Poradna duly
Jana Čurdová
A vybíra si dr. 500kč na veškerá vyšetření-UTZ a ozvy (má tam monitor v ordinaci), což jsem nechápala proč za to mám platit, no ale asi není vše zadarmo… ale udělala mi 5 fotek zadarmo tak jsem taky zvědavá zda mi bude dělat UTZ při každé poradně
ManDarinka90 píše:
Ahojky holky, tak jsem přišla z poradny a super. Doktorka říkala že sebou mrskal i mi to ukázala no úžasnýani nešel moc vyfotit
(foto dám během dne), má 4,23cm bez nožiček a TP dle utz je 29.2.12 a podle PM 2.3.12 což jsem se divila, jelikož podle PM je TP o něco dýl jak podle utz
no dostala jsem průkajdu a kufřík se vzorkama…
4,23 cm! tak to je opravdu velke mimi! ve kterem ses tydnu? ja jsem taky dostala ten kufrik se vzorkama jeste minule kdyz jsem byla u Dr., byla tam jedna pemprska, mini olej od Hipp, knizecka o tehotenstvi, ale jinak nic moc. hlavne v tom kufriku byl formular, kde jsem mela vyplnit svou adresu a dalsi udaje kvuli pruzkumu trhu atd. pry aby mi poslali dalsi kufrik po narozeni miminka. je to dobry marketingovy trik
, ale ty vyrobky me moc nezaujaly.
teda to taky koukám 4.23 cm? který tt jsi? já měla v 8+3 myslím 1.9 cm
teď tedy nevím, jinak jsem dnes 10+3 ![]()
jinak já mám TP 20.2., ale to určitě nevyjde, ještě nemám termín dle UTZ, ale prý je to 100 % cca o 10 - 14 dní mladší těhu. Každej nad tím kroutí očima, že se jim nevejdu do tabulek, jak je to možné, takže opravdový termín budu mít někdy mezi 1-5.3.12 ![]()
opravuji na 4,24 ted jsem se šla ujistit do průkazky a je to i na fotečce ![]()
no tak to jsi ve stejném týdnu jako já. A já teď nevím kolik měříme
počkej juknu ti na jedny stránky, kolik má být v 11tt
No já podle UTZ mám termín dřív jak podle MS ![]()
Jinak s těma kufříkama se moc nepředaj
měla jsem tam to samé… ale v porodnici jsem dostala 2 kufříky, myslím i stejné výrobky co jsou nafocené na té kartě. A asi ji taky pošlu-i za to jsem něco dostala.
nulu86 píše:
takže cituji : 11tt 4.1 cm, váha 7gjsi v normě
![]()
Děkuji, no tak to je super asi bude prcek trochu přerostlejší
já měřím 185cm
no myslím, že to jak jsi vysoká ty, by nemělo mít až takový vliv, jinak by nedělali pro všechna mimi stejný tabulky
jinak já jsem k těhu průkazce dostala vzorek krému mamastrie, pak vzorek gravitalu obal na průkazku a to je tuším vše, nějaký letáčky, takže toho moc nebylo
a jak jste na tom, baštíte vitaminy, mažete už proti striím? mě sestra řekla že bych už měla, ale jsem na tohle hroznej lajdák, nejsem schopná si mazat ani obličej krémem ![]()
jj, vitaminy Femibion 800 a mazu se vsim moznych co najdu doma - ruzne oleje - od kokosoveho po hipp a babylove a taky jsme si koupila Elasti Q. v nejaky knizce jsem cetla, ze proti striim je dobry pouzivat kremy, co obsahuji elastin a kyselinu hyaluronovou nebo kolagen. taky mi nekdo rikal, ze mandlovy olej je dobry proti striim,ale jini zas rikaji, ze je to dane geneticky a je jedno jestli se zena maze nebo ne. tak nevim. ![]()
Ahojky,
tak ja mam uz taky konecne potvrzene těhotenství od mudr…:) Srdicko bije, rikala snad jen jedno:) A bylo spatne videt ,spis vubec:( Takze zatitek nic moc:)
Mandarinko…Muzu se zeptat, jak Ti roste prvni dcerka? Vzhledem k tomu, jak si vysoka, myslim:)…Ja mam 1,8, pritel 2m a sny je ve ctyrech letec ho hlavu vetsi nez vsechny ostatni deti ve skolce:) Tak si rikam, ze snad ani kvuli tomu nechci mit holcicku, aby treba neprerostla tatinka:)
Tezzka píše:
Ahojky,
tak ja mam uz taky konecne potvrzene těhotenství od mudr…:) Srdicko bije, rikala snad jen jedno:) A bylo spatne videt ,spis vubec:( Takze zatitek nic moc:)
Mandarinko…Muzu se zeptat, jak Ti roste prvni dcerka? Vzhledem k tomu, jak si vysoka, myslim:)…Ja mam 1,8, pritel 2m a sny je ve ctyrech letec ho hlavu vetsi nez vsechny ostatni deti ve skolce:) Tak si rikam, ze snad ani kvuli tomu nechci mit holcicku, aby treba neprerostla tatinka:)
to neres
holcicka muze byt bud modelka nebo sportovkyne. ted je moderni byt vysoka. driv to bylo jine, ale dneska je to fakt vyhoda! bude krasna, neboj.
No myslím si, že je tak v normě. Te na tříleté prohlídce měla 100cm, takže uvidíme jak se vytáhne v pubertě
je to jedno malá nebo velká, hlavně že jsou zdravý. Já akorát co je muj problém s výškou je že přítel je o cca 10cm menší a nemohu si vybírat boty mám vel. 42