Poradna duly
Jana Čurdová
Luuu, tak já je mám o hoďku delší než ty
8-11, 14-17
Je to naprd, ale jsem ráda za ně, někdo nemá ani to ![]()
Holky s těma vycházkama to máte na prd.Já když jsem byla u prvního těhu na neschopence,tak jsem nejdřív měla taky takové blbé vycházky a pak jsem řekla dr jestli mi je může dát v kuse,tak nakonec jsem je měla od 8 do 18,takže v podstatě celej den,to bylo super. ![]()
já jsem holky teda doma, ale z jiného důvodu, svou práci dělat nemůžu kvůli nějakejm předpisům, a jelikož mi v práci nenašli náhradní práci, jsem doma za plnej plat. A to je super.
Holky to špinění vám nezávidím, hlavně buďte v klidu a ok, určitě to bude dobré! Musí! Ale stát se to mě, je ze mě asi tuplovaná hysterka. Já trpím na výtoky teď a to dost, bez intimky ani ránu.....a kolikrát letím na záchod, když je toho výtoku víc s hrůzou, že je to krev. Občas mě akorát trochu pobolívá podbřišek, ale jinak už mi nic není, ani zle, ani unavená nejsem, chutě moc nemám, akorát maso teda moc nemusím, už si na něm nepochutnám, ale sním ho. My jsme teď jinak 10+4, tak se klepu aby jsme doklepali v pohodě 1. trimestr.....a pak ten zbytek samozřejmě…
U nás ještě týden a končíme 1. trimestr
a snad bude vše dobře i Vám to moc přeju ![]()
Kacudko, myslíš, že kdybych se Dr. zeptala, ať mi je napíše od 8.00 do 18.00, že by mi to napsal ? Já se teda bojím zeptat. ![]()
Ahojte holky,
zdravim po delsi dobe, byli jsme v te Barcelone a bylo to naprosto uzasne. jen jsem byla z toho nesmirne unavena, jsem ted zvykla prijit z prace a lehnout a chrnet a tam jsme litali cely den, aby jsme stihli co nejvice pamatek…
jdu zase na KO 16.8., to uz budu v 9. tydnu.
Stale je mi hodne blbe, cely den, zaludek az v krku a cekam, kdy to vyleti a ono ne a ne. Nekdy si preju, aby to slo ven.
Kalhoty - uz mam tak fest, ze mam knoflik rozepnuty..
jsem pekne nafoukla, mam problem posledni tyden s chozenim na vecko. ![]()
Od vcera me boli hlava…no , je to proste opak toho prvniho tehotenstvi, opravdu veliky rozdil.
Ted to musim rict sefovi, nechodim zrovna pravidelne na nase ranni schuze, proste nestiham, je mi blbe a doma se poflakuju okolo vecka, takze uz je na me sefko nastvany, tak musim s pravdou ven. ![]()
Tak se mejte krasne, odpocivejte a teste se na UTZ a KO. ![]()
Tady je ten náš poklad
je vidět i jak má nataženou nožičku, prstíky, pusinka
Man - to je nádhera…já jdu za 14 dní ve středu,to budu ve 12 týdnu tak už to také doufám bude vypadat jako mimčo…tak se těším ale zároveň mám zase strach aby bylo vše v pořádku…už mi skoro vůbec nic není ![]()
Luu určitě bude to budeš é týden a něco víc jak my teď na fotce
a neboj vše bude ok, já se taky stresovala a pak mi bylo krásně když mi to mrně ukázala jak tam tancuje
a špatně, mě ani nijak extra nebylo a není, občas se mi navaluje ale nezvracím. Za to u první dcerky mi nebylo VŮBEC nic ![]()
no já vím že někomu třeba není celou dobu vůbec nic…když mi bylo špatně říkala jsem si aby mi už bylo dobře a teď když mi nic není zase stresuju
![]()
tatranka1 píše:ManDarinka90 píše:Ježíši to je hezký
Tady je ten náš pokladje vidět i jak má nataženou nožičku, prstíky, pusinka
A jako by se miminko usmívalo,co?Fakt krásný
Přítel taky říká, že se usmívá ![]()
tatranka1 píše:ManDarinka90 píše:Je to super.Kolikátý týden je to UTZ?Ten 11tt?tatranka1 píše:Přítel taky říká, že se usmíváManDarinka90 píše:Ježíši to je hezký
Tady je ten náš pokladje vidět i jak má nataženou nožičku, prstíky, pusinka
A jako by se miminko usmívalo,co?Fakt krásný
Ano 10+5tt
Holky chtěla jsem se zeptat, chodí s Vámi do poradny i děti? Já nebudu mít pokaždé hlídání a tak musím brávat malou sebou, teda ještě semnou nebyla, tak nevím jak na to budou koukat. Vadit by to si myslím nemělo, přítel si nemůže brávat jen tak dovolenou.
Já si myslím, že by to nemělo nikomu vadit a doktorce už vůbec ne.