Poradna duly
Jana Čurdová
Ta je tak krásná…
Jaké má krásné tvářičky… ![]()
Moc krásné miminko… Já už chci taky… ![]()
Ahoj holky, tak už máme Jindříška doma. Narodil se 23.3. v 15:17 hodin (ale musel jít císařem
), váha 3,58 kg, délka 51 cm.
Ahoj holky, taky se přidávám, Charlottka se nám narodila 22.3. v 10.25…
Měřila 49cm a vážila 3kg…
Je jako malý Andílek..
![]()
@79uffo píše:
animasie: děkuji. Tobě a Tvé holčičce přeju hodně zdravíčka
Taky samozřejmě přejeme hodně zdravíčka a ať vám dělá jen samou radost…
Přidávám se k vám,mám syna Davídka ,nar.2.3.2012,vážil 4080g a 52 cm,je to moje čtvrté štěstí ![]()
Ahoj holky, nas Toby se narodil 10.3.2012.
Ziji v Belgii, tak je docela fajn s nekym „pokecat“ a trochu se podelit o radosti a starosti ![]()
Tak jak vám rostou dětičky?My jsme byli minulí týden na tříměsíční kontrole,Davídek váží 6650g a měří 62cm
,jenom kojím a občas mu dám čaj,ale jen vyjímečně
.Jinak už má za sebou druhé očkování(hexa+synflorix+rotarix) a zvládnul to skvěle
,teplotu neměl,jen byl trochu mrzutý a ukňouraný.A co už umíme?Když je na bříšku,tak krásně zvedá hlavičku
(pase koníky) a taky se otočí zpátky na záda,chechtá se i nahlas
,pořád si cucá ručičku a je děsně zvědavej.
.Tak to je asi vše,zatím ![]()
Také zdravíme…
Mála Charlottka má 2 a půl měsíců. Máme za sebou očkování proti rotavirovým průjmům a Prevenar 13. Horečka se nám také vyhla, jen jsme to celé prospinkali.
Vážíme 4830g a měříme 58cm.
Zlatíčko taky pěkně pase koníky a na bříško jsme to zatím samy nezkoušely… ![]()
Také je moc zvědavá a hlavně ukecaná, směje se na celé kolo a i paní doktorka nám řekla, že je asi hodně dobře laděná.
Je to naše sluníčko. ![]()
Nazdárek, samá krásná a šikovná miminka tu máme
Náš Jindříšek má 2,5 měsíce, měří 61cm a váží 5460g. Tento týden dostal hexavakcínu, samozřejmě u toho zaplakal, ale jinak byl statečný, bez teplot, jen potřeboval být víc s maminkou. No já to doma obrečela za něj, jak mě ho bylo líto.
Jináč už také vykecává - i s cizíma lidma a když mu zpívám ty naše moravské písně, tak se snaží také zapojit
Nožkama kope pěkně do vzduchu, takže problémy s prdíkama jsou už dávno fuč. No při nošení už nemá tu hlavičku tak těžkou
No jo, hrozně to utíká … vždyť jsem si ho teprve před chvílí přivezla z porodnice ![]()
Ahojky maminky, můžu se k Vám přidat? Původně se náš syn měl narodit v únoru (termín jsme měly 22.2.) a nakonec se narodil 1.3.
Jsem na těchto stránkách nová ![]()
@tinkaa píše:
Ahojky maminky, můžu se k Vám přidat? Původně se náš syn měl narodit v únoru (termín jsme měly 22.2.) a nakonec se narodil 1.3.Jsem na těchto stránkách nová
Tož vitaj ![]()