Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
16.8.11 18:41

Já se taky těším na Vánoční výprodeje, hlavně do Tesca :palec: a i v KIKU mají hezké a levné věcičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 18:57
ManDarinka90 píše:
Já se taky těším na Vánoční výprodeje, hlavně do Tesca :palec: a i v KIKU mají hezké a levné věcičky

myslíš nábytek KIKA nebo ten ,,levný,,obchod Kik?tam mají nádherné a levné věci :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 19:17
luuuu píše:
ManDarinka90 píše:
myslíš nábytek KIKA nebo ten ,,levný,,obchod Kik?tam mají nádherné a levné věci :dance: :dance: :dance: :dance:

Myslím ten obchod Kik s věcma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 19:17
ManDarinka90 píše:
luuuu píše:
ManDarinka90 píše:
myslíš nábytek KIKA nebo ten ,,levný,,obchod Kik?tam mají nádherné a levné věci :dance: :dance: :dance: :dance:

Jo jo tak ten je super…já si občas chodím takhle kochat ale chci už nakupovat v určitě barvě ne neutrální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 19:20
luuuu píše:
ManDarinka90 píše:
luuuu píše:
ManDarinka90 píše:
Jo jo tak ten je super…já si občas chodím takhle kochat ale chci už nakupovat v určitě barvě ne neutrální :palec:

Kolikrát jsem tam kápla na super oblečení pro malou a jen za 29kč kus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 19:20

Chystám se tam v zimě kouknout na kombinézku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 19:21

Jo jo já jen nevím zda kupovat úplně tu malinkatou velikost nebo ne…může to být malé nebo i velké :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: a také pokukuji po aukru tam se dají sehnat dobré kousky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 19:24

No já co si pamatuju když jsem nakupovala pro malou, tak pár kousků ve velikosti 56 a pár 62 a pak už to odhadneš. Ale i ta 56 ji byla prvních pár dnů velká, ale vynosila to i tak. Je zvytečné kupovat menší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 19:28
ManDarinka90 píše:
No já co si pamatuju když jsem nakupovala pro malou, tak pár kousků ve velikosti 56 a pár 62 a pak už to odhadneš. Ale i ta 56 ji byla prvních pár dnů velká, ale vynosila to i tak. Je zvytečné kupovat menší…

No kamarádka právě měla holčičku a ta měla po narození přes 4kg takže ty 56 ani nenosila,tak já uvidím…ale postýlku už mám vybranou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 19:29

http://aukro.cz/…8723952.html?…

sice je z aukra ale vypadá pěkně a je nová,takže si ji koupíme…jen nevíme kdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 19:48

Já bych to koupila tak v 6-7měs :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 19:50

Postýlka je hezká :palec: já mám klasiku ještě po mě, je plně funkční, tak novou nepotřebujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 20:00
ManDarinka90 píše:
Já bych to koupila tak v 6-7měs :palec:

jo jo koupíme jí asi také kolem vánoc,čekám že bude po vánocích všude plno slev a já už budu doma na plno takže to asi uděláme tak… :dance: Já jsem právě říkala že jediné co chci nové je kočárek a postýlka…zbytek buď někde podědíme nebo seženeme ale není potřeba nové,stejně z toho špuntík brzo vyroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.8.11 20:01

Jo jo já taky ještě teď sem tam koupím něco na mimibazaru obnošené-hezké věci i na malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
16.8.11 20:03

přesně tak pokoupím také něco po bazárcích na netu :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí