Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
19.6.12 14:40
Ahoj, tak my jsme měli být taky původně v únoru, termín jsem měla 27.2.2012,ale nakonec se prcek narodil 2.3.2012 ;).A jak jste velký teď? Náš měl při narození 4080g a teď ve 3 měsících měl 6670g, je akorát :D
@tinkaa píše:
Ahojky maminky, můžu se k Vám přidat? Původně se náš syn měl narodit v únoru (termín jsme měly 22.2.) a nakonec se narodil 1.3. :) Jsem na těchto stránkách nová :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.6.12 14:47

Ahoj,mužu se kvám taky přidat? Mám holčičku Sofii,narozenou 16.3.2012…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.6.12 18:46
@abby píše:
Ahoj,mužu se kvám taky přidat? Mám holčičku Sofii,narozenou 16.3.2012…

Ahoj,tak zdravím Sofinku a její maminku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.6.12 13:00

@zakelka, s Malej když se narodil tak měl 3910g a 51 cm :) A na 3 měs. kontrole měl 5820g a 61,5 cm (malej se doktorce prohnul a ona si toho ani nevšimla :lol: )
Váš malej byl teda pěknej kusanec :D
A jak se jinak máte? A odkud jsi?
@abby Ahoj Sofinko a maminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.6.12 20:47

Ahojky, můžu se k vám taky přidat? Adámek se narodil 8.3.2012, vážil 2750 g a měřil 50 cm. Ve 3 měsících měl 5180 g a 59,5 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.6.12 22:11
@tinkaa píše: @zakelka, s Malej když se narodil tak měl 3910g a 51 cm :) A na 3 měs. kontrole měl 5820g a 61,5 cm (malej se doktorce prohnul a ona si toho ani nevšimla :lol: )
Váš malej byl teda pěknej kusanec :D
A jak se jinak máte? A odkud jsi?
@abby Ahoj Sofinko a maminko :)

Tak my se máme dobře,jdu se Vám trochu představit.Je mi 30 let :roll:,mám 4 děti,nejstarší je dcera Barunka(bude jí 11)a pak máme samí kluky-Adam 6let,Mikuláš 3 roky a Davídek 3,5 měsíce :mrgreen: Já měla všechny děti velký při narození-Bára 3750g,Adam 4450g,Miky 3780g,Dáda 4080g,ale porody super,teda až na ten druhej,nejlepší byl poslední,teď s Davídkem a to jsem se táááák bála,že to nezvládnu atd. a on byl od první kontrakce za 1,5 venku.Teď je z něj takovej kus chlapa,jsem zvědavá kolik bude mít,do poradny jdeme myslím 3.7.a to dostane i poslední hexu+synflorix.A jak se máte vy,napište taky něco o sobě :mavam: Jo a jsme z Litoměřicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.6.12 10:43

Ahoj tak já mam první 3 měsíce dcerušku, je mi 31 a žijem s přítelem v domku na vesnici, máme dva velke pejsky, v podstate neše další dvě děti. Porod sem měla těšký a malá byla taky velká 57 cm a 4,37kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.6.12 14:23

Ahoj, taky bych se k vám ráda přidala. Kačenka se narodila 15.3., 51 cm a 3,28 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
25.6.12 18:32

@abby 57cm??? To tě obdivuji… To musela být moooc veliká… My jsme z Moravskoslezského kraje, konkrétně z Frýdku-Místku. Jsme s přítelem půl roku tady doma a půl roku na Korfu.. Přítel tam zpívá, tak si užíváme zároveň takovou dovolenou… :) Naše malá je první a druhé chceme tak za 3-4 roky a to chceme stihnou i se svatbou, tak jsem zvědavá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.6.12 09:31

Já jsem z Ústeckého kraje, z Chomutova a je mi 26 let. Adámek je první a druhé určitě plánujeme, ale ještě nevíme, kdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.6.12 14:06

Ahoj, tak Péťa je naše první dítko a jestli bude druhý, kdo ví (myslím spíš z ekonomické stránky) ;) Jinak já jsem z Plzeňského kraje z obce Obora u Kaznějova, je mi 26 let, bydlíme v domku se zahrádkou a máme fenku labradora Bettynku.
Jinak od posledního očkování (to proběhlo 6.6.) se malej v noci neustále budí, ani nemá hlad, prostě nemůže spát. Po posledním očkování měl teplotu, tak nevím jestli to s tím nesouvisí. Jinak předtím spal úplně krásně, probudil se až na jídlo. Vůbec nevím co s tím, vidím jak je neodpočinutej.
Porod jsem měla docela dobrý, až na křížové bolesti, které jsem měla od 29.2. od 2:30 nepravidelně až do 1.3., ve 4:00 jsme jely do porodnice a malej se narodil v 9:26, takže docela dobrý :) A jak se vaše dětičky šikovní, co už umějí? My umíme krásně pást koníky, hlavičku pěkně držíme a občas se nám podaří otočit z bříška na záda (a neni to náhoda a ani převážení :lol: ) a jsme střašně vysmátý a ukecaný miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
29.6.12 07:31

No my jsme se včera dověděli, že má malá opožděné motorické vývoje, je to to, že když leží na zádech a chytnu jí za ruce a táhnu nahoru, tak nedrží hlavičku a to by už měla ve třech měsících, takže jsme dostaly rehabilitace.. Jinak krásně paseme koníčky a překulit se umí, jak z bříška na záda, tak sze zad na bříško. Paní doktorka, říkala, že dítě by mělo prvně umět otočku ze zad na bříško a pak až z bříška na záda. Uměli jsme to ale naopak. :)
Malá je strašně ukecaná, už začala při vykládání pištět až se kolikrát sama zarazí a diví se, co to vlastně dokáže. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
29.6.12 08:59

Máme 3 měs. a točky ještě neumíme :think:,to drouhe jsem nezkoušela, no uvidíme, ale pan doktor zatím nic neříkal, krásně paseme a snažíme se posouvat, ale hlavně se musíme furt chovat.. :P, pištíme už aspon měsíc, taky si řikám kde ty decibely bere.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.6.12 12:15

My taky krásně paseme koníčky, překulit se ještě neumíme, jenom občas se překulí ze zad na bříško. Ale posouvat se umí krásně, v postýlce ho vždycky najdu úplně jinde, než jsem ho uložila. :) Skoro pořád se směje a taky by mě zajímalo, po kom je tak ukecaný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kakulína
8.10.12 20:23

Ahoj maminky a březňátka :lol:,trochu pozdě by jsme se k vám se Šimonkem rádi přidali, ale vidím, že tu dlouho nebyl žádný přízpěvek. Malý se narodil 7.3.2012 vyvolávaně a trochu dramaticky (patologické KTG při porodu),ale vše nakonec dobře dopadlo a Šimonek je moc šikovné a hodné, i když trochu živější miminko :dance:.Až na ekzém, je to zdravý chlapeček, který má doma ještě brášku 13 :mavam: a sestru 4 :kytka: .Tak doufám, že se to tady zase oživí a budu si moct popovídat o běžných radostech a starostech :P. Zatím se mějte hezky :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex