Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2471
1.8.11 12:17
xtina píše:
Ahoj holky. Tak jsme se ráno vrátili z chaty, počasí přes víkend nic moc - navíc jsem si taky přivezla nějaké nachlazení :mrgreen: Koukám, že nejsem jediná kdo má tak příšerný chutě :palec: Včera jsem dostala chuť na kyselý, snědla jsem skoro celý okurky na to jsem snědla 2 Mily :lol: Manžel nevěřil vlastním očím :mrgreen: No a samozřejmě jsem se večer nafoukla jak balon, ach jo…

ja jsem taky v sobotu snedla sama skoro cely ukurky, ale dostala jsem z nich prujem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
1.8.11 12:21

Já se taky s tím jídlem musím krotit :mrgreen:
Mandarinko 18 kg za měsíc dole, tak jsi dobrá :palec: Já minulé těhu přibrala 9kg, asi 6 nechala v porodnici a zbytek šlo samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.11 12:21
ManDarinka90 píše:
xtina píše:
Já jsem poslední dny rozežraná :mrgreen: :oops: Budu se muset krotit :lol:
no to já taky :zed: hlavně už mám problém s nějakýma kalhotama :think: hlavně mám tedy chutě, ale tak já doufám, že to po porodu půjde dolů… u Viktorky jsem nabrala 18kg, ale měsíc po porodu to bylo dole :palec:

Já při synovi nabrala 20kg, no a pořád my 4 kg zůstalo - nějak se jich pořád nemůžu zbavit :-( Ale takovýhle chutě jsem při prvním těho opravdu neměla :lol: Teď už se do džín skoro nevejdu a musím nosit tepláky na gumu :mrgreen:

Sardinka03: Já jsem se sama divila, že jsem se jen nafoukla, taky jsem čekala průjem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 12:27

Holky, divejte co jsem nasla! probiraly to v jine diskusi.

https://www.emimino.cz/…miminka-887/

krome mimiska v brisku zadne jine nemam, takze to nemuzu potvrdit ani vyvratit, ale vy co uz ditka mate byste mohly rict jestli ta tabulka vychazi. my ostatni si na potvrzeni budeme muset jeste par tydnu nebo mesicu pockat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.11 12:32

JOJO, na to jsem se už koukala… první syn mě vyšel :lol: Teď to vychází zase na kluka…, tak uvidíme, já bych teď ale radši holčičku :lol:

Sardinka03 píše:
Holky, divejte co jsem nasla! probiraly to v jine diskusi.

https://www.emimino.cz/…miminka-887/

krome mimiska v brisku zadne jine nemam, takze to nemuzu potvrdit ani vyvratit, ale vy co uz ditka mate byste mohly rict jestli ta tabulka vychazi. my ostatni si na potvrzeni budeme muset jeste par tydnu nebo mesicu pockat :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
1.8.11 12:36

Taky už jsem na to koukala, vychází nám kluk :lol: ! A tedy i podle té metody oplodnění. Prý jsou mužské spermie rychlé, ale rychleji taky umřou, takže nejlepší doba na početí kluka je v době ovulace nebo jen krátce před ní. Zato holčičí spermie jsou pomalejší, ale vydrží dlouho, takže i 4 dny před OVU a i po. No jsem zvědavá co z toho bude :lol: :lol: .
A děkuji za tip med s cibulí. Sice na to chuť nemám, ale určitě vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
1.8.11 12:40

Tak mě to nevyšlo napoprvé, ale teď mi vychází kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
1.8.11 12:46

podle toho čínského kalendáře mi vycházi jasná holka, ale já to cítím spíše na kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 12:52

pocitala jsem maminku a sestry, ale moc to nyvychazi :jazyk: tak na 50 % takze je to k nicemu :mrgreen: ale taky je tezky urcit kdy otehotnely. kdyz se dite narodi zacatkem mesice, tak maminka mohla otehotnet ne 9 mesicu pred ale treba 10 a prenasela nebo kdyz nektera otehotni na rozhrani mesicu a neni si jista kdy presne to bylo…

nejlepsi je asi pockat na UTZ nebo samotny porod :-D vsechny takove ty vypocitavaci metody jsou nanic.

taky pry existuje nejaky test na urceni pohlavi mimi od 6 tydne, je podobny jako tehotensky test, ale stoji kolem dvou tisicovek, coz se mi zda obrovska suma. ale stejne to nechci zkusit, protoze ja se budu tesit jak z holcicky, tak z chlapecka. ted napoprve je mi to jedno jake bude pohlavi miminka. potom to druhe nebo treti uz bych si vybirala, ale ted jeste ne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
1.8.11 13:01

Sardinko, jasne je, ze se tesime at je to kluk nebo holka, ale je dobre vyzkouset stare metody a overit to na sobe jestli na tom neco je nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.8.11 14:23

Tak mně u prvního vychází holka a mám kluka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.8.11 14:32

ZKUS TADY.

Je to tam do vyššího věku matky. :wink: Tentokrát by to mělo vyjít na holčičku, jenže ta mi vychází i u prvního a mám kluka. Někde bude asi chyba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.8.11 14:34

I když, teď koukám, že se jedná možná o něco jiného. Já nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.8.11 15:27

tak nám taky vychází holčička, tak uvidíme :-D Je pravda, že jsem si jednu chvíli na holku i myslela. ale necháme se překvapit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
1.8.11 16:07

tak my už než jsem otěhotněla jsme měli jméno pro kluka - David, a to proto že se nám to líbí k příjmení :) na holčičce se nemůžeme shodnout, ale zatím to vypadá na Vanessku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí