Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
28.7.11 20:41

Ahojky,

vítám nově těhulky :kytka:

Mě už je skoro týden blbě od žaludku,jako nezvracím,ale většinou nemám ani chuť na jídlo a to je u mě co říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.7.11 21:05

já neřeším co se smí a nesmí, jen proto, že si to přečtu na internetu, myslím že moje tělo samo ví co potřebuje, samozřejmě nejím krabičku hermelínu denně, ale pokud na něj mám chuť, klidně si ho na chleba dám, niva mi nechutná, takže tu nejím......takže asi tak.

luuuu píše:
A určitě by se v těhu neměly jakékoliv plísňové sýry!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 21:11

Taky si myslím, že tělo přesně ví, co může a co ne :) řídila jsem se tím i když jsem těhu nebyla… Prostě přesně ví, co potřebuje, stačí jen poslouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
29.7.11 07:08

zdravím po ránu a přidávám se s mojí trochou do mlýna :)
taky me drzi pekne zrava a mam chute na kysele…
jinak jsem docela vydesena po precteni vasi vcerejsi konverzace skrz tolik nevydarenych tehu. je to smutne..tak doufam, ze tentokrate to bude se stastnym koncem. to si preji za nas za vsechny!
my si s manzelem rekli po novem roce, ze uz bysme radi mimco.. tak tohle je nas prvni pokus…doufam … :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
29.7.11 09:25

:wink: Dobré ráno. :mavam:

Tatranko, tvým nočním hladem jsi mě rozesmála. :lol: To zatím nemám. Mně je teď trvale blivno-těžko, jenže to vždycky musím zajíst. Nejhorší je to odpoledne a k večeru. Ale nezvracím.

Ohledně toho, co se smí a nesmí…Tentokrát to nějak neřeším. :pankac: První těhotenství jsem měla vše načtené, hermelín bych si nedala, teď na to kašlu. Alkohol nepiju, nekouřím, jím ovoce a pestrou stravu, tak si říkám, že si dám, na co mám chuť. A tu mám pokaždé na něco jiného. Kyselinu listovou doplňuju v tabletkách.

Přeju krásný den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
29.7.11 09:43
tatranka1 píše:
Zerez :mavam: ,já se takhle hlady probudila prvně
Jinak to mám s tím žaludkem stejně a s tou stavy taky-nekouřím,nepiju-jen občas,tedy teď vůbec,hermouše bych si taky nedala-kdyby se něco stalo a nemuselo by to být kvůli němu,vyčítala bych si to.ale jak říkají nejíst mastné,tak kachničku se zelím jsem mělaúplně v poho.
No musím už teď jít :mavam:

Jó, netěhu jsem alkohol pila normoš. Myslím, jakože teď nepiju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.7.11 09:50

Ahoj holky! Velká gratulace novým těhulkám :hug: Co plánujete na víkend? My zítra vyrážíme na chatu, už se těším na sbírání hub. Známý říkal, že si prý máme vzít rovnou kosu, rostou prý strašně :mrgreen: A nejvíc se těším na houbový řízky :lol: Tak doufám, že mi bude alespoň trochu dobře - většinou prozvracím celý dny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
29.7.11 10:01

Ahojte holky,

nema dnes nekdo KO? Myslim Cicmud? Nebo se pletu?
Cekame na zpravy.. :wink:

Take se nehlidam tolik jako pri prvnim tehu, ale plisnove syry a tepelne neupravene maso si proste nevezmu. Nemam to vyctene z internetu, ale pohovor s Dr. Takze tak.
Ohledne salatu - kdyz se koupi uz v pytliku amichany - je treba ho snist co nejdriv, necekat az k datumu spotreby. Salat nebaleny - opravdu dukladne umyt.

to, ze by se to melo dodrzovat - at si kazdy dela co chce. :wink:
Jedna holcina od nas nevedela, ze ma toxoplazmozu ( chyceno behem tehotenstvi ) a ke konci tehotenstvi se ji narodil mrtvy kloucek. Takze tak.

Jinak mi jeste dnes nebylo blivno.. :-D ale banan je nachystany na stole, tak uvidime. :-D

Preji vsem krasny den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
29.7.11 10:03

Xtino - vikend jeste nemam promysleny… :-) asi pujdu do bazenu s prckem, pak nekam do lesa na prochazku, ale nikam se nechystame.
Sbirani hub miluju! V dobrem ti zavidim :wink:
Tak at mate plne kose :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.7.11 10:09

Holky na tu toxoplazmozu se dělají testy taky automaticky? Nebo se musí zažádat u DR? Známá jí taky měla, naštěstí jí to dopadlo dobře dostala nějaká antibiotika a malý je se narodil úplně zdravý. Já se taky snažim nejíst sýry s plísní, všechno myju, ale i tak mě to docela straší. Ta známá ani neví kde a z čeho to dostala. Jediné co jí napadlo, bylo to , že byla jednou v restauraci kde si dala zeleninový salát… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
29.7.11 10:36

holky a grilované maso jíte? teď v grilovací sezóně je to hrozné, jak to voní pod nosem. vždycky si dam alespoň malý kousíček řádně usušeného masa, ale jinak se tomu snažím vyhýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
29.7.11 10:38
misisipi píše:
holky a grilované maso jíte? teď v grilovací sezóně je to hrozné, jak to voní pod nosem. vždycky si dam alespoň malý kousíček řádně usušeného masa, ale jinak se tomu snažím vyhýbat.

Já ano! :wink: Mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.7.11 10:39
misisipi píše:

Já jím jen kuřecí a to pořádně propečené a přesušené:mrgreen: na vepřové si netroufnu, to radši nejím. Jinak ujíždím na grilovaném lilku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
29.7.11 10:42

ahoj těhulky muze se k vám pridat?.-) jeste presny termin nevim ale jsem na konci 5tt:-) pocítám že tak kolem 20 března:-) prvni meli doktori podezreni na mimodelozni tehu ale nastesti se tam prcek objevil:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.7.11 10:42

Mňáám zrovna předevčírekm jsme grilovali :jazyk: jinak já si taky občas dám hermelín nebo nivu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí