Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
1.2.12 12:28

Ahojky :mavam: viď, taky jsem si říkala :D
Jak je? A Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.2.12 14:56
EvičkaNov píše:
Ahoj holky :mavam: taky čekáme malé březňátko - holčičku Sabinku :srdce: Jste některá z Plzně? Nebo budete rodit na LochotíněUž se nám to krátí, že jo :palec:

Já jsem z Plzně a chystáme se rodit na Lochotíně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
1.2.12 21:16
dadik77 píše:
Jak je? A Odkud jsi?

ahoooj,, já už jsem psala dřív, ale nikdo se dlooooouho neozval, až teď vy po dlouhý době :P ..
monika z prahy 9, čekáme holčičku 12.3. máme to za pár.. ale už aby to bylo,, jsem vyřízenááááá.. je to záhul, mam doma 20m prcka a ta mi taky dává zabrat.. manžel je celej den v práci, domu chodí po 20h :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
1.2.12 22:02
mona.k.79 píše:
dadik77 píše:
Jak je? A Odkud jsi?
ahoooj,, já už jsem psala dřív, ale nikdo se dlooooouho neozval, až teď vy po dlouhý době :P ..
monika z prahy 9, čekáme holčičku 12.3. máme to za pár.. ale už aby to bylo,, jsem vyřízenááááá.. je to záhul, mam doma 20m prcka a ta mi taky dává zabrat.. manžel je celej den v práci, domu chodí po 20h :cert:

Tak to klobouk dolů… :potlesk: Můj přítel by taky chtěl co nejdříve po prvním hned druhé, ale na to jsem mu řekla, že pokud si to mimi porodí, tak klidně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.2.12 08:27
animasie píše:
mona.k.79 píše:
dadik77 píše:
Jak je? A Odkud jsi?
monika z prahy 9, čekáme holčičku 12.3. máme to za pár.. ale už aby to bylo,, jsem vyřízenááááá.. je to záhul, mam doma 20m prcka a ta mi taky dává zabrat.. manžel je celej den v práci, domu chodí po 20h :cert:
Tak to klobouk dolů… :potlesk: Můj přítel by taky chtěl co nejdříve po prvním hned druhé, ale na to jsem mu řekla, že pokud si to mimi porodí, tak klidně… :lol:
**takhle jsem reagovala taky :lol: , a pak se stala nehoda.. :roll: :roll: a jsem zase v tom, na potrat jsem nešla, ale přemlouval mě asi 2m, že si ho necháme, tak nechali, a teď tady trpim akorád já :lol: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.2.12 08:34

To je náhodou hezká nehoda, co by za to jiný dali. Ale je pravda, že těch nehod by nemělo bejt moc :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
2.2.12 14:24

Malicka89 jéé tak to se tam možná uvidíme :) kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.2.12 15:07

Je to moc krásná nehoda, ale bála bych se být těhotná a ještě mít doma takového špunta… :D Před dvěma dny se nám stala taková krásná věc, kdy jsme s přítelem leželi v posteli a on si povídal s bříškem a vždy jak si s malou takhle povídá, tak je malá klidná a okamžitě přestane kopat a hýbat se. A jak tak mluvil, tak dal na bříško strašně hlasitou pusinku a to by jste měli vidět, jak mi poskočilo bříško… :lol: Bylo to moc krásné, jak jsme viděli jak se malá lekla i když mi jí bylo líto, že jí tak vylekal… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.2.12 15:42
animasie píše:
Je to moc krásná nehoda, ale bála bych se být těhotná a ještě mít doma takového špunta… :D Před dvěma dny se nám stala taková krásná věc, kdy jsme s přítelem leželi v posteli a on si povídal s bříškem a vždy jak si s malou takhle povídá, tak je malá klidná a okamžitě přestane kopat a hýbat se. A jak tak mluvil, tak dal na bříško strašně hlasitou pusinku a to by jste měli vidět, jak mi poskočilo bříško… :lol: Bylo to moc krásné, jak jsme viděli jak se malá lekla i když mi jí bylo líto, že jí tak vylekal… :lol:
:D :D
přesně, s prckem ani nemam čas sledovat moje těhu, malá mi dává zabrat..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.2.12 15:44

a kde budete holky rodit?? možná jste to psaly, ale je to tak dlouhý, že to nestíham číst.. :lol: já na bulovce, jsme z prahy, moc se teda netěšim, ale už chci aby byl březen.. mam skoro 90kg a před těhu 62kg :cert: je to fakt mazec, sotva lezu.. strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.2.12 15:54
mona.k.79 píše:
a kde budete holky rodit?? možná jste to psaly, ale je to tak dlouhý, že to nestíham číst.. :lol: já na bulovce, jsme z prahy, moc se teda netěšim, ale už chci aby byl březen.. mam skoro 90kg a před těhu 62kg :cert: je to fakt mazec, sotva lezu.. strašný

Já jsem asi jako jediná z F-M a budu tady samozřejmě i rodit. Já se naopak na porod moc těším a hlavně na malou až jí poprvé uvidím a ucítím… :srdce: Akorát se bojím že bude koncem pánevním a budu muset na císaře. :zed: Já jsem taky před otěhotněním vážila 60-62kg a teď vážím už 78,5 tak doufám, že už nepůjdu moc s váhou nahoru. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.2.12 16:11

a to je tvoje první mimi?? taky jsem byla na císaři s malou a bylo to hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.2.12 16:13

kojenim to určo pujde rychle dolu.. já před tiim pribrala 30kg, 20kg jsem schodila, ani jsem nekojila, ale těch 10navíc mi zůstalo,a ted mam 10kg navíc a je to hrozný, tělo na to neni stavěný, takže mam fakt bolesti a jsem unavená.. tentokrát snad kojit budu a pudje do dolu celý.. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.2.12 16:22
mona.k.79 píše:
kojenim to určo pujde rychle dolu.. já před tiim pribrala 30kg, 20kg jsem schodila, ani jsem nekojila, ale těch 10navíc mi zůstalo,a ted mam 10kg navíc a je to hrozný, tělo na to neni stavěný, takže mam fakt bolesti a jsem unavená.. tentokrát snad kojit budu a pudje do dolu celý.. :nevim: :think:

Tak to já taky doufám, že budu kojit co nejdýl, pokud nepříjdu o mléko díky nastávající tchýně… :nevim: Ano je to mé první miminko a taky mám problém nebo spíše mé tělo má problém se s tou váhou vyrovnat. Funím jako lokomotiva a skoro nic neudělám aniž bych se nazadýchala. :? A unavená, to já právě moc nejsem, jen sedím v křesle a koukám buď na TV nebo na net. Samozřejmě uklidím každý den celý byt, protože na tu čistotu jsem teď přehnaně citlivá, ale pak už se mi celý den nic nechce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.2.12 17:40

Ahoj holky, teda vy jste toho napsaly, nestíhám číst :palec:
Já bych měla jít rodit do Motola…no asi je to fabrika na děti, tak jsem zvědavá na ten přístup. Teď jsem potkala sousedku, která porodila snad minulý týden, tak jsem si říkala, že už jsou všechny ty bolesti za ní. Já se porodu jako takovýho nebojim, ale asi to bude síla :nevim:
O bulovce jsem slyšela, že je to tam dobrý, ona není moc zmiňovaná, ale možná je tam i osobnější přístup.
Jinak co se týká váhy, teď mám nahoře nějakých 18 kg(ono to pořád kolísá), ale chtěla bych začít cvičit co nejdřív a dát vše dolů, už jsem si vyhlídla eliptical trenažér (něco jako orbitrek) a nekompromisně jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí