Poradna duly
Jana Čurdová
misisipi, máš to v pravym hornim rohu, když dáš „můj profil“ a musíš tu pozvánku přijmout, pak se ti to objeví na profilu mezi oblíbenýma diskuzema, nebo i v pravo v sekci člen skupiny ![]()
ahojte holky, můžu se k vám ještě přidat? vím, že jdu trochu později, ale čekala jsem, až dostanu průkazku, což se stalo dnes
jsem 11+3tt. víc info po přidání do skupiny. děkujuuu a těším se na vás ![]()
sunny girl píše:
ahojte holky, můžu se k vám ještě přidat? vím, že jdu trochu později, ale čekala jsem, až dostanu průkazku, což se stalo dnesjsem 11+3tt. víc info po přidání do skupiny. děkujuuu a těším se na vás
Tak tě vítám Sunny a gratuluju k průkazce ![]()
Ahojky holky. Vezmete mě taky ještě do party? Přiznám se, že jsem občas mezi Vás nokoukla již dřív, ale teprve po předání průkazky jsem dostala odvahu Vám písnout
Navíc jsem od včerejška na neschopence, takže teď budu mít hafo času
Všechny zdravím.
Ahoj Lako,zaregistruj se na emiminu a přijď za náma do uzavřené skupiny.Nemůžu tě přijmout aniž by ses neregistrovala. ![]()
Holky zdravim prosim vas nevite jestlis se plati za to kdyz si chci nechat vysetrit vajicka? jestli jo tak kolik Diky. Botanicka
Ahojky maminy, tak se jako březňátka taky s Elenkou přidáváme a zdravíme do všech koutů republiky
vezmete nás mezi vás? ![]()
Ahoj Niceto. Jéé, Elenka
Taky jsem si ji moc přála, nakonec je z toho Vítek ![]()