Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
niceta
13.12.11 19:07
Laka píše:
Ahoj Niceto. Jéé, Elenka :kytka: Taky jsem si ji moc přála, nakonec je z toho Vítek :mrgreen:

mno mi právě přemýšleli nad Emmou, Elenou a Erikou :) popravdě se divím že jsme se s manželem shodli :)

• Citovat
  • Upravit
2051
14.12.11 10:22

Niceta: A chcete Elenu nebo Elen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
14.12.11 10:31
Laka píše:
Niceta: A chcete Elenu nebo Elen?

Elenu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2051
14.12.11 11:06

Jj, ta my jsme se s manželem neshodli. Já chtěla česky Elena, on vzhledem k našemu dlouhému příjmení Elen. Takže asi díky Bohu za Víťu, i když i nad tím ještě spekulujem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niceta
14.12.11 11:11
Laka píše:
Jj, ta my jsme se s manželem neshodli. Já chtěla česky Elena, on vzhledem k našemu dlouhému příjmení Elen. Takže asi díky Bohu za Víťu, i když i nad tím ještě spekulujem ;)

Tak dokud je čas tak spekulovat můžete :)

• Citovat
  • Upravit
709
9.1.12 14:13

Ahoj holky :mavam: taky čekáme malé březňátko - holčičku Sabinku :srdce: Jste některá z Plzně? Nebo budete rodit na LochotíněUž se nám to krátí, že jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
13.1.12 16:31

Ahoj holky :mavam: Mohu se k Vám také přidat? Máme TP 26.3. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
13.1.12 20:44

AHOJ MAMINKY, tak se přidáváme do klubu,, 12.3.2010 máme termín, čekám holčičku a bude to nejpravděpodobněji BERENIKA.. berunka.. :kytka:

**a jak se máte??? JÁ jsem úplně K:O.. už aby byl ten březen.. :nevim: všechno mě bolí, bříško těžký a doma ještě malá hyperka… :) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
27.1.12 10:25

Ahoj všem,
také se přidávám…budeme mít s největší pravděpodobností Tomáška.
Termín mám v půlce března, takže teoreticky to může být jak únorňátko, tak dubňátko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.1.12 18:28

Ahoj holky, taky bych se ráda k Vám přidala a poradila se s Váma o tom jak se cítíte a co vás trápí… Mám termín 23.3. ale myslím si, že to bude dříve, protože se mi zdá, že mám bříško níž a a níž, ale nechci strašit 8o …Budeme mít holčičku a zvolili jsme s přítelem jméno Charlotta Zoe…Chceme mít dvě jména, připadá nám to vznešené. :lol: A co vy holky??? Jak se cítíte??? Naše malinká je živá a pořád o sobě dává vědět, jak příjemně, tak i nepříjemně :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.1.12 19:38

A taky máte problém udržet hormony na uzdě??? Je to šílené, ale kolikrát si nemůžu pomoci a mám na vše nervy a nebo naopak jsem úplně na měkko. Co to těhotenství dokáže, že?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.1.12 20:18

Ahoj holky,
dneska jsem obíhala různé úřady včetně matriky, kde jsme pořešili přiznání otcovství kvůli jménu mimča, aby mělo po příteli. Odpo jsem už byla docela unavená.
Nechci tyhle pochůzky nechávat až na poslední chvíli, kdy se jen povalím :)
Ale jinak žádné větší problémy díky bohu nemám, ale když jdu rychleji pěšky nebo vyvíjim nějakou větší námahu, tak funím jak lokomotiva. Jinak termín mám v půli března a občas vidim, že těhule kolem mají některý pořádný břicha. Občas si říkám, že ho mám menší, ale doktorka mě ujistila, že ho mám akorát. :pankac: I na UZ MUDr. říkala, že to odpovídá a asi ještě povyroste do porodu. Mějte se a hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.1.12 20:41

Tak to my už matriku máme za sebou… Abych pravdu řekla, tak já už mám problém jít delší trasu, takže nákupy a takové ty úřady oblítáváme autem. Před otěhotněním jsem vážila 60kg a do teď jsem přibrala 15kg. Doktor mě spíše pochválil, že tak hezky přibírám, ale mé klouby už toho samého názoru nejsou. :lol: Váha se mi poslední týden zastavila na 74,5kg, takže jsem ještě šla trošku dolů. :D Mám jen tu smůlu, že můj přítel strašně chrápe a malá na to docela dost reaguje, takže se někdy moc dobře nevyspím :lol: . Už se snažíme přijít na to, jak to vyřešit do porodu aby nebudil malou.. :lol: Přeji hezký večer… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
31.1.12 09:35

Jojo, se spaním už to taky není co bejvávalo. Nejradši spim na břiše (což ted nejde) a na boku to není ono. Někdy se mi zdá, že se tak převaluju, až ho chudinku nějak lisuju a občas bolí kyčle.
Ale to, co mi dává nejvíc zabrat, je psychika. Kyž pominu bolest hlavy, tak mám občas takový ne moc dobrý stavy :zed: jako úzkosti, blbou náladu, pak výčitky, že to přenášim na to malý…takovej začarovanej kruh. No snad bude líp. Máte s tim taky někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
31.1.12 09:52

Úplně vím jak to myslíš, právě o tom jsem včera psala. Někdy je mi hrozně a ne že bych to přenášela jen na malou, ale i na svého přítele, který je z toho pak taky kolikrát na prášky. Ale drží se mnou a to je důležité… :D No a to spaní, měla jsem to taky tak, nejraději na břiše, vlastně jsem jinak neusínala a teď.. :lol:
Sotva si lehnu na levý bok, tak mě do něj malá začne kopat, tak si lehnu na pravý bok a je to tady znova v bledě modrém… :lol: Včera se celý den strašně vrtěla a večer, jak dostala škytavku, jsem najednou cítila, že mi neškytá v podbříšku, ale nad pupíkem, tak se asi přetočila, což není vůbec dobré. Dr. říkal, že už by měla zůstat do porodu hlavou dolů, no, uvidíme na další poradně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí