Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
19.8.11 07:56

jinak dnes holky odjíždím k mamče na náchodsko, vracím se pravděpodobně až v úterý, tak se na chvíli odmlčím (mamča nemá internet). tak se zatím mějte a užívejte sluníčka, dokud je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
19.8.11 08:12

peknou dovcu, Nulu!
a zdravotnictvi nazdar! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
19.8.11 09:37

Dobre ranko holky,
vsem preji krasny den.
leto se nam konecne alespon na chvilku zase ukazalo. Snad to vydrzi i na vikend. Chtela bych jit s prckem do ZOO.
Nulu - par dni bez netu je vzdy odpocinek :-D nech se pekne opecovavat maminou, neni nad to. :palec:

Sardi, jestli chces, vytvorim ti metrik a pak ti poslu jen ten link, ktery si vlozis do podpisu v nastaveni. Jen mi dej udaje, ktere tam chces mit a vicemene predstavu o metriku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
19.8.11 09:37

Jo a take predpokladany termin porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.8.11 09:53

Nulu, užívej dovolenou u maminky. Já jsem teď taky a nemusím teda vůůůůbec nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
19.8.11 10:15
Sardinka03 píše:
aaaach, jo. tak myslite, ze mam zmenit vitaminy? kdyz ten femibion mi docela vyhovuje, neni mi potom spatne, zadne zaludecni problemy z toho nemam. z mamavitu mi bylo spatne. ja si asi koupim ten od 13.tydne a zacnu ho uzivat driv. vzdyt tech par dnu nebude vadit, co myslite?

Ahoj Sardinko,

ja jsem si koupila taky FEMIBION 800 - budu to brat klidne i malinko dyl nez do konce 12 tydne - taky mi to tak blbe vychazi. Co potom? No podle toho jak nam bude - kdyz budeme v poradku, tak bych asi papala jen tu listovku + mam koupene kapsle GS Omeda 3, ktere byly za 130 Kc / 60 kapsli a maji taky DHA. Ted beru FEMIBION kvuli tomu, ze mam potize s jidlem :poblion: a tak chci ty vitaminy doplnit miminku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
19.8.11 10:47

Tezzko, my jsme tehotne skoro stejnou dobu :-) to je nahodicka… Kdy jdes na dalsi kontrolu? Ja byla ted v utery a pak az 9.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
19.8.11 10:57

Tak se tu ted rozprselo a je tma jak vecir… :zed: :zed: to jsem to zakrikla s tim slunickem… :cert:

Stene, jsem take priblizne jako ty a Tezzka. :wink: TP mam na 25.3.
na Ko jsem byla 16.8. a pristi je az 16.9. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.8.11 11:03

Ahojky,

mam pocit, ze nas tu bylo jeste vic, se stejnym dnem posledni menstruace…:)
Ja byla na posledni i prvni kontrole minulé utery, a ted jdu v pondeli na krev na ten screening a pak ve ctvrtek do poradny…

jinak…U nas taky pekne prselo a bourilo, ted to vypada, ze se uz rozjasnuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
19.8.11 11:10

Kacudka,

koukam spravne? Ty se zitra vdavas? jestli jo, tak hodne stesticka :-) at vam vyjde pekn pocasi…

Příspěvek upraven 19.08.11 v 11:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
19.8.11 11:11
NancyK píše:
tak my jsme včera byli na kontrole a jsme 9tt, už to vypadá, že je vše ok :-) Ještě tam byl trochu vidět hematom, ale mimi roste už má 18,7mm a krásně bylo vidět :srdce: Takže 31. mám přijít do poradny, na krev a pro průkazku :dance:
Těm co končí 1.trimestr gratuluju :palec:

Nancyku,

ja mam taky hematom - hned pod vackem - asi 1 cm velky - nerikali Ti jak se tam mohl objevit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
19.8.11 11:13

Holky, tak to je super :-) akorat koukam, ze u kazdeho MUDr. jsou ty kontroly jinak :nevim: Chystate se i na ten prvotrimestralni screeening - vyvojove vady - bohuzel placeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
19.8.11 11:24
Sardinka03 píše:
Ahoj holky, odpoledne jsem byla na kontrole. Mimisek hezky roste, :srdce: krasne bilo, ale pani Dr. ho vubec nemohla zmerit, protoze se tam neustale pohybovalo :-D a bylo k nam otocene oblicejickem. Ma se merit kdyz je ho videt z boku. Mavalo na nas rucickama, natahovalo si nozky :lol: Dr. se z toho az smala :-) Rikala, ze ma urcite vic jak 4 cm, ale kolik presne to se ji nepodarilo zjistit.

Pry jsem ted v 11. tydnu a na ten screening pujdu az v zari, taky ze pry za to vubec nebudu platit, jak tady nekdo psal, ze jste platily bud 800,– nebo 1500,– Kc.

Jenze zitra mam jit zas k me gynekolozce uz na sedmou! A pozor! Musim bez snidane!!! Takze zase jinak nez rikali vam. Sestricka mi nabere krev a budou mi zjistovat krevni obraz. Tak to tam urcite omdlim hlady, mozna uz v aute pred tim nez tam dorazime a pak po odberu se pro jistotu jeste vyblinkam v ordinaci :lol:

Zitra dostanu taky prukazku, uz dnes mi ji zacaly vyplnovat. Dalsi kontrolu mam pak az 1.9.

Jak je to se zacatkem druheho trimestru jsem se zapomnela zeptat, ale muzu to zkusit zitra.

Joo, a este k tomu motani hlavy, mam moc nizky tlak 100 na 60, pry muzu pit kavu, ale nejak na ni nemam chut. Nevite cim jinym bych si jeste mohla zvysit tlak? Treba zeleny caj? Muze se v tehu?

Sardinko,
ja jsem byla taky nalacno (jen jsem se musela rano napit - ciste vody) - prezila jsem to. Tlak jsem mela 99/57. Sestricka se nejdriv vydesila - ale kdyz jsem ji rekla, ze normalne mivam 110/60, tak rikala, ze v tehotenstvi se muze snizit a krom toho se mi porad toci hlava, tak je to z toho. Tep byl ale 95 - coz zase vydesilo me - ale pry se v tehu tep zrychluje, aby srdicko stihlo precerpat vetsi mnozstvi krve.

Jinak na toho motaka - hodne piju, obycejnou vodu. Z tech cajiku mam trosku strach - to vis je to nas vymodlenecek a kofein do sebe dostanu diky Coca cole co mam na zaludek. Kavu nepiju. Tak si rikam, ze kdyz bude nejhur, tak si udelam ledovy kafe nebo cappucino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.8.11 12:52

Ahoj, holky :dance: Tak jsem po dovče konečně tady. Jinak letos teda dovolená nic moc - buď pršelo, nebo jsem zvracela :mrgreen: Takže prcek s tátou běhali venku a já většinu času trávila objímáním záchodu :lol: Včera jsem byla na prohlídce, vše OK, srdíčko bije - jsem 9+4tt :-D Holky nemáte někdo zkušenost s čípkama Torecan? DR mi je napsal na nevolnosti, ale dnes jsem si četla příb.leták a tam píšou, že pro těhule nejsou a můžou ohrozit i plod a navíc mají snad tisíc vedlejších účinků :nevim: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
19.8.11 12:59

xtina, taky jsem od mudr. dostala leky, co se v tehu nedoporucuji… ale duveruju ji, ze vi, co dela:)

jinak screening mam za sebou, byla jsem ted v pondeli, vysledky prisly ve stredu emailem. ale bylo to jen na downuv sydrom, tak nevim :(
stalo me to 1400,–, ale co bych pro mimi neudelala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí