Poradna duly
Jana Čurdová
Nulu - Jo, ja myslim, ze je to tak dobre, zes je zacala brat. Jsou to tehotenske vitaminy, tak si myslim, ze by to melo jen prospet.
Ahoj holky, zdravím Vás
Čekáme naše první mimčo - termín 19.3.2012. 6.9. mě čeká screenig to je ještě asi brzy na určení pohlaví, že? To spíš až v tom 20tt. Necháte si to říct, nebo chcete překvápko?
lissa píše:
Ahoj holky, zdravím VásČekáme naše první mimčo - termín 19.3.2012. 6.9. mě čeká screenig to je ještě asi brzy na určení pohlaví, že? To spíš až v tom 20tt. Necháte si to říct, nebo chcete překvápko?
Ahoj Lisso,
ja si to rict necham - nejak na ta prekvapka nejsem. Docela jsme bojovali - tak hlavne aby bylo nejake a zdrave. Pohlavi u nekoho jde poznat uz na screeningu (pohlavni organy by meli byt uz ve 12tt videt) ale zalezi jak se Ti na UZ otoci. Na druhou stranu zname tvrdili, ze ma chlapecka a nakonec to byla holcicka - mela nejak rucicku pod zadeckem a misto pindika na UZ ukazovala prstik. ![]()
ahoj, mojí kamarádce to řekli už na screeningu, mně teda ne, malý bylo špatně natočený. Jinak si to říct samozřejmě nechám ![]()
Ahojte,
Vitej Lisso, gratuluji k mimcu ![]()
U prvniho nam to rekli uz na screeningu a tehda teda rikal, ze se priklani k chlapeckovi a bylo to tak. Ale nechtel to samozrejme potvrdit…jenze nas malej byl uz v brisku pekny exhibicionista…
byl vzdy rozvaleny, ze pytlik byl videt pres celou obrazovku, ale oblicej vzdy schovaval…
. Takze u nej to bylo jednoduche urcit.
Tentokrat si tipuju holku, tak se tesim na 16.9. a uvidime, co tentokrat dr. napovi. ![]()
Vítám další maminku
![]()
Já se přidávám k těm, co si nechají říct pohlaví miminka ![]()
Lisso, vítej! ![]()
Holky, já dnes trochu zaplašila. Včera jsem měla jak v práci, tak doma náročnej den, a večer jsem začla trochu špinit (i ráno), tak jsem naklusala k dr. Byl v pohodě, že to chápe, že jdu. Vyšetřil, udělal UTZ. Mimčo v pořádku. Pustil mi srdíčko na reproduktory
. Dokonce bylo pěkně natočené, tak předběžně změřil šíji na ten NT screening, na který jdu ve středu a pravil, že to vypadá dobře.
Jsem ráda, že jsem tam šla, byla bych přes víkend nervózní, zda je vše v pořádku.
Ahojte holky jen bych vím chtela pograulovat že čekáte mimnka a pořádne si to užvejte ja jsem z březnátek 2011 a když si vypomenu že touhle dobou jsem byla teohtná jako vy tak vám to závidím bříško mi chybí ![]()
Diky! Brzy muzes mit dalsi brisko
Jaky byl tvuj porod? a co Anetka? roste jako z vody, ze?
dalsí už nee mam jeste kristýnku budou ji tedka 3 roky.
Muj druhý pord bzl nadhernej trvalo o 8 hodin a co vam budu povidat boli to ale stojí to kadopadne zato a moje prvni dcera se narodila po 27 hodinách akutním cisařem a jsem ráda že Anetka se povedla normálne je to krásnej zážitek a každej pord je uplen jinej ekal jsme že ot doadne jako u te první a hle povedlo se normálne
NancyK píše:
holky chystáte se některá na přeporodní kurz?
Nancyku,
kdyz bude na tom screeningu vse Ok, tak bych chtela zacit chodit na tehu cviceni. Kurzy jsou az myslim kolem toho 30 tydne. Zajit tam urcite zajdu - jestli absolvuji cely nevim - zalezi kdo to povede - nemam rada takove ty „sarlatanky“. Kazdopadne kdo sel rodit a nebyl ani na jedne hodine, tak mi rikal, ze to bylo blbe, neb nevedely jak dychat a spravne tlacit a tatinek z toho byl trosku paf. Tak si rikam, ze kdyz mu nekdo rekne alespon zaklady, pak mu pusti nejake video, tak to pro nej nebude takovy sok. Ostatne ani ja nevim do ceho jdu ![]()
Jdu se s vámi víceméně rozloučit (samozřejmě někdy nahlédnu). Včera jsem totiž zakrvácela - asi jako na začátku MS a přidaly se i bolesti. Raději jsem se sbalila a jeli jsme do nemocnice. Tam bohužel zjistili, že miminku přestalo bít srdíčko
! Asi nemusím popisovat, že to bylo strašné. Dnes mi vyčistili dělohu a už jsem doma. Přítel byl úplně úžasný - ještě, že ho mám!
Přeji vám všem zdravá a krásná miminka a ať zažíváte jen krásné okamžiky!
Bzzzum : to je mi moc líto
jak je tohle možné, vždyť už jsi měla končit 1. trimestr, ne?! Je to nespravedlivé. Každopádně ti držím palečky, aby se co nejdříve zadařilo, a přeju hodně štěstí a hlavu vzhůru ![]()