Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
16.8.11 20:09

postýlku chválím :) tu já podědím po mém dvouletém bráškovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 20:11

No to já právě nikoho moc v rodině nemám nebo když už tak jí pořád potřebují…ale mam slíbenou krásnou kolíbku od sestřenky,takovou bílou a moc pěknou…že nám jí propůjčí,má teď rok a půl klučinu a ty dvě starší jsou zatím na děti mladí…i oblečení ale máme v rodině jen kluky,i přítelův brácha má kluka tak uvidíme…já bych asi upřímně raději holčičku,samozřejmě že zdravíčko je na prvním místě ale kdybych si mohla vybrat tak vážně asi holčičku…a přítel jasně kluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
16.8.11 20:15

luuu to je všude stejný, my třeba máme vybrané jméno pro kluka, ale na holce se prostě neshodneme :nevim: taky bych radši holčičku, ale vzhledem k tomu že je to první tak je mi to vcelku jedno, holčičku jen proto, že mně fascinujou ty malilinkatý šatičky :lol: já nepodědím vůbec nic, jen tu postýlku, ale i za to jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 20:17
nulu86 píše:
luuu to je všude stejný, my třeba máme vybrané jméno pro kluka, ale na holce se prostě neshodneme :nevim: taky bych radši holčičku, ale vzhledem k tomu že je to první tak je mi to vcelku jedno, holčičku jen proto, že mně fascinujou ty malilinkatý šatičky :lol: já nepodědím vůbec nic, jen tu postýlku, ale i za to jsem ráda.

také se mi víc líbí to dívčí oblečení…a to my se vzácně na jménech shodli - Natálka a Nicolas…takže v tomhle máme jasno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
16.8.11 20:23

jééé, nicolas, to je řecký jméno, tak se jmenovala moje kdysi řecká láska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 20:24
nulu86 píše:
jééé, nicolas, to je řecký jméno, tak se jmenovala moje kdysi řecká láska :mrgreen:

no to vymyslel přítel,já chtěla natálku od té doby co jsme se začali snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
16.8.11 20:30

tak u nás kluk jednoznačně David a holčičku bych chtěla Vanessku :mrgreen: ale zatím mi to moc neprochází, ta holčička. Manželovi se zase líbí Melisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 20:36

Tak to u nás přišel se jmény můj přítel druhý den po tom, co jsem oznámila, že jsem těhotná.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 20:37

My jsme to řešili asi v 7.týdnu a hned jsme se shodli takže žádné dlouhé diskuze…no holky já jsem dneska ko a navíc jedu zítra s kámoškou na mácháč na celý den,tak jdu na kutě,mějte se tu a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
16.8.11 20:43

Já jsem dneska taky nějaká mrtvá a to jsem celý den nic nedělala. Tak asi z toho :dance:
Užij si Macháč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 20:55

My se na jménech taky schodli, přítel vybral na kluka a já na holčičku :palec: kluk Dominik a holčička Sofie Nela… ještě se Sofií nejsem rozhodnutá, ale asi se to k tomu hodí. Nelu chci 100pro :lol: jelikož máme Viktorii Vanesu, tak chci i pro druhou holčičku pokud bude dvě jména :palec: od mala je zvyklá na obě jména, tak s tím není problém. Někdo jí říká tak a někdo tak :-) komu se co zalíbí víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
17.8.11 07:38

tak to u nas mame trosku problem s klucicim jmenem.. neznam zadne, ktere by mi nejak ucarovalo :(
vcera jsme se o tom s manzou bavili a vymyslel Tobiase.., ze bysme mu rikali Tobi :))
holcicka bude Nela …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.8.11 07:54

Nelu chceme taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.8.11 07:54

A co Matyáš? Tak se jmenuje můj brácha a mě se to jméno moc líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.8.11 07:57

Razím na melírek :dance: už vypadám strašně a malá půjde se mnou a poprvé budem stříhat konečky :palec: nic víc, jelikož má krásné dlouhé blond vlásky a u toho zůstaneme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí