Poradna duly
Jana Čurdová
Kacudko - gratuluji a preji hodne lasky, stesti a tolerance na vasi spolecne ceste zivotem ![]()
Gozro, ať je to dnes u dr. v pořádku a bez sprdnutí. ![]()
Holky, to je fakt pařák. Riskly byste koupání v přírodním rybníku?
Nebo mám zalézt nekam pod strom do stínu…
zerezmijka píše:
Gozro, ať je to dnes u dr. v pořádku a bez sprdnutí.Holky, to je fakt pařák. Riskly byste koupání v přírodním rybníku?
Nebo mám zalézt nekam pod strom do stínu…
Moje dr. mi říkala že pokud můžu mám se v těhu vyvarovat koupání v těhle rybnících a tak…že když už tak jedině v našem bazénu jinak ne…ale je to u každého zvlášť individuální,jen prý v těhu je víc možnost něco ,,chytit,, ![]()
Díky, Luuu, asi jsem se potřebovala ujistit, že do rybníku v těhu nelézt. ![]()
Tak smočím kotníčky a zalezu pod strom. ![]()
zerezmijka píše:
Díky, Luuu, asi jsem se potřebovala ujistit, že do rybníku v těhu nelézt.
Tak smočím kotníčky a zalezu pod strom.
to bude asi lepší…samozřejmě je to na Tobě ale přeci jen se Ti v těle ,,děje,,změna a tělo je asi náchylnější a prostě já bych to neriskla…strom a stín bude jistější
![]()
Holky moc vám děkuju.
Odpo jedu pro ty fotky a rovnou se nechám vyfotit na občanku a hned si ji zajedu udělat.
je strašný vedro,napustili jsme klukům bazén,tak budou odpoledne řádit až se vychrní.
Marek má celý týden dovolenou,tak jsem ráda. ![]()
Kacudka - tak jsem se nespletla - gratuluji
ja jsem po svatbe skoro tyden jen lezela a lezela - byla jsem uplne odrovnana ![]()
No me nedoporucili koupani zatim vubec - uvidim jak to bude pozdeji - strasne moc bych chtela chodit na tehulkovsky plavani/aqua aerobic.
Rybnik ani koupaliste bych neriskovala. Snad jen bazen doma - u ktereho vis co do nej sypes a jak kvalitni je voda - nebo ten pro tehule/mimi plavacky.
Kazdy to ma jinak - nektera rekne, ze se klidne cabrala a nic a nektera napise, ze byla jen jednou a chytila sileny vytok atd. nebo se nekomu taky delaji v tehu ze slunicka skarade hnede fleky na kuzi. Nekdo si klidne leti k mori a nekdo by tim vedrem padl.
Ja osobne si smocim leda tak nozky a postrikam se trochu vodou nebo hupsnu pod sprchu. Na slunicku jsem jen rano - no a pak jsem pod slunecnikem. Davam pozor abych nepripalovala brisko.
Ahoj holky,
dostaly jste nektera nejaky darecky od MUDr.? Vsimla jsem si, ze nektere holky dostavaly tehotenske balicky… No asi jsem u blbe pojistovny ![]()
Stenatko02 píše:
Ahoj holky,dostaly jste nektera nejaky darecky od MUDr.? Vsimla jsem si, ze nektere holky dostavaly tehotenske balicky… No asi jsem u blbe pojistovny
ahojky,já dostala takový balíček - box a v tom byly pidi plínky,různé vzorky krémů a spousta povídání…ale to záleží na tom jak má dr. dobré ,,sponzory,,na tohle nemá pojišťovna vliv… ![]()
tak jsem se byla projít ve městě a našla v CaA krásné body,to tam nešlo nechat - je v albu
![]()
zdravím z rozpálené kanceláře
také bych se šla někam vykoupat a zrovna o tom přemýšlím, ale také mám strach z rybníků a v okolí není ani žádný venkovní bazén
Tak se v tom vedru neupečte ![]()
Gratuluji k novomanželení a přeji šťastný společný život ![]()
Taky bych do rybníku nešla a možná ani do veřejného bazénu - v těhu je snížená imunita a v bazénech prostě ty mykózy lítají. I když vodu miluju a celkem s tím zápasím.
Jinak dnes jsem si polítala po nemocnicích a nad neochotou některých zdravotníků se lze jen divit. Byla jsem na odběrech na prvotrim.screening (musí se do nemocnice do Trunova)a protože jsem ráno špinila, chtěla jsem, aby mě vyšetřili, protože mi to tak řekla i moje Gyndr., která nemá UZ. A ta dr.v nemocnici mi řekla, že nemá čas po něčem pátrat, ale, že mimi je malé a neodpovídá věku. A dorazila mě sestra, že prý mě asi budou hospitalizovat (ani mě neprohlédli), tak ať si vyberu co chci (jako jestli vyšetřit nebo domů)?
To jsem šla do kolen a řekla jsem, že pojedu do naší, bližší nemocnice (Jilemnice), kdyby mě tam fakt chtěli nechat. Celou cestu jem bulela jak želva - nemohla jsem si pomoct. Tam byli moc milí, přivezli větší UZ, vyšetřili mě a mám u placenty malý hematom, uklidnili mě, že to není nic strašného, mimi věku odpovídá a má se čile k světu. Dostala jsem Utrogestan a Acorutin. Hrozně se mi ulevilo! ![]()
Ještě mám dotaz na Utrogestan - Dr.řekla ať polykám, ale na příbaláku je, že v těhotenství pouze zavádět. Máte s tím některá zkušenosti? Z toho jsem jelen! ![]()