Poradna duly
Jana Čurdová
tatranka1 píše:dobré ráno,tak jsem to s tím ,že nevolnosti ustávají zakřikla,už se to zase vrací?
nevim,mám
až v krku.fuj
dobre rano…me uz to celkem preslo,ale musim se vzdy hned po ranu najist a pak porad neco zobat…jak jsem byla na krvi a nemohla snidat bylo mi pak hrozne zle…
No ja jdu na KO 24.8. a nerekli mi vubec jestli to bude ten screening nebo jen prohlidka
![]()
je to divne,uvidime…nekdo mi rikal ze neni potreba ze staci az v 16.tydnu to komplexni vysetreni tak uvidime.
Jinak dneska jsem to nevydrzela a koupila jsem cepicku..jen jednu a takovou malicko ale mela jsem nutkani neco koupit a tak jsem koupila tohle… ![]()
ahoj holky, já byla na odběrech na screening včera, šla jsem tam normálně najezená, a 24.8. jdu na ten jejich ultrazvuk, jinak mám OZP pojišťovnu a nic jsem neplatila ? nevím třeba příště, jak tak koukám, všichni něco platí?
Sardinka03 píše:
Opravdu se plati za ten screening?pojistovnu mam VZP.
Ahoj holky, moc vás zdravím z Dubňátek 2012
Původně jsem byla s váma a pak mi mudr. posunula termín na 3.4.
Občas na vás ale mrkám a mám z vás velkou radost, už se vám to každou chvilkou přehoupne přes magickou hranici 12. týdnů
Tak se držte a jen tak dál ![]()
Zatím dobrý
Občas mám návaly, ale ještě nezvracím. Žádné krvácení ani špinění, jen jsem pořád nafouklá a taky dost náladová
Jinak na kontrolu jdu 15.8, to už budu v6+6tt, tak tajně doufám v srdíčko
Ale to čekání je šílené! ![]()
Ahoj Hewe, už se Dubňátka taky rozrůstají, že?
Držím palce, ať je vše v pořádku.
tatranka1 píše:Zereez
Ahoooj.
![]()
Na mě přišla nějaká choroba, smrkám, kašlu, jsem celá zahleněná…ble. To je z toho léta-neléta. ![]()
Co ty, Tatranko?
nulu86 píše:
no co jsem slyšela od kamarádek co mají VZP tak ho platily, jedna dokonce 1500 ,– Kč!Sardinka03 píše:
a ten screening muzu treba i odmitnout? ne, ze bych na to nemela, ale zda se mi to jako zbytecny stres pro me i mimi. Vim, ze vsechno bude ok. tri mesice pred otehotnenim jsem uzivala kyselinu listovou 10 mg, coz jsou nejsilnejsi davky, ktere mi predepsala moje Dr.
To je dobře, že jsi opar umořila.
Houbové rizito…mňam, taky jsme si ho nedávno udělali. ![]()
Já teď vůbec blbě spím. V noci chodím po dvou hodinách na záchod. Asi abych potrénovala, až se v noci nevyspím, až bude prcek na světě. ![]()
K obědu tu mám od včerejška sekanou, teď jdu ještě upatlat štrůdl. Dostala jsem na něj strašnou chuť.
![]()
Sardinka03 píše:nulu86 píše:a ten screening muzu treba i odmitnout? ne, ze bych na to nemela, ale zda se mi to jako zbytecny stres pro me i mimi. Vim, ze vsechno bude ok. tri mesice pred otehotnenim jsem uzivala kyselinu listovou 10 mg, coz jsou nejsilnejsi davky, ktere mi predepsala moje Dr.
no co jsem slyšela od kamarádek co mají VZP tak ho platily, jedna dokonce 1500 ,– Kč!Sardinka03 píše:
Sardinko, rozhodně ho můžeš odmítnout. Já ho tedy podstoupit chci, páč mám špatnou zkušenost s těmi tripl testy v 16. týdnu. Ty jsou zbytečně falešně pozitivní a pak ženskou ženou na amniocentézu úplně zbytečně. Měla jsem to tak v 1. těhotenství.
zerezmijka píše:
To je dobře, že jsi opar umořila.
Houbové rizito…mňam, taky jsme si ho nedávno udělali.
Já teď vůbec blbě spím. V noci chodím po dvou hodinách na záchod. Asi abych potrénovala, až se v noci nevyspím, až bude prcek na světě.K obědu tu mám od včerejška sekanou, teď jdu ještě upatlat štrůdl. Dostala jsem na něj strašnou chuť.
![]()
ja taky chodim kazdou noc na zachod aspon jednou. bud ve tri nebo v pet. jednou jsem od 18.hod. nic nepila a pred spanim se snad jeste dvakrat vycurala a pomohlo to, ale od sesti nic nepit to je extrem, takze asi budu pochodovat kazdou noc jak doted. pry je to normalni a ja hned jak se vratim do postele tak usnu. ty ne?
Hehe, s čůráním to máme asi všechny stejné. ![]()
Tatranko, s ochablými svaly mi ani nemluv. Byla jsem zvyklá na hodinu pohybu denně. Běhala jsem, jezdila na kole a posilovala. Teď se ze mě pomalu stává taková hmota.
Ale mám, co jsem chtěla. ![]()
Sardinko, když jdu za záchod k ránu, tak se mi už blbě usíná. Takže pravidelně po páté už neusnu. ![]()