Poradna duly
Jana Čurdová
Sardinka03 píše:
talir ty zelnacky, porcelan mi zatim nechutna
zerezmijka píše:Sardinka03 píše:
talir ty zelnacky, porcelan mi zatim nechutna![]()
![]()
Třeba i na něj chuť časem přijde!
Teda, Hanuleeno, to je dobra kombinace.
![]()
Jen k tomu prosutu - jist by se v tehu nemel, protoze je to tepelne neupravene maso, je jen ususene..
dal by se nemelo : tatarak, sushi, mlecne vyrobky co nejsou pasterizovane.
Ja dnes trochu sladkeho i kyseleho…tak nejak na stridacku, ospala teda jsem, ale hlad moc nemivam…
Hanuleena píše:zerezmijka píše:Sardinka03 píše:
talir ty zelnacky, porcelan mi zatim nechutna![]()
![]()
Třeba i na něj chuť časem přijde!
Uvidime
mozna
pak napisu
![]()
![]()
Mihaicka píše:
Teda, Hanuleeno, to je dobra kombinace.![]()
Jen k tomu prosutu - jist by se v tehu nemel, protoze je to tepelne neupravene maso, je jen ususene..
dal by se nemelo : tatarak, sushi, mlecne vyrobky co nejsou pasterizovane.Ja dnes trochu sladkeho i kyseleho…tak nejak na stridacku, ospala teda jsem, ale hlad moc nemivam…
O tataráku, sushi jsem věděla, hermelíny a podobný taky, ale prosuto.. to jsi mě překvapilo. naštěstí ho tam nebylo moc. tak toho se vyvaruju. i když ho mám zrovna tak ráda …;-)
no holky, mě teda maso moc nechutná, ale jako z nouze ho sním, můžu se utlouct po rajčatech, a hermelín jím standartně, mám na něj totiž chuť
Hanule, me chutna take. ![]()
Pristi vikend letime do Barcelony a tehda jsem se strasne tesila na vino a tapas…jo, necham si o tom zdat a budu jen u nektereho druhu tapas.. ![]()
jéééé, na víno mám chuť pořád, holky
ale to si teda nedopřávám…
španělské specialitky mám taky dost ráda.. víno mám taky ráda, ale na to nějak chut není…
pro mě horší káva.. tu mám fakt ráda, místo presa se snažím pít laté, přece jen tam je víc mléka. ![]()
Ahojky holky, můžu se k Vám přidat? Termín bych měla mít 1.3. 2012 ![]()