Poradna duly
Jana Čurdová
EvičkaNov píše:
Malicka89 jéé tak to se tam možná uvidímekdy máš termín?
Termín máme 14.3. Kdypak vy? už aby to bylo…začíná to být fakt těžký…a teď v tý zimě kor.
My máme po vás, 22.3.
já taky počítám každej týden, už aby to bylo…ale zase ať si ještě počkají, venku je mráz a to pro miminka moc dobrý neni, hezky až za měsíc
a copak budete mít? ![]()
dadik77 píše:
Ahoj holky, teda vy jste toho napsaly, nestíhám číst
Já bych měla jít rodit do Motola…no asi je to fabrika na děti, tak jsem zvědavá na ten přístup. Teď jsem potkala sousedku, která porodila snad minulý týden, tak jsem si říkala, že už jsou všechny ty bolesti za ní. Já se porodu jako takovýho nebojim, ale asi to bude síla
O bulovce jsem slyšela, že je to tam dobrý, ona není moc zmiňovaná, ale možná je tam i osobnější přístup.
Jinak co se týká váhy, teď mám nahoře nějakých 18 kg(ono to pořád kolísá), ale chtěla bych začít cvičit co nejdřív a dát vše dolů, už jsem si vyhlídla eliptical trenažér (něco jako orbitrek) a nekompromisně jdu do toho.
no bulovka nic moc přístup sester, ale na 6ti nedělí to bylo ok..
**před tím jsem si taky říkala, že budu cvičit
ale nešlo to, začala jsem až když bylo malý asi 4 nebo 5m.. dřív jsem byla hotová, byla jsem ráda, že si sednu..
teď to bude snad jiný, když už to znam, ale zase budou dvě, nooo
tak uvidíme..
tak já budu mít další holčičku.. jednu hyperku (karolínu)už doma mam.. je to hroznej poděs!!! kor teď, je jí 20m (viz metřík)
**druhou chceme pojmenovat BERENIKA, je to staročeský jméno, ani neni v kalendáři
.. chtěla jsem ho změnit, ale manžel se ho hrozně chytl a jiný nechce…
ale myslim, že teď můžou být jména dvě, tak o druhym ještě přemýšlím
A CO VAŠI PRCCI, JAK SE BUDOU JMENOVAT??
mona.k.79 píše:
tak já budu mít další holčičku.. jednu hyperku (karolínu)už doma mam.. je to hroznej poděs!!! kor teď, je jí 20m (viz metřík)
**druhou chceme pojmenovat BERENIKA, je to staročeský jméno, ani neni v kalendáři.. chtěla jsem ho změnit, ale manžel se ho hrozně chytl a jiný nechce…
ale myslim, že teď můžou být jména dvě, tak o druhym ještě přemýšlím
A CO VAŠI PRCCI, JAK SE BUDOU JMENOVAT??
My taky chceme dvě jména a taky doufáme že to půjde.. Chceme Charlotta Zoe, tak snad to vyjde a uznají nám to. ![]()
My budem mít Tomáše-po přítelovi…on se v tom shlídnul. Mně by se líbil i třeba Filip, Michael…atd., tak třeba příště.
Tak to se tam můžeme potkat, protože druhý termín mám 26.3.
Pohlaví bude překvápko, takže musíme vymyslet jména na obě varianty. Pro holku zatím vede Karolína a pro kluka William. Ale ještě to pořád měníme.. Co čekáte vy?
animasiea můžu se zeptat jaké máte příjmení k Charlotta Zoe? Hodně lidí nás přemlouvá ať nedáváme Williama, když jsme v čechách, ale nám se líbí a taky nemáme české příjmení…
**ted jsemse vrátila od mudry, je tam taková zima, až mě píchala jizva po císaři.. hrozný
![]()
Malicka89 píše:
Tak to se tam můžeme potkat, protože druhý termín mám 26.3.Pohlaví bude překvápko, takže musíme vymyslet jména na obě varianty. Pro holku zatím vede Karolína a pro kluka William. Ale ještě to pořád měníme.. Co čekáte vy?
animasiea můžu se zeptat jaké máte příjmení k Charlotta Zoe? Hodně lidí nás přemlouvá ať nedáváme Williama, když jsme v čechách, ale nám se líbí a taky nemáme české příjmení…
Naše malá se bude jmenovat zatím Charlotta Zoe Zichová, přítel se chce přejmenovat až jeho tatínek nebude, na Goldmann. Takže s naší malé princezny bude Charlotta Zoe Goldmann. Budeme mít takové jméno, protože se pohybujeme po zahraničí skoro celý rok, takže si myslím, že je to v pořádku.
A to příjmení je přítelovo umělecké, pod kterým vystupuje už několik let, takže ho všichni v zahraničí znají jen pod jeho uměleckým jménem.
Vůbec bych se nebála ani kdyby jsme bydleli jen v Česku dát cizí jméno. Wiliam je moc krásné a vznešené jméno…
Jděte do toho… ![]()
Také máte pocit, jako by se vám to mimi dralo ven přes břišní stěnu???? Já poslední dobou pořád…
A dnes samozřejmě poslíčky, ale takové slabounké, záda tak bolestivé, že nevím jak si lehnou a nebo jak si sednout. No ještě, že mi neotékají ty nohy… ![]()
Mně se včera a dneska mimi děsně převaluje v břichu......no vetřelec hadr. Aspoň vim, že se má čile k světu. Dneska mi nohy kupodivu neotekly a to jsem byla celý den kvůli tomu mrazu doma ![]()
animasie píše:
Také máte pocit, jako by se vám to mimi dralo ven přes břišní stěnu???? Já poslední dobou pořád…A dnes samozřejmě poslíčky, ale takové slabounké, záda tak bolestivé, že nevím jak si lehnou a nebo jak si sednout. No ještě, že mi neotékají ty nohy…
poslíčky joo?? a kdy že máte termín?? vůbec nevim jak to vypadá, před tím jsem je neměla..
ale prcek je taky hotovej, snad ani nespí
no ale lepší než před měsícem, to jsem si fakt myslela, že má celodenní epilepťák, bylo to hroznýýýý jak se vrtěla a celej den, dost to bolelo.. ted mě bolí žebra, kříž, hlava. . no konec
![]()
musíme to nák přetrpět.. ![]()