Poradna duly
Jana Čurdová
ManDarinka90 píše:
Já to lítání taky nemusím… a kolikátý týden jsi?
Teprv 9 ![]()
nulu86 píše:
holky už jste něco pro mimi nakoupily?
Já ještě ne a budu jen dokupovat pár věcí, vše mám po malé a pokud to bude kluk, tak i to mám-co se týče oblečení
ale později pro radost něco koupím. V Tescu mívají hezké věcičky a i dost slev.
nulu86 píše:
holky už jste něco pro mimi nakoupily?
Ještě vůbec nic. Akorát moje máma se zbláznila a už má upletený svetříček a deku do kočárku ![]()
to mi hodně lidí říká ať mrknu do tesca, že s ním jsou moc spokojené. Já teda ještě nic nemám, a už teď přemýšlím jak se ve všem vyznat, vůbec nevím co vše takové mimi potřebuje ![]()
Mě to asi ještě pořádně nedošlo
, takže takové věci ještě neřeším. Sem tam mám záchvat, jako že co sebou do porodnice, ale zbytek..... Mám na to ještě víc jak pul roku, tak to snad pak nějak zvládnem ![]()
Joj83 píše:
Mě to asi ještě pořádně nedošlo, takže takové věci ještě neřeším. Sem tam mám záchvat, jako že co sebou do porodnice, ale zbytek..... Mám na to ještě víc jak pul roku, tak to snad pak nějak zvládnem
nulu86 píše:
já zase pořád čekám na konec prvního trimestru, ale už teď vím, že budu muset nakupovat postupně, jinak se z toho pak zblázním…právě proto už to tak nějak začínám řešit…ale v 1. řadě pořebuju pro sebe kalhoty, do ničeho se nevejdu a jsem jak šupák![]()
mám 6kg nahoře
Joj83 píše:
Mě to asi ještě pořádně nedošlo, takže takové věci ještě neřeším. Sem tam mám záchvat, jako že co sebou do porodnice, ale zbytek..... Mám na to ještě víc jak pul roku, tak to snad pak nějak zvládnem
Tak to já jsem ještě nepřibrala skoro vůbec nic. Mám z toho úplně paniku. Kolegyně z práce se nafoukla jak kynutá buchta a taky se do ničeho nemohla vejít
Zas na druhou stranu, po porodu to prej pujde zas dolů…
Já jsem koupila v HaM těhu kalhoty ve slevě z 900 na 300kč
ale mám je až na větší pupík. Jinak od příštího měsíce bych chtěla postupně každej měsíc něco pokoupit abych toho neměla pak moc a hlavně finančně mi to příjde lepší každej měsíc něco nakoupit… ale jak říkám moc toho nepotřebujem
Na sebe zatím moc kupovat nechci, nevím kolik přiberu přes zadek, tak abych se do tojo pak vešla ![]()
taky tu sedím za stolem s rozemnutým knoflíkem
jediné štěstí, že mám všechny kalhoty bederky…
co se nakupování pro mičo týče, tak už bych se do toho ráda pustila, ale zatím jenom sonduju… pořád mi to příjde ještě brzo…navíc bude mikuláš
a ježíšek
…
ManDarinka90 píše:
Já jsem koupila v HaM těhu kalhoty ve slevě z 900 na 300kčale mám je až na větší pupík. Jinak od příštího měsíce bych chtěla postupně každej měsíc něco pokoupit abych toho neměla pak moc a hlavně finančně mi to příjde lepší každej měsíc něco nakoupit… ale jak říkám moc toho nepotřebujem
Jee,tak to je skvela cena za 300,–. Ty kalhoty maj fakt dobry,uz jsem se na ne divala, ale chtela jsem je koupit az budu mit velky brisko.
Joj83 píše:Mihaicka píše:Kdes rodila ty?
Joj -neboj, to zvladnes. Take jsem mela strach, ze jim nebudu rozumet, ale nakonec to bylo vse v pohode
Kdyz ted rozumis doktorovi, tak pak budes rozumet i sestram i doc.
V Lucemburku.
No tak to já zatím nemám nic nahoře, spíš 2kila dole jak mi bylo špatně…ale přitom jím a teď mi přijde hodně,hlavně mi dost narostla prsa a už se klube i bříško tak uvidíme,snad půjdu s váhou nahoru,ale jen lehce ![]()
Jo a já vždy něco drobného koupím pro prcka po ultrazvuku ale přesně,já mám na začátku prosince narozeniny i svatek a budou vánoce…a když něco bude chybět,koupí se to ve vánočním výprodeji za pakatel…a dnes jsem se domluvila s rodičema že od nich budeme mít kočárek
![]()