Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
3.2.12 19:55
mona.k.79 píše:
animasie píše:
Také máte pocit, jako by se vám to mimi dralo ven přes břišní stěnu???? Já poslední dobou pořád… 8o A dnes samozřejmě poslíčky, ale takové slabounké, záda tak bolestivé, že nevím jak si lehnou a nebo jak si sednout. No ještě, že mi neotékají ty nohy… :think:
poslíčky joo?? a kdy že máte termín?? vůbec nevim jak to vypadá, před tím jsem je neměla..
ale prcek je taky hotovej, snad ani nespí :cert: no ale lepší než před měsícem, to jsem si fakt myslela, že má celodenní epilepťák, bylo to hroznýýýý jak se vrtěla a celej den, dost to bolelo.. ted mě bolí žebra, kříž, hlava. . no konec :zed: :zed:
musíme to nák přetrpět.. :think:

Ano poslíčky, ale jen takové slabé, Pocit kdy se mi roztahuje děloha a mám dojem, že každou chvíli dostanu měsíčky. 8o Ale je to jen v takových intervalech. No, když se malá vrtí, tak to je taky záhul, ale na druhou stranu jsem ráda, že o sobě dává tak hodně vědět a já vím, že je v pořádku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.2.12 10:31

Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenosti s tim, jakou noční košili (nebo dlouhé tričko) si vzít do porodky? Sestřenka byla v přítelově dlouhém tričku. Mně se nechce zase si kupovat nějakou drahou speciální košili na kojení. Jak jste to měli nebo budete mít vy?
Díky předem za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
4.2.12 11:09
dadik77 píše:
Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenosti s tim, jakou noční košili (nebo dlouhé tričko) si vzít do porodky? Sestřenka byla v přítelově dlouhém tričku. Mně se nechce zase si kupovat nějakou drahou speciální košili na kojení. Jak jste to měli nebo budete mít vy?
Díky předem za radu

ahoj, ja to resila uz pred vanoci, tak jsem dve kosile dostala jako vanocni darek od me mamky a dalsi dve od me skoro-tchyne :D vsechny jsou vepredu na zapinani, aby se dobre kojilo, jsou delsi, vonejsi a nektere z nich maji dlouhy rukav. Nevim na kolik je vysly, ale kdyz jsem se divala na ty ceny ja, tak jsem nasla v pleasu a jitexu tak kolem 700,– Kc. Nektere kamosky mi doporucovaly zkusit lidovku, vietnamce nebo vyprodeje. tam je sezenes i za stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.2.12 15:27
dadik77 píše:
Ahoj holky,
Díky předem za radu

Já si vezmu košili od přítele a jedno pyžamo si koupím, to taky není nejhorší nápad. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.2.12 16:04

ježiš nojoo košili.. já ji před tim nepotřebovala, tak asi si taky venu košili od manžela místo noční (to ani nevedu) snad to nebude vadit.. a kdyžtak oni tam snad mají na pujčení nebo nee??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.2.12 16:19

No oni tam mají jen asi ty jejich andělíčky, ale asi by půjčili. To ale v žádném případě nebudu riskovat, protože by asi nebyli nadšený, že nemám základní výbavu a možná by to dali i najevo. Obstarám si aspoň do porodky nějakou 1 větší košili nebo tričko, protože já v tom jinak vůbec taky nespim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.2.12 17:33

Taky nespím v ničem takovém… :) U nás mají pro každého pacienta hned při příjmu připravené ty jejich hnusné andělíčky naškrobené. :zed: Tam jde hlavně o to aby ty pyžama a nebo košile ve kterých budete měly knoflíky vepředu a to z toho důvodu, kdyby byly zrovna návštěvy a vaše malé mělo hlad, tak ať v klidu rozepnete pár knoflíčků a nakrmíte miminko. S tričkem je to horší, to by jste museli kasat nahoru aby jste se k prsu dostaly… Aspoň tak nám to říkali v předporodním kurzu. Dneska jsem koupila naši malinké krásné papučky s Mickey. Udělalo mi to takovou radost… :lol: Ráno mě trošku bolelo bříško, jako by břišní svaly tak, jako bych cvičila minulý den v posilce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.2.12 17:47

Já bych si taky radši koupila pyžamo, ale nechtějí oni spíš košile co se týká nějakého vyšetření (ted já nevim, jestli vůbec nějaké pak ještě dělají) a není to i pohodlnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.2.12 18:50
dadik77 píše:
Já bych si taky radši koupila pyžamo, ale nechtějí oni spíš košile co se týká nějakého vyšetření (ted já nevim, jestli vůbec nějaké pak ještě dělají) a není to i pohodlnější?

Myslím, že kvůli vyšetření to nebude, myslím, že je to hlavně kvůli toho aby maminka neměla problém s kojením… No však pak uvidíme.. :lol: Už se nám to pomalu, ale jistě blíží… :lol: Jak se těšíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.2.12 19:46

ajooo, tak si vemu manželovo velkou n ormální košily, :think: známá říkala, že dáváj ty jejich v pohodě, protže jsou stejně pořád od krve.. :,( tak uvidíme..
animasie no moc se do tý porodky teda netěšim, ale už mi to probíhá snad denně hlavou, jak to bude a jestli půjdu znova na císaře atd..atd.. no konec. hlavně at je dítě zdravý, nebo se zbláznim!!!!!!
před tim jsem měla totiž **šílenej porod a dítě mi zachrańovali skoro 72h mi chodili říkat, že to nemusí přežít, nebo bude mít zdrav. problémy a prvně jsem malou viděla až po týdnu byl to horor teda!!! první porod a tak hnusnej, jsem skončila málem u psychiatra a doted je mi blbě, když jdu do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.2.12 20:34

No taky jsem na všechno zvědavá, já si to zatim nepřipouštim, to asi až tam budu. Snad to tam uteče rychle. Já se asi někdy nervuju tim, jak čtu všechny ty příběhy…někdy jsou to horory, co můžeš v porodnici zažít. To je pak div, když někdo porodí normálně. Někdy se mi zdá, že i to prostředí a procedůry jsou stresující a že indiánky nebo domorodkyně z toho nic nedělají, jen to vyprdnou a jde se dál :) ne tak samozřejmně, že zase medicína toho dost zachrání.
Teda mono to muselo bejt hrozný, taky nechci, abych tak dopadla. A císař asi pak bolí, viď? Hlavně bylo hrozný, že jsi sama ještě dost v háji a doktoři ti říkjí, že to mimčo nemusí přežít…brr. No já doufám, že nám všem to vše dopadne dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.2.12 20:54

taky doufam, **že nám to všem dobře dopadne :pankac: ** jinak už to nedam..
**ty příběhy radši ani nečtu.. no po císaři to bolelo dost, ale taky se to dá..horší bylo, že nebyla žádná odměna jako vidět mimi, kdyby byla, asi bych to tak neprožívala.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.2.12 17:48

Ahooj holky, tav včera jsem měla obrovský problém usnout, měla jsem docela dost velké bolesti břicha a nevěděla jsem co se děje. Byla jsem ustrašená a koukala pořád na hodiny, jestli to náhodou nejsou kontrakce. Asi za dvě hodiny to skončilo a já čekala na pohyby aby mě malá ujistila, že je v pořádku. Pak jsem se co hodinu budila na záchod a při každém vstávání mě bolely zase břišní svaly asi z únavy. Ráno jsem si dala vanu a hned bylo lépe. No jen doufám, že už se to nebude opakovat a bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.2.12 18:57

ježiš, a co to bylo?? nejsi nastydlá?? :x a s těma poslíčkama ju, včera jsem taky měla bolesti jako bych to měla dostat, ale jenom chvilku a to mě spíš ale pobolívaly ledviny.. mam termín 12.3. ale cejtim stejně že to příjde dřív.. mam takovej divnej pocit.. :think: a UŽ FAKT VŠECHNO MĚ DOST BOLÍ, DĚLÁ MI PROBLÉM SE ZVEDNOUT Z KŘESLA, Z POSTELE A ZE VŠEHO.. O VANĚ ANI NEMLUVIM, a oblíkat tu malou potvoru naší,to je taky utrpení… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.2.12 19:21

Co to bylo to nevím, ale jsem ráda, že to už skončilo. Dneska mám celý den klid, tak snad už to bude dobré. No, taky si myslím, že to bude dříve, ale raději bych byla kdyby tam ta malá potvůrka vydržela do konce… :) Včera jsem dala dokupy postýlku, už jsem se nemohla dočkat jak to bude vypadat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí