Poradna duly
Jana Čurdová
Já se taky těším na Vánoční výprodeje, hlavně do Tesca
a i v KIKU mají hezké a levné věcičky
ManDarinka90 píše:
Já se taky těším na Vánoční výprodeje, hlavně do Tescaa i v KIKU mají hezké a levné věcičky
myslíš nábytek KIKA nebo ten ,,levný,,obchod Kik?tam mají nádherné a levné věci
![]()
luuuu píše:ManDarinka90 píše:myslíš nábytek KIKA nebo ten ,,levný,,obchod Kik?tam mají nádherné a levné věci
Já se taky těším na Vánoční výprodeje, hlavně do Tescaa i v KIKU mají hezké a levné věcičky
![]()
![]()
![]()
Myslím ten obchod Kik s věcma ![]()
ManDarinka90 píše:luuuu píše:Myslím ten obchod Kik s věcmaManDarinka90 píše:myslíš nábytek KIKA nebo ten ,,levný,,obchod Kik?tam mají nádherné a levné věci
![]()
![]()
![]()
Jo jo tak ten je super…já si občas chodím takhle kochat ale chci už nakupovat v určitě barvě ne neutrální ![]()
luuuu píše:ManDarinka90 píše:Jo jo tak ten je super…já si občas chodím takhle kochat ale chci už nakupovat v určitě barvě ne neutrálníluuuu píše:Myslím ten obchod Kik s věcmaManDarinka90 píše:myslíš nábytek KIKA nebo ten ,,levný,,obchod Kik?tam mají nádherné a levné věci
![]()
![]()
![]()
Kolikrát jsem tam kápla na super oblečení pro malou a jen za 29kč kus ![]()
Jo jo já jen nevím zda kupovat úplně tu malinkatou velikost nebo ne…může to být malé nebo i velké
a také pokukuji po aukru tam se dají sehnat dobré kousky
![]()
No já co si pamatuju když jsem nakupovala pro malou, tak pár kousků ve velikosti 56 a pár 62 a pak už to odhadneš. Ale i ta 56 ji byla prvních pár dnů velká, ale vynosila to i tak. Je zvytečné kupovat menší…
ManDarinka90 píše:
No já co si pamatuju když jsem nakupovala pro malou, tak pár kousků ve velikosti 56 a pár 62 a pak už to odhadneš. Ale i ta 56 ji byla prvních pár dnů velká, ale vynosila to i tak. Je zvytečné kupovat menší…
No kamarádka právě měla holčičku a ta měla po narození přes 4kg takže ty 56 ani nenosila,tak já uvidím…ale postýlku už mám vybranou ![]()
http://aukro.cz/…8723952.html?…
sice je z aukra ale vypadá pěkně a je nová,takže si ji koupíme…jen nevíme kdy ![]()
Postýlka je hezká
já mám klasiku ještě po mě, je plně funkční, tak novou nepotřebujeme
ManDarinka90 píše:
Já bych to koupila tak v 6-7měs
jo jo koupíme jí asi také kolem vánoc,čekám že bude po vánocích všude plno slev a já už budu doma na plno takže to asi uděláme tak…
Já jsem právě říkala že jediné co chci nové je kočárek a postýlka…zbytek buď někde podědíme nebo seženeme ale není potřeba nové,stejně z toho špuntík brzo vyroste
Jo jo já taky ještě teď sem tam koupím něco na mimibazaru obnošené-hezké věci i na malou