Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
11.2.12 07:08

A jak tak pociťuji je to každý den silnější a silnější. V noci se častěji budím a pak mám někdy problém opět usnout. A hlavně, začíná mi šíleně chybět práce. :zed: Asi nejsem normální. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
11.2.12 15:45

čekám to každým dnem.. poslíčky už proběhly, malá se tam taky furt točí jako blázen, a to tvrdnutí je na nic.. bolí to jak čert.. doufam, že tam ještě ty 4t vydrží!!!! nemam ani tašku do porodnice.. neni čas jí koupit sakra!!!!! a už mam taky nervy a denně se mi zdá o porodu.. ach jooo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
11.2.12 22:24
mona.k.79 píše: čekám to každým dnem.. poslíčky už proběhly, malá se tam taky furt točí jako blázen, a to tvrdnutí je na nic.. bolí to jak čert.. doufam, že tam ještě ty 4t vydrží!!!! nemam ani tašku do porodnice.. neni čas jí koupit sakra!!!!! a už mam taky nervy a denně se mi zdá o porodu.. ach jooo :zed: :zed:

Ty jo, to je jako by jsi mi mluvila z duše. Taky to tak cítím a nejhorší je, že s tou taškou do porodnice jsme na tom stejně. Taky ještě nemám nic a doufám jen že se to stihne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.12 23:03

Tož já tašku mám sbalenou, ale jen tak ze 3/4 kvůli manželovi, protože jsme jeli na víkend k našim (160 km)a on chtěl, abych ji vzala s sebou, kdyby náhodou, jináč se mnou prý nikam nepojede :roll: Sama bych se na ni vykašlala, ale on dělal vlny, no tak jsem ji sbalila halabala, aby byl klid. Takže od té doby už leží doma připravená, ale nemůžu se dokopat k tomu, abych ji dobalila komplet :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
13.2.12 13:08

tak jdu z rizikovky, dítě váží už 2750g, to první dcera měla míň, když jsem šla rodit… zato já 90kg :poblion: :poblion: no KONEC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.2.12 15:39

To já dnes byla v poradně a malá váží 2200g. Je maličká, ale snad ještě doroste. Ta váha bývá stehně plus mínus půl kila… Ještě vydržet aspoň ty dva týdny a už můžu rodit. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
15.2.12 16:54

Každý den se cítím jinak, pořád jako by mi přibývaly nějaké bolesti a neduhy… Tatínek je napružený a už se moc těší, tak jako já… Už ať to mám za sebou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.2.12 19:46

animasie: to první je vždycky maličký.. moje karolínka nosila velikost 68myslim až do 9týho měsíce a kamarádky dcerce jsou 3m a bundička už je jí malá… :lol:
jinak věci do porodnice už mam koupený… ufff,, tak mužem vyjet :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
26.2.12 10:43

zdravim holky. Taak nakonec sme se podivali na svet o 14dni drive a misto breznatka je nase Elenka unorcatko. Narodila se vcera cisarakem a vam taky moc drzim palce at to zvladnete suprove :)

• Citovat
  • Upravit
4706
26.2.12 11:15

:mavam: :mavam: :mavam: jééééé to je SUPER, DOUFAM, ŽE JSTE ZDRAVÉ OBĚ DVĚ!!!!!
:kytka: :kytka: :kytka: GRATULACE VELIKÁ PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!!!

**já mam hroznej strach, každy ráno se probouzim tim, jestli mi nepraskla voda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.2.12 13:15

:potlesk: :potlesk: :potlesk: Gratuluji, jsi šikulka a tiše závidím, že už to máš za sebou… Přeji hlavně zdravíčko… :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.2.12 18:20

Já se taky přidávám a moc gratuluji. Ať jste obě zdravé a super, že už je to za tebou. Já si to taky pořád přehrávám, co asi bude :)
:potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
26.2.12 20:00

ani nevite jaky ja mela strach. Tyden predtim sme byli v porodnici kvuli udajne praskle vode. Ta mi vcera rupla tak ze sem nechapala … to se neda splest. Zdrave jsme obe nastesti

• Citovat
  • Upravit
193
26.2.12 20:07

Tak to koukám, jsem ráda, že jste obě zdravé. Já už počítám dny, protože se cítím hrozně, nemůžu sedět, nemůžu ležet, no zkrátka jsem úplně vyřízená. :zed:
A jak to, že jsi byla na císaře? Měla jsi malou koncem pánevním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
27.2.12 05:26
animasie píše:
Tak to koukám, jsem ráda, že jste obě zdravé. Já už počítám dny, protože se cítím hrozně, nemůžu sedět, nemůžu ležet, no zkrátka jsem úplně vyřízená. :zed:
A jak to, že jsi byla na císaře? Měla jsi malou koncem pánevním?

ne ja sem docela prcek a mam malou panev tak to radsi vyresili takto. Normalni porod bych ani nevydrzela. Akort mi mohli rict drive a me trapit 14hodin s kontrakcema, infuzema a podobnyma vychytavkama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex