Poradna duly
Jana Čurdová
niceta: a kolik mělo mimi??? kg??
já se taky rozhoduju mezi císařem a normál.. minule jsem byla na císaři a byla to ted hrůůůůůůza hrůz!!!
termín mam 7myho
![]()
animasie píše:
Tak to koukám, jsem ráda, že jste obě zdravé. Já už počítám dny, protože se cítím hrozně, nemůžu sedět, nemůžu ležet, no zkrátka jsem úplně vyřízená.
A jak to, že jsi byla na císaře? Měla jsi malou koncem pánevním?
noo to mě povídej, sotva lezu, a ještě toho prcka doma, to je KONEC
Dnes jsem byla v poradně a dr. mi řekl, že už klidně můžu rodit, že se mi cesty porodní už zkracují, tak uvidíme jak dlouho to ještě vydržíme. ![]()
co zanmeá cesty porodní už zkracujou???? ![]()
jámam 1ní termín 7mýho, ale furt zavřená… ![]()
Asi 2 týdny před termínem porodu dochází k poklesu dělohy, což je spojeno se sestupem hlavičky do spodní části pánve a nakloněním dělohy dopředu. Po dozrání porodních cest, tedy po zkrácení a rozšíření děložního čípku jsou porodní cesty připraveny na porod. Asi tak, no, tobě se to už blíží. ![]()
noo hrozně jde cítit ta jizva po císaři, jak tam tlačí malá tu hlavičku.. nosim doma jen šaty, žádný kalhoty ani spodní prádlo. vadí mi to tam.. ![]()
animasie píše:
Asi 2 týdny před termínem porodu dochází k poklesu dělohy, což je spojeno se sestupem hlavičky do spodní části pánve a nakloněním dělohy dopředu. Po dozrání porodních cest, tedy po zkrácení a rozšíření děložního čípku jsou porodní cesty připraveny na porod. Asi tak, no, tobě se to už blíží.
jéé a kdy máš termín ty??
Já mám termín až 23.3. takže mě to trochu překvapilo od doktora… ![]()
já dneska byla v poradně a všechny maminky předemnou vycházeli už s termínem na příjem.. tak jsem dostala šok
ale já jdu ještě za týden..
to tam asi budu sama.. ![]()
To mám taky za týden ještě poradnu, ale na to mi řekl, že pokud to nestihnu, tak to nestihnu. ![]()
Ahoj holky, sice pár dní před porodem, ale čekáme taky březňátko
Narazila jsem na emimi až teď nedávno, tak jestli se k vám můžu ještě přidat
Termín mám podle utz 17.3. a čekáme na Agátku
romca2102 píše:
DěkujuJsem z Vamberka, Východní Čechy
agáta taky neobvyklý pěkný jméno, my čekáme bereniku, další holčičku, já ani neznam nikoho, kdo by měl chlapečka..
![]()
Jééé, Berenika - ta, která přináší vítězství - krásné jméno!
My čekáme Jindříška ![]()