Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
9.8.11 11:04

A vybíra si dr. 500kč na veškerá vyšetření-UTZ a ozvy (má tam monitor v ordinaci), což jsem nechápala proč za to mám platit, no ale asi není vše zadarmo… ale udělala mi 5 fotek zadarmo tak jsem taky zvědavá zda mi bude dělat UTZ při každé poradně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 11:27
ManDarinka90 píše:
Ahojky holky, tak jsem přišla z poradny a super. Doktorka říkala že sebou mrskal i mi to ukázala no úžasný :srdce: ani nešel moc vyfotit :lol: (foto dám během dne), má 4,23cm bez nožiček a TP dle utz je 29.2.12 a podle PM 2.3.12 což jsem se divila, jelikož podle PM je TP o něco dýl jak podle utz :think: no dostala jsem průkajdu a kufřík se vzorkama…

4,23 cm! tak to je opravdu velke mimi! ve kterem ses tydnu? ja jsem taky dostala ten kufrik se vzorkama jeste minule kdyz jsem byla u Dr., byla tam jedna pemprska, mini olej od Hipp, knizecka o tehotenstvi, ale jinak nic moc. hlavne v tom kufriku byl formular, kde jsem mela vyplnit svou adresu a dalsi udaje kvuli pruzkumu trhu atd. pry aby mi poslali dalsi kufrik po narozeni miminka. je to dobry marketingovy trik :-D, ale ty vyrobky me moc nezaujaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:39

teda to taky koukám 4.23 cm? který tt jsi? já měla v 8+3 myslím 1.9 cm :lol: teď tedy nevím, jinak jsem dnes 10+3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:41

jinak já mám TP 20.2., ale to určitě nevyjde, ještě nemám termín dle UTZ, ale prý je to 100 % cca o 10 - 14 dní mladší těhu. Každej nad tím kroutí očima, že se jim nevejdu do tabulek, jak je to možné, takže opravdový termín budu mít někdy mezi 1-5.3.12 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 11:43

Je to moc? :-o :lol: no asi bude velké po mamince :palec: jsem i dle utz 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 11:44

opravuji na 4,24 ted jsem se šla ujistit do průkazky a je to i na fotečce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:45

no tak to jsi ve stejném týdnu jako já. A já teď nevím kolik měříme :) počkej juknu ti na jedny stránky, kolik má být v 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:46

takže cituji : 11tt 4.1 cm, váha 7g :lol: jsi v normě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 11:47

No já podle UTZ mám termín dřív jak podle MS :lol:

Jinak s těma kufříkama se moc nepředaj :lol: měla jsem tam to samé… ale v porodnici jsem dostala 2 kufříky, myslím i stejné výrobky co jsou nafocené na té kartě. A asi ji taky pošlu-i za to jsem něco dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 11:49
nulu86 píše:
takže cituji : 11tt 4.1 cm, váha 7g :lol: jsi v normě :palec: :palec:

Děkuji, no tak to je super asi bude prcek trochu přerostlejší :lol: já měřím 185cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
9.8.11 11:52

no myslím, že to jak jsi vysoká ty, by nemělo mít až takový vliv, jinak by nedělali pro všechna mimi stejný tabulky :lol: jinak já jsem k těhu průkazce dostala vzorek krému mamastrie, pak vzorek gravitalu obal na průkazku a to je tuším vše, nějaký letáčky, takže toho moc nebylo :( a jak jste na tom, baštíte vitaminy, mažete už proti striím? mě sestra řekla že bych už měla, ale jsem na tohle hroznej lajdák, nejsem schopná si mazat ani obličej krémem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 12:09

jj, vitaminy Femibion 800 a mazu se vsim moznych co najdu doma - ruzne oleje - od kokosoveho po hipp a babylove a taky jsme si koupila Elasti Q. v nejaky knizce jsem cetla, ze proti striim je dobry pouzivat kremy, co obsahuji elastin a kyselinu hyaluronovou nebo kolagen. taky mi nekdo rikal, ze mandlovy olej je dobry proti striim,ale jini zas rikaji, ze je to dane geneticky a je jedno jestli se zena maze nebo ne. tak nevim. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.8.11 13:33

Ahojky,
tak ja mam uz taky konecne potvrzene těhotenství od mudr…:) Srdicko bije, rikala snad jen jedno:) A bylo spatne videt ,spis vubec:( Takze zatitek nic moc:)
Mandarinko…Muzu se zeptat, jak Ti roste prvni dcerka? Vzhledem k tomu, jak si vysoka, myslim:)…Ja mam 1,8, pritel 2m a sny je ve ctyrech letec ho hlavu vetsi nez vsechny ostatni deti ve skolce:) Tak si rikam, ze snad ani kvuli tomu nechci mit holcicku, aby treba neprerostla tatinka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
9.8.11 13:49
Tezzka píše:
Ahojky,
tak ja mam uz taky konecne potvrzene těhotenství od mudr…:) Srdicko bije, rikala snad jen jedno:) A bylo spatne videt ,spis vubec:( Takze zatitek nic moc:)
Mandarinko…Muzu se zeptat, jak Ti roste prvni dcerka? Vzhledem k tomu, jak si vysoka, myslim:)…Ja mam 1,8, pritel 2m a sny je ve ctyrech letec ho hlavu vetsi nez vsechny ostatni deti ve skolce:) Tak si rikam, ze snad ani kvuli tomu nechci mit holcicku, aby treba neprerostla tatinka:)

to neres :lol: holcicka muze byt bud modelka nebo sportovkyne. ted je moderni byt vysoka. driv to bylo jine, ale dneska je to fakt vyhoda! bude krasna, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 14:00

No myslím si, že je tak v normě. Te na tříleté prohlídce měla 100cm, takže uvidíme jak se vytáhne v pubertě :palec: je to jedno malá nebo velká, hlavně že jsou zdravý. Já akorát co je muj problém s výškou je že přítel je o cca 10cm menší a nemohu si vybírat boty mám vel. 42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí