Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9358
29.7.11 20:03

Luuu, já beru utrouš hned od odběru vajíček (vlastně jakoby ovulace). Zavádím 2-2-2, a bílý cucky ze mě vytékají…Ble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
29.7.11 20:14
cicmud píše:
holky tak se hlasim z ko,dle ult jsme 6+2,mimisek meri 5,6mm a srdicko nam krasne tluce ;-)
Prikladam foto,jen omluvte kvalitu,je to focene tel

Cicmud, velká gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
29.7.11 20:23
ManDarinka90 píše:
Holky k čemu je dobrý těhu pás??? :think:

Doted jsem o tom teh. pasu neslysela, ale zrovna jsem nasla tohle:
 http://zena-in.cz/…stvi-a-porod

pry „podle průzkumů dokáže těhotenský pás u 82 % žen snížit bolest zad, u 93 % bolest pánve a u dalších 93 % tlak v oblasti břicha“, ale neni dobry pro kazdou zenu, v tom clanku je vsechno vysvetleno. je to docela zajimave. my si na jeho pouzivani jeste par mesicu nebo tydnu pockame, je to az na velka briska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
29.7.11 20:27
Sorbetka píše:
cicmud píše:
holky tak se hlasim z ko,dle ult jsme 6+2,mimisek meri 5,6mm a srdicko nam krasne tluce ;-)
Prikladam foto,jen omluvte kvalitu,je to focene tel
Cicmud, velká gratulace :)

děkuji moc a kdy půjdeš na první ko ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
29.7.11 20:40

Holky, už vám roste bříško? Já jsem teda teprve v pátém týdnu, mám normální postavu, ale bříško už mi leze. A to jím docela zdravě, pravidelně a hlavně střídmě, žádné přejídání. A přitom mimčo má pár milimetrů, myslíte že je to ta zvěčující se děloha? :think: Chceme to okolí říct až po prvním trimestru, ale vidět je to na mě opravdu už teď :oops: S tímto tempem to další dva měsíce rozhodně neututlám 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
29.7.11 21:01
Hewe píše:
Holky, už vám roste bříško? Já jsem teda teprve v pátém týdnu, mám normální postavu, ale bříško už mi leze. A to jím docela zdravě, pravidelně a hlavně střídmě, žádné přejídání. A přitom mimčo má pár milimetrů, myslíte že je to ta zvěčující se děloha? :think: Chceme to okolí říct až po prvním trimestru, ale vidět je to na mě opravdu už teď :oops: S tímto tempem to další dva měsíce rozhodně neututlám 8-o

Ano, ja uz mam taky docela velke brisko, delohu mam skoro 4cm. ja myslim, ze to je dobry signal, ze ti tak rychle roste brisko! znamena to, ze je vsechno ok.

ja ted porad nosim jen sirsi saty a tuniky, jeste se to da docela dobre maskovat, nastesti letosni moda „preje tehotenstvi“ :potlesk: ale zadny kalhoty uz mi nejsou. asi bych si mela poridit novy.

taky mam problem kdyz si vemu leginy nebo silonky, musim si je vzdycky vyhrnout pod pupik, jinak se citim jak nejak priskrcene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.7.11 00:19

taky mám pocit, že nějak moc kynu.. dnes jsem vytáhla kalhoty, které mi leží ve skříní, jsou o číslo větší než mám normálně, a nenosila jsem je, protože mi byly pbravdu velké.. a dnes ? Krásně sedí..

rifle jsou mi velmi těsné, a pásek už nedopnu.. :-D a to jsem podle všeho teprve 5+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.7.11 10:08

U nás je taky pěkně hnusně. Zrovna si chystáme věci, jedeme k tetě na chytu, budem tam slavit asi troje narozeniny :-D ale vůbec se mi nechce. v noci mi nebylo uplně dbře ráno jsem vstala, žaludek na vodě a myslela jsem, že se asi pozvracím.. naštěstí v pohodě. ale celkem se obávám tý cesty autem.. asi budu muset řídit, aby mi nebylo tolik špatně :)

tak si užijte víkend, já se tu zase ukážu, jak se vrátíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.7.11 10:43

Jejda, ja vam zavidim ty fotecky:) To hned dostavate fotky, nebo si fotite monitor telefonem?
Jsem jedina, kdo jeste nebyl u doktorky???
Chystam asi az pristi patek…To uz snad bude neco poradneho videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.7.11 10:45

Ještě mám dotaz…ZUz jste nektera pro miminko poridila nejaky darecek? Ono se o nema tak brzy,že? :) ale ja sjem jak blazen, porad prohlizim stranky s detskyma vecickama a nejradeji bych hned nakupovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.7.11 10:45

Tatranko, to je krásná fotečka :kytka:
Tezzko, sice jdeš až dýl, ale za odměnu ti určitě bude krásně bijící :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.7.11 10:47

Tezzka, nejsi jediná, já jdu až 18.8. :( Doktor má dovču. Taky se těším na foto, nebýt nevolností a dvou čárek na těhu testu, ani nemám pocit, že jsem těhotná, už se těším na fotečky, ale to si ještě počkám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.7.11 11:34

Díky za uklidnění, že nejsem „magor“, pockam na prvni UTZ a zacnu tedy nakupovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
30.7.11 12:03

tééda vy už nakupujete takhle brzo?my koupili akorát jedno bodýčko když jsem viděla na UTZ :srdce: a jinak to necháme úplně být…počkáme co donese ježíšek a pak dokoupíme co bude potřeba…jediné co mam vybrané je postýlka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.7.11 12:07

Holky začala jsem špinit, břicho nebolí, ale mám hroznej strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie