Poradna duly
Jana Čurdová
No to já právě nikoho moc v rodině nemám nebo když už tak jí pořád potřebují…ale mam slíbenou krásnou kolíbku od sestřenky,takovou bílou a moc pěknou…že nám jí propůjčí,má teď rok a půl klučinu a ty dvě starší jsou zatím na děti mladí…i oblečení ale máme v rodině jen kluky,i přítelův brácha má kluka tak uvidíme…já bych asi upřímně raději holčičku,samozřejmě že zdravíčko je na prvním místě ale kdybych si mohla vybrat tak vážně asi holčičku…a přítel jasně kluka ![]()
luuu to je všude stejný, my třeba máme vybrané jméno pro kluka, ale na holce se prostě neshodneme
taky bych radši holčičku, ale vzhledem k tomu že je to první tak je mi to vcelku jedno, holčičku jen proto, že mně fascinujou ty malilinkatý šatičky
já nepodědím vůbec nic, jen tu postýlku, ale i za to jsem ráda.
nulu86 píše:
luuu to je všude stejný, my třeba máme vybrané jméno pro kluka, ale na holce se prostě neshodnemetaky bych radši holčičku, ale vzhledem k tomu že je to první tak je mi to vcelku jedno, holčičku jen proto, že mně fascinujou ty malilinkatý šatičky
já nepodědím vůbec nic, jen tu postýlku, ale i za to jsem ráda.
také se mi víc líbí to dívčí oblečení…a to my se vzácně na jménech shodli - Natálka a Nicolas…takže v tomhle máme jasno ![]()
jééé, nicolas, to je řecký jméno, tak se jmenovala moje kdysi řecká láska ![]()
nulu86 píše:
jééé, nicolas, to je řecký jméno, tak se jmenovala moje kdysi řecká láska
no to vymyslel přítel,já chtěla natálku od té doby co jsme se začali snažit
tak u nás kluk jednoznačně David a holčičku bych chtěla Vanessku
ale zatím mi to moc neprochází, ta holčička. Manželovi se zase líbí Melisa
Tak to u nás přišel se jmény můj přítel druhý den po tom, co jsem oznámila, že jsem těhotná.:)
My jsme to řešili asi v 7.týdnu a hned jsme se shodli takže žádné dlouhé diskuze…no holky já jsem dneska ko a navíc jedu zítra s kámoškou na mácháč na celý den,tak jdu na kutě,mějte se tu a dobrou ![]()
Já jsem dneska taky nějaká mrtvá a to jsem celý den nic nedělala. Tak asi z toho ![]()
Užij si Macháč ![]()
My se na jménech taky schodli, přítel vybral na kluka a já na holčičku
kluk Dominik a holčička Sofie Nela… ještě se Sofií nejsem rozhodnutá, ale asi se to k tomu hodí. Nelu chci 100pro
jelikož máme Viktorii Vanesu, tak chci i pro druhou holčičku pokud bude dvě jména
od mala je zvyklá na obě jména, tak s tím není problém. Někdo jí říká tak a někdo tak
komu se co zalíbí víc
tak to u nas mame trosku problem s klucicim jmenem.. neznam zadne, ktere by mi nejak ucarovalo ![]()
vcera jsme se o tom s manzou bavili a vymyslel Tobiase.., ze bysme mu rikali Tobi ![]()
holcicka bude Nela …
A co Matyáš? Tak se jmenuje můj brácha a mě se to jméno moc líbí
Razím na melírek
už vypadám strašně a malá půjde se mnou a poprvé budem stříhat konečky
nic víc, jelikož má krásné dlouhé blond vlásky a u toho zůstaneme ![]()