Poradna duly
Jana Čurdová
@tinkaa píše:
Ahojky maminy, chtěla jsem se zeptat, pokud malýmu dělám čaj k pití a malej ho nevypije (sáček se dělá do 200ml vody) a tolik mi opravdu nevypije, můžu mu ho dávat i ostatní dny a nebo ho musím vylít a udělat čerstvý?
A jak se jinak máte? My docela dobře, ale strašně mě štve to počasí, u nás je pořád inverze a je pod mrakem, tak jsme takový otrávení
Já ho dělala obden, na noc jsem ho hodila do ledničky, ráno trošku přihřila v mikrovlnce, tet už děláme každej den, pač co jíme příkrmy těch 200ml vypijem…
![]()
Ahoj, nová mamina se přidává
mám 7mi měs. kluka Adama, četla jsem si tady vaši diskuzi a píšete zajímavý věci, tak se k vám přidám, občas nějakou radu taky potřebuju
Nejste tu náhodou někdo z Plzně?
Ahoj, rada bych se k vám přidala. Mám uzasneho chlapečka Sebastiana Noela. Narozen jak jinak- v březnu 19. Jste někdo z Prahy-západ?
Sebastian je narozeného 19.3. A ma uz Cca 10,5 KG, 80 cm. Kojim, jen místo oběda dávám ovocný či zeleninový příkrm. ![]()
To bych taky rada věděla! Vajíčko nám je malé, je do 9 kg a my máme uz cca 10,5… A to jsme denne na cestách…
Ahoj
@chillina Vítám tě. My nejsme přímo z Plzně, bydlíme cca 17 km od Plzně, ale jsme tam dost často
Já mám 8 měs. a 2 týdny starého kluka Péťu a obávám se, že mi do konce roku uteče po dvouch
A ty jsi přímo z Plzně?
Ahoj Janani,
ja jsem taky z Prahy-západ a mám taky březňátko Tomáška.
Odkud jsi přesně?
@chillina píše:
Ahoj, nová mamina se přidávámám 7mi měs. kluka Adama, četla jsem si tady vaši diskuzi a píšete zajímavý věci, tak se k vám přidám, občas nějakou radu taky potřebuju
Nejste tu náhodou někdo z Plzně?
Ahoj, já jsem z plzně, mám doma 8 měsíčního raráška. Nechtěli by jste někdy něco podniknout?
Ahoj!! Ja taky jsem z plzni a mam 10 mesicu stariho chlapecka
Muzu se k vam pridat? ![]()
Zdravím nově příchozí ![]()
Tož březňátka, co nového u vás po novém roce? Mému mláďátku se na silvestra prořezala poslední jednička zoubek, takže spaní v noci je opět v poho
Přískoky vpřed už také trénuje, ale ještě úplně neleze (a vůbec mi to neva
), tudíž občasné pokusy o sezení bez podpory vydrží chvíli, tlemí se tomu a pak se skácí na podložku, takže je z něj zatím lezoun. Koncem listopadu měl 73 cm a 7,9 kg. Na 10 měsíční prohlídku jdem až koncem ledna, tož uvidíme, ale cítím na rukách, že určo přibral. Samozřejmě už vykecává nějaké ty slabiky, nejčastější je „ta-ta“… to ale říká nočníku, kytce… takže vyloženě pro tátu to neplatí ![]()
Tak jsem tu nějak dlouho nebyla a koukám, že se tady Plzeňačky dávají dohromady
to by se mi hodilo, pořádně tu nikoho nemám - jsem tu sice tři roky, ale kamarádku se stejně starým mrňousem nemám. Adámkovi je 14měs.