Poradna duly
Jana Čurdová
Sardinka03 píše:
tento ctvrtek
tak to máš za chvíli,já jdu až příští středu,už aby to bylo…vždy se na prcka tak moc těším až ho na utz uvidím ![]()
já jdu na další prohlídku až 30. tak doufám, že už budou vidět nožičky a ručičky. Do teď byla na fotce spíš jenom taková fazolka ![]()
holky já jdu k dr ve čtvrtek, a spíš teda doufám, zda mi UTZ vůbec udělá, prý doktoři nemusí, jen snad 3× za celé těhu ![]()
nulu86 píše:
holky já jdu k dr ve čtvrtek, a spíš teda doufám, zda mi UTZ vůbec udělá, prý doktoři nemusí, jen snad 3× za celé těhu
Juuu, to bych brala jen 3 UTZ za cele tehotenstvi! ta moje je ultrazvukovanim posedla, ma ho primo v ordinaci a dela ho pri kazde kontrole, coz se mi zda moc caste a neni to pry zdrave.
Dobré ráno…holky proč Vám tu tak vadí když se dělá UTZ?v dnešní době - pokud není ordinace z doby kamenné jsou ty ultrazvuky bezpečnější a vůbec nejsou škodlivý pro mimčo…venku na Vás číhá mnohem víc nebezpečnějších a škodlivějších věcí…tak to trošku nechápu,jak jinak chcete při každé kontrole zjistit zda mimču tluče
a zda je vše v pořádku?
Holky, já bych zase chodila koukat na toho mrnouska snad každý týden
mě se to zdá zase málo 3krát za celé těhu… tak uvidíme jak na tom bude tahle doktorka, v prvním těhu jsem chodila jinam, tak jsem ted zvědavá.
ManDarinka90 píše:
Od kolikátého týdne se dělá UTZ na bříšku?
mě ho dělala už na poslední vyšetření,to jsem byla na začátku 9.týdne…ale podle toho co si tu píšu s jinýma holkama tak až tak kolem toho 11.týdne…u mojí dr. je všechno tak nějak dřív…i prcka viděla hodně brzo…každopádně myslím kolem toho 10.týdne…a je to mnohem pohodlnější a prcek je líp vidět
![]()
Vadi to asi jen me. Mam spatne zkusenosti z minuleho tehotenstvi. Uz jsem to tady jednou uvadela. Menila jsem Dr. a
UTZ mi delaly v pondeli a potom zas ve stredu a hned potom moje mimi odeslo… delaly mi vsechny testy sveta i miminku, proc se to stalo a nic nezjistily. Mimi bylo naprosto zdrave a ja taky. Ten duvod mohl byt i caste vysetreni UTZ, kazdy druhy den neni standard. Na internetu jsem nasla i negativni clanky o UTZ, mam dve nove knizky o tehotenstvi - Denik nastavajici maminky a Tehotenstvi krok za krokem a tam se taky nevyjadruji moc dobre o vysetreni UTZ. Pokud chces nebo chcete a zajima vas to, tak muzu najit konkretni clanky na internetu i co presne je negativniho napsano v tech knizkach (pry miminku skodi to teplo, zareni a vibrace), ale nechci sirit ultrazvukofobii, staci, ze ji mam ja… stejne se tomu vysetreni neda vyhnout, prave z toho duvodu co uvadis ty. Jinak ta moje gynekolozka ma opravdu UTZ asi z doby kamenne, teda rekla bych, ze je to jeden z prvnich pristroju. Moje sestra byla tehotna pred 11 lety a ta Dr. pouzivala naprosto stejny UTZ! Sestra je dosud jeji pacientkou, takze mi to potvrdila. Ale tenkrat ji vysetrovala ultrazvukem opravdu jen 3 nebo 4krat za cele tehotenstvi. Poprve snad v 11. tydnu. Ja jsem tenkrat za 7.tydnu meho tehotenstvi absolvovala snad 6 UTZ vysetreni. Takze to se mi opravdu zda moc. Ach jo, snad to bude tentokrat dobry! ![]()
no já spíš bych byla klidnější kdyby mi ho udělal, ale těžko říct…spíš myslím že zrovna můj Dr. mi ho zbytečně dělat nebude.....na co se ale opravdu ve čtvrtek netěším jsou stěry z čípku
jinak já byla z počátku těhu na ultrazvuku každý týden, ale to nebylo s nynějším Dr., ale s tím předchozím. Měnila jsem doktora.
me byl delan prvni UTZ pres brisko ve 12tt. pred tim jsem absolvovala pouze jeden UTZ v 7tt vnitrkem
dalsi je v planu az v 16tt … taky bych ho nejradeji aspon jednou tydne, ale jiste vseho moc skodi ![]()
No mě by ho už měla taky dělat zvenku to budu kolem 15tt a dcerka jde se mnou, tak se aspoň koukne na mimi je z něj nadšená
tedy pokud mi bude dělat utz
Mě doktor dělá UTZ pokaždé. Říkal, že se chce podívat, jestli je všechno vpořádku a já jsem taky spokojená. Na prcka bych čučela furt. Navíc dostanu pokaždé nádhernou fotečku ![]()
tak to ti závidím, já mám jen jednu s gestačním váčkem, tam mimi ještě ani není ![]()
Joj83 píše:
Mě doktor dělá UTZ pokaždé. Říkal, že se chce podívat, jestli je všechno vpořádku a já jsem taky spokojená. Na prcka bych čučela furt. Navíc dostanu pokaždé nádhernou fotečku