Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
14.8.11 15:23

ahoj holky, zdravim po dovolene :mavam: :mavam: :mavam: . musim rict, ze mi to ohromne prospelo a rozptylilo mou mysl. citim se vyborne, prsa neboli, pachy nedradi.. zadne nekale priznaky nic. zitra jdu na kontrolu -budu 10+6, tak jsem zvedava, co se ve me udalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.8.11 19:29

Článek o genetických testech…

http://ona.idnes.cz/…n-/deti.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
15.8.11 11:52

Ahojte holky,

mam starosti.....dnes rano se mi chlap zaboril loktem do bricham ale tak silne, ze jsem mela chvili co delat,abych zadrwela slzy…zvedal preze mne naseho maleho do postele a oprel se o moje bricho :cert: :cert: :cert:
ted me bricho poboliva a mam samozrejme strach, Zitra uz jdu na KO, tak to snad vse bude v pordku.....
ach joo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
15.8.11 12:05

Mihaicko, bolí to, to věřím, ale určitě to bude dobrý. :hug:

Já jsem dnes byla poprvé u svého gyndr. (po propuštění z CARu), vše v pořádku, na UTZ mimčo OK. Odebral mi krev na NT screening a objednal za 14 dní na UTZ k tomu screeningu.

Jinak je mi furt blivno, ale nezvracím. Ale zato je mi blivno celodenně. Únava trochu ustoupila.

Hezký den, holky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
15.8.11 12:12

Mihaicko určitě to bude ok, mimi je chráněno vodou a ještě placentou :palec: já zas přes noc hlídala 6ti letou dceru kámošky, spala se mnou na letišti místo manžela a celou noc rotovala a kopala…a kopla mě do břicha, taky mě trochu pobolívá, ale nijak závratně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
15.8.11 12:23

Ahoj, můžu se k vám přidat? Taky čekáme v březnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
15.8.11 12:30

Nulu, jj, to znám, když si vezmu syna do postele. Teď už si preventivně kryju břicho. :lol: On má za noc tisíce poloh. :lol:

Joj, vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
15.8.11 12:33

Ahojky, mě je taky vcelku celý den špatně, ale pomáhá zázvor. Mám nakoupený lízátka, sem tam si nastrouhám trošku do čaje. Fakt to pomáhá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
15.8.11 13:03

Bud vitana, JOJ :mavam:
Ja dnes sve Mudr. rikala, ze si pripadam naprosto netehotna jak mi nic neni… unava zmizela, pachy nedrazdi, zadne chute. moc toho nepojim, nezvracim… dokonce jsem kilo zhubla… , ale UZ dnes ukazoval, ze je drobek OK. tak plane poplachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
15.8.11 13:07
tak to jsi uklidnila i mě, jelikož mi nic není :palec:
misisipi píše:
Bud vitana, JOJ :mavam:
Ja dnes sve Mudr. rikala, ze si pripadam naprosto netehotna jak mi nic neni… unava zmizela, pachy nedrazdi, zadne chute. moc toho nepojim, nezvracim… dokonce jsem kilo zhubla… , ale UZ dnes ukazoval, ze je drobek OK. tak plane poplachy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
15.8.11 13:10

Tak to ti skoro závidím. Mám teď prázdniny a jak jsem unavená a je mi věčně špatně, tak se nikam nedostanu. Přitom by se dalo dělat tolik super věcí :D. Už se hrozně těším, až to přestane. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
15.8.11 13:14

Nulu, musime si to uzit, kdyz nam nic neni, co by za to jine daly, ze JOJ :))
ja byla minuly tyden u more, normalne jsem plavala, snorchlovala, slunila se naprosto neomezene… super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
15.8.11 13:15
jééé, bledá závist :lol:
misisipi píše:
Nulu, musime si to uzit, kdyz nam nic neni, co by za to jine daly, ze JOJ :))
ja byla minuly tyden u more, normalne jsem plavala, snorchlovala, slunila se naprosto neomezene… super :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
15.8.11 13:32

vím, že je to provokativní :nevim: , ale takový oddech jsem potřebovala. před tím jsem byla pořád unavená :-?
už odpočítávám 12.týden a jak holky avizovaly, že od 11tt to bude lepší, tak je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
15.8.11 13:56

Joj - vitam te :-)

Holky, potrebovala bych vasi radu. Beru vitaminy Femibion 800, na kterych je napsano, ze se maji uzivat do konce 12. tydne. Pristi tyden mi ale dojdou a to budu 11+2. Ty navazujici vitaminy Femibion 400 se pry maji brat od 13. tydne, ale i tak jsem si chtela koupit uz ty F400, protoze v F800 je az 30 tablet a to bych uz nevyuzila, navic v F400 je i DHA, tak by to snad mohlo byt lepsi, ale zda se mi, ze ta listovka je v te 400 nizsi, jen 200 μg a v F800 az 400 μg kyseliny listové, nekde jsem cetla, ze prave to vyssi mnozstvi by mela byt doporucena davka pro cele tehotenstvi.

Jak byste to resily vy? taky me napadlo, ze bych treba mohla vzit tech par dnu dve ty tablety toho F400, abych mela dvojnasobne mnozstvi, jak je to doporuceno.

Asi to moc resim, ze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital