Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
9.8.11 09:51

Ahojky holky, tak se přidávám s pocity… poslední dva dny je mi nějak divně :poblion: a hlavně když jsem hladová, ale nic strašnýho :-) Jinak jediné, co mi trošku trápí, že se mi zvětšila o dost prsa žádnou košili nezapnu :lol: a někdy mě pěkně bolí zvlášť když si v posteli lehnu blbě na břicho :think: Na kontrolu jdu 18.8. to bych měla být 9.týden tak uvidíme… Ale jinak pohodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 09:51
zerezmijka píše:
Sardinka03 píše:
nulu86 píše:
no co jsem slyšela od kamarádek co mají VZP tak ho platily, jedna dokonce 1500 ,– Kč!
Sardinka03 píše:
Opravdu se plati za ten screening?pojistovnu mam VZP.
a ten screening muzu treba i odmitnout? ne, ze bych na to nemela, ale zda se mi to jako zbytecny stres pro me i mimi. Vim, ze vsechno bude ok. tri mesice pred otehotnenim jsem uzivala kyselinu listovou 10 mg, coz jsou nejsilnejsi davky, ktere mi predepsala moje Dr.
Sardinko, rozhodně ho můžeš odmítnout. Já ho tedy podstoupit chci, páč mám špatnou zkušenost s těmi tripl testy v 16. týdnu. Ty jsou zbytečně falešně pozitivní a pak ženskou ženou na amniocentézu úplně zbytečně. Měla jsem to tak v 1. těhotenství.

tak tu amniocentezu vubec nechci! ja se v tech testech nejak nevyznam. nejdriv je teda ten screening mezi 11. az 14. tydnem a pak je ten triple test v 16. tydnu? nac tolik testovani? nase maminky a babicke nepodstoupily zadne testy a verim, ze mely spokojenejsi tehotenstvi bez stresu!

ja bych nejradsi sla k doktorovi co nejmin. citim se dobre, (krome toho, ze mi je obcas na zvraceni, ale to je normalni) na jedne kontrole jsem uz byla i na UTZ, brala bych jeste jeden ultrazvuk po 20.tydnu na urceni pohlavi a potom az pred porodem, aby se videlo jak je mimi pripravene na porod a to je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
9.8.11 09:55
tatranka1 píše:
zerezmijka píše:
Hehe, s čůráním to máme asi všechny stejné. :lol:

Tatranko, s ochablými svaly mi ani nemluv. Byla jsem zvyklá na hodinu pohybu denně. Běhala jsem, jezdila na kole a posilovala. Teď se ze mě pomalu stává taková hmota. :lol: Ale mám, co jsem chtěla. :wink:

Sardinko, když jdu za záchod k ránu, tak se mi už blbě usíná. Takže pravidelně po páté už neusnu. :cert:
Já právě sportuju od mala,takže teď to nicnedělání mě úplně ničí ,ale tak říkám,chtěla jsi to,tak to máš.A jsem šťastnáááá-podle váhy mám o 3 kg míň,ale podle zrcadla.....A mně to zas tak nevadí… :dance:

Já si říkám, že teď to pokoušet nebudu. Dr. v CARu mi sport nedoporučoval, alespoň v 1. trimestru. Říkám si, že v průběhu 2. trimestru začnu aspoň posilovat. No a pořádně si dám do těla holt až po porodu. Nebudu si to radši plánovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
9.8.11 09:56

Nancy, tak velikost prsou je u mě spíš pozitivní věc. Páč předtím jsem měla skoro nic :lol: a teď je manžel na výsost spokojený. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
9.8.11 10:02
zerezmijka píše:
Nancy, tak velikost prsou je u mě spíš pozitivní věc. Páč předtím jsem měla skoro nic :lol: a teď je manžel na výsost spokojený. :mrgreen:

Jojo manžel taky teď spokojen :-) a to jsem předtím neměla úplně malé, ale tohle se mu taky teď moc líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
9.8.11 10:08
tatranka1 píše:
zerezmijka píše:
tatranka1 píše:
zerezmijka píše:
Hehe, s čůráním to máme asi všechny stejné. :lol:

Tatranko, s ochablými svaly mi ani nemluv. Byla jsem zvyklá na hodinu pohybu denně. Běhala jsem, jezdila na kole a posilovala. Teď se ze mě pomalu stává taková hmota. :lol: Ale mám, co jsem chtěla. :wink:

Sardinko, když jdu za záchod k ránu, tak se mi už blbě usíná. Takže pravidelně po páté už neusnu. :cert:
Já právě sportuju od mala,takže teď to nicnedělání mě úplně ničí ,ale tak říkám,chtěla jsi to,tak to máš.A jsem šťastnáááá-podle váhy mám o 3 kg míň,ale podle zrcadla.....A mně to zas tak nevadí… :dance:
Já si říkám, že teď to pokoušet nebudu. Dr. v CARu mi sport nedoporučoval, alespoň v 1. trimestru. Říkám si, že v průběhu 2. trimestru začnu aspoň posilovat. No a pořádně si dám do těla holt až po porodu. Nebudu si to radši plánovat.
My máme do konce 1.trimestru zakázaný i sex,.a i trochu rychlejší chůze mi dělá problémy.Budu pak dýl chodit max.na míče,mooožná občas plavat

Tak na sex jsem se doktora v CARu ptala a povolil nám ho. Ale jen tak zlehka, žádná vášeň. :lol: Ale s chůzí jsem taky lemra. Zadýchala jsem se i na houbách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 10:59

Ahojky holky, tak jsem přišla z poradny a super. Doktorka říkala že sebou mrskal i mi to ukázala no úžasný :srdce: ani nešel moc vyfotit :lol: (foto dám během dne), má 4,23cm bez nožiček a TP dle utz je 29.2.12 a podle PM 2.3.12 což jsem se divila, jelikož podle PM je TP o něco dýl jak podle utz :think: no dostala jsem průkajdu a kufřík se vzorkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 11:04

A vybíra si dr. 500kč na veškerá vyšetření-UTZ a ozvy (má tam monitor v ordinaci), což jsem nechápala proč za to mám platit, no ale asi není vše zadarmo… ale udělala mi 5 fotek zadarmo tak jsem taky zvědavá zda mi bude dělat UTZ při každé poradně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 11:27
ManDarinka90 píše:
Ahojky holky, tak jsem přišla z poradny a super. Doktorka říkala že sebou mrskal i mi to ukázala no úžasný :srdce: ani nešel moc vyfotit :lol: (foto dám během dne), má 4,23cm bez nožiček a TP dle utz je 29.2.12 a podle PM 2.3.12 což jsem se divila, jelikož podle PM je TP o něco dýl jak podle utz :think: no dostala jsem průkajdu a kufřík se vzorkama…

4,23 cm! tak to je opravdu velke mimi! ve kterem ses tydnu? ja jsem taky dostala ten kufrik se vzorkama jeste minule kdyz jsem byla u Dr., byla tam jedna pemprska, mini olej od Hipp, knizecka o tehotenstvi, ale jinak nic moc. hlavne v tom kufriku byl formular, kde jsem mela vyplnit svou adresu a dalsi udaje kvuli pruzkumu trhu atd. pry aby mi poslali dalsi kufrik po narozeni miminka. je to dobry marketingovy trik :-D, ale ty vyrobky me moc nezaujaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:39

teda to taky koukám 4.23 cm? který tt jsi? já měla v 8+3 myslím 1.9 cm :lol: teď tedy nevím, jinak jsem dnes 10+3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:41

jinak já mám TP 20.2., ale to určitě nevyjde, ještě nemám termín dle UTZ, ale prý je to 100 % cca o 10 - 14 dní mladší těhu. Každej nad tím kroutí očima, že se jim nevejdu do tabulek, jak je to možné, takže opravdový termín budu mít někdy mezi 1-5.3.12 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 11:43

Je to moc? :-o :lol: no asi bude velké po mamince :palec: jsem i dle utz 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 11:44

opravuji na 4,24 ted jsem se šla ujistit do průkazky a je to i na fotečce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:45

no tak to jsi ve stejném týdnu jako já. A já teď nevím kolik měříme :) počkej juknu ti na jedny stránky, kolik má být v 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:46

takže cituji : 11tt 4.1 cm, váha 7g :lol: jsi v normě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie