Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
27.7.11 20:07

Ahojte holky, jak to jde dneska.

Cicmud, děkuji a jsem moc ráda, že už jsou holky taky těhule.í
Já jsem se objednala na příští úterý, to budu 7+2 a to by už mohlo být něco pořádného vidět, pokud je tentokrát všechno tak jak má.

Holky, máte nějaké příznaky? Já v podstatě vůbec nic, tak jako minule. Kromě těch těhu testů, které leží na barovém pultu už 14 dní a nikdo se jich neodváží ani dotknout mám jen trošku citlivá prsa. Teda poslední dva dny už mě docela bolí, dotěd to bylo jen takové nic, přecitlivělejší bradavky a trošku nalitá,ale nic bolestivého. Nevolnosti nemám a žravost tak nějak v normě, ale na tu mám ještě asi čas, pak si jí užiji dost a dost. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.7.11 21:08

ahojky,

Mihaicko,já byla minulé úterý u dr,to jsem byla 5+5 a srdíčko ještě nebylo.Ale každá to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.7.11 21:25
kacudka píše:
ahojky,Mihaicko,já byla minulé úterý u dr,to jsem byla 5+5 a srdíčko ještě nebylo.Ale každá to má jinak.

No já myslím, že 5+6 je na srdíčko docela brzy, každopádně super, ale nemyslím, že je to uplně normální, ikdyž on je to takovej zázrak, že to není normální vůbec i celkově.
Ale myslím, že 5+6 máte na srdíčko ještě docela čas.

Já jdu v uterý to budu 7+2, to už je snad normální doba a už by mělo být :srdce: akční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.7.11 09:05

Zdravim vsechny snazilky a uz tehulky,rada bych se k vam pridala. v Unoru sem po dlouhe chripce z ktere sem se nemohla 2 mesice dostat potratila :cry: nyni sem v 7tt a zatim je vsechno v poradku a snad to i zustane. :-). Dnes du na kontrolu trochu jsem spinila, coz se mi stalo i minule a mimisek se neudrzel. Tak budu rada kdyz me mezi sebe vezme te a budem si mit ocem povidat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
28.7.11 09:10

Holky, když jste byli na srdíčku, byl tam s váma i partner? Já jdu 15.8. na kontrolu, budu v 6+6tt, tak si říkám, že už by tam :srdce: mohlo být. No a chtěla bych u toho i manžela nebo si myslíte, že je to v této fázi ještě přehnané? :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
28.7.11 09:12

Ahoj Botanicko, to je mně líto… Teď to ale určitě dobře dopadne, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
28.7.11 09:45

Botanicko, vítej. :mavam: Tentokrát už to vyjde. :wink:

Hewe, se mnou tam chlap byl, ale my jsme po umělým oplodnění a jezdíme do CARu. Doktor ho zavolal, až když zjistil, že je vše OK a ukazoval mu srdíčko.
Ty už ho taky určo budeš mít vidět. :palec:

Já jsem KO. Můj syn v noci zvracel a průjmoval a jsem hotová a nevyspalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
28.7.11 09:55

Ahoj holky :mavam:
Botanicko, gratuluji a teď se mimísek určitě udrží :andel:
Hewe já jdu zítra, to budu 7+0, tak taky doufám, že bude srdíčko a chtěla bych tam manžela, ale taky nevím, jestli to není přehnané takhle brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
28.7.11 10:56
zlatuna píše:
Ahoj holky :mavam:
Botanicko, gratuluji a teď se mimísek určitě udrží :andel:
Hewe já jdu zítra, to budu 7+0, tak taky doufám, že bude srdíčko a chtěla bych tam manžela, ale taky nevím, jestli to není přehnané takhle brzy :think:

Já teď přelouskala tuto diskuzi https://www.emimino.cz/…telem-66679/ a jsem ještě nerozhodnější než předtím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
28.7.11 11:12

Botanicko, vitej a gratuluji k tehotenstvi :kytka:

Hewe - zalezi na tobe a chlapovi.
Muj pujde, protoze se tesi a chce tam se mnou byt.
Pri prvnim tehu byl take u prvniho, srdicko jsme videli a ja se tam tak rozplakala, ze jsem byla rada, ze je tam se mnou. Ze jsme to prozili spolecne, ten prvni moment, kdy vidis mimise. On byl take dojat.

Ted chce jit take. Nerikam, ze bude chodit na vsechny KO, ale na nektere chce a ja mu v tom branit nebudu.

Po intimni strance nam to ani jednomu nevadi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
28.7.11 11:13

Zlatu, drzim palce na zitrek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
28.7.11 11:15

Zerezmijko, to jsi si teda v noci dala.. :hug:
ja take posledni dva tri dny jsme KO. Malej se budi a place, asi lezou spicaky. :think:

A navic mi zacina byt blbe. Tohle neznam z prvniho tehu.
Vecer je mi :poblion: a dnes dokonce i rano v praci.
Ale zatim se drzim. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4145
28.7.11 11:19

ahojky holky můžu se k Vám přidat?dneska jsem 8+2, termín vychází začátkem března…snažili jsme se 15měsíců a pořád jsem hrozně vystrašená…občas krvácím a špiním - dle dr. je ale vše v pořádku…takže jsem doma na neschopence a odpočívám!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 11:25

ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kolik dní po zmeškání se vám na testíku ukázaly stejně silné // ?

já mám dnes týdenní zpoždění a na testíku slabá // ale už to není dušík..

jinak podle kalkulačky bych dnes měla být přesně v 5tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
28.7.11 11:30
luuuu píše:
ahojky holky můžu se k Vám přidat?dneska jsem 8+2, termín vychází začátkem března…snažili jsme se 15měsíců a pořád jsem hrozně vystrašená…občas krvácím a špiním - dle dr. je ale vše v pořádku…takže jsem doma na neschopence a odpočívám!!! :palec:

ahoj, gratuluju k těhu. :kytka: … jsme na tom stejne! taky jsem 8+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital