel problem jakym jazykem ma vlastne mluvit, kdyz kolem sebe slysel 3 jazyky, ale rodice to brzy zjistili kdyz ani ve 2 nebo trech letech vubec nemluvil, tak jim psycholog doporucil, zacit nejdriv jen s jednim jazykem, treba aby na nej vsichni mluvili jen anglicky a potom postupne, ze se ma ucit dalsi. pomohlo to!

To je super, že to tak zvládá. U nás doma se mluví jenom německy, ale já bych chtěla prcka hned od malička učit i česky. :) Ať si umí říct babičce o zmrzlinu :D Tak jsem zvědavá, jak to budem zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
18.8.11 06:43

my se onu radostnou zpravu chystame oznamit tento vikend.. pobezi 13tt.. jinak to jeset nikdo nevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.8.11 07:13

Dobré ráno holky, začínám 12tt, ale nevím jak přesně končí 1. trim.? Končí mi dneškěm nebo až další týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
18.8.11 07:29

Mandi, to jsem resila v pondeli :) pry konci 12+6 … takze v to doufam, protoze pak si nasazuji antibiotika, ktere se muzou od 2TRM..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.8.11 07:33
misisipi píše:
Mandi, to jsem resila v pondeli :) pry konci 12+6 … takze v to doufam, protoze pak si nasazuji antibiotika, ktere se muzou od 2TRM..

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
18.8.11 09:16

Holky 1.trim. prý končí až 13+2… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.11 09:56

Ahojky, také budu mít mimi v březnu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
18.8.11 10:38
Arome renet píše:

tak gratulace :kytka: a vítej! čekáš první nebo už máš doma nějaký zlobidlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
18.8.11 10:39
Arome renet píše:

Všem dobré ráno.....

Vítej Arome renet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
18.8.11 10:40
luuuu píše:
Holky 1.trim. prý končí až 13+2… :nevim: :nevim: :nevim:

nj.. ale tam http://www.mojetehotenstvi.cz/…y-mesic-tehu je to psany, ze to je podle PM… a my to furt resime podle UZ… me by to pak podle PM vychazelo 13+2 uz na pondeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
18.8.11 10:48

Muzu se dneska zeptat moji Dr. kdy konci 1.trimestr.

Holky, taky se vam tak strasne mota hlava? Me posledni dobou strasne! jak vstanu, hned vidim vsechny hviezdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
18.8.11 10:53

Sardi, drive se mi to stavalo, tedko uz ani ne… je mi fajn, akorat vcera me popichovalo v brisku..
ale prikladam to tomu, ze v nasledujicicm tydnu by melo mimco vyrust jednou tolik, tak si dela mistecko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
18.8.11 11:17

Holky, gratuluju k druhému trimestru! :kytka: Já se toho svého nemůžu dočka, věřím, že mi začne být líp :-P
Jinak jsem dnes četla, že k vám do březňátek by se klidně mohla přidat i švédská princezna :wink: http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?… tak možná některá z vás bude rodit ve stejný termín :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.8.11 11:57

Mandarinko, nezacinas uz nahodou 13týden??? myslela jsem, ze je to tak, ze napr, 5+2 je sesty tyden…7+4 osmý týden, a když ty jses ted 12+0, tak mas za sebou celych dvanact tydnu a zacinas trinacty tyden nebo si ty pocty pletu???

ManDarinka90 píše:
Dobré ráno holky, začínám 12tt, ale nevím jak přesně končí 1. trim.? Končí mi dneškěm nebo až další týden :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí