Poradna duly
Jana Čurdová
Tak zítra jdu k doktorce, já už se táááák těším
Posledně na UZ nic neviděla, tak snad je vše ok a já mimi uvidím
Jdu tam až po obědě, to zas budou dlouho nervy, ale už zítra!! Ani nějak nemůžu uvěřit tomu, že těch 14 dní tak uteklo.
Ahojky, vítám nové těhulky ![]()
Já jsem byla dnes na krvi,na kontrolu jdu až 11 srpna.A půl dne jsem lítala se starším po doktorech.Měl teď 2 angíny po sobě a má zvětšené nosní i krční mandle,tak dr na ORL nás poslala do nemocnice objednat se na vytržení.A dr v nemocnici naštěstí řekl,že to trhat nebudou,že počkáme a dal nám doporučení na logopedku.2 měsíce hůř mluví,tak jsem zvědavá co z toho bude.
Ahoj, jů zmizely mi smajlíci, tak to holt dám bez nich.
Na zítra držím na KO palce, určitě tam něco bude, těším se na zprávy, jak to dopadlo.
My si s děckama dneska došli do města na oběd, nakoupili jsme dárky, slavíme Kubíka (svátek). Náš chlapák dostal kolečkové brusle, 2 knížky, 2× Toffíky, pidi hračku Dinosaura. Taky jsme pozvolna začali nakupovat na tábor, takže začali jsme gumákama.
Mihaicko, ptala ses na problémy při malé. Měla jsem rodinné problémy (s chlapem), tak jsem se nařvala až, až. Taky jsem si poležela ve 26. týdnu s krvácením v nemocnici. Ale vše naštěstí zažehnáno a snad se mi splní mít 3 dítka a žít v klidu rodinného kruhu.
Na ty ruce promazávat častěji a moc se neráchat ve vodě, aby se to srovnalo.
Nametelko, dnes už tam bude určitě srdíčko krásně bít. Těš se, je to nádhera.
![]()
Všem přeju hezký den! ![]()
Já jsem posnídala a už bych si šla zas lehnout, jsem fakt jak šípková Růženka. ![]()
Namet, take prejeme at vidis
![]()
Tak mi vcera v noci bylo opet divne a dnes rano popijim kafe ( pul mleko, pul kafe ) a ke konci jsem z nej citila rybinu, tak jsem to nemohla ani dopit. Jesteze jsem z toho neletela na zachod.
Tak si myslim, ze to bylo moje posledni kafe.
Minule jsem nemohla kafe citit az tak od 8. tydne. ![]()
A jak se jinak vsechny mate?
Mihaicka píše:
Tak mi vcera v noci bylo opet divne a dnes rano popijim kafe ( pul mleko, pul kafe ) a ke konci jsem z nej citila rybinu, tak jsem to nemohla ani dopit. A jak se jinak vsechny mate?
S tou rybinou jsi mě rozesmála.
Tak to je síla. Ale máš pravdu, že mám taky citlivý čuch. ![]()
Zerezmijko - je to silene, ze? Mit zbystrene smysly, teda hlavne ten cich… ![]()
Dnes se me kolega ptal jak bylo na dovce atd…tak jsem mu ukazala fotku naseho maleho na koni a on prohlasil - no, to je uz dost velky na to, aby mel sourozence…tak jsem se jen tak neurcite usmala a hned prevedla rec na jine tema.
ale lehce me zatrnulo, jestli je to na me tak videt… ![]()
V praci to reknu az po 3. mesici.
zerezmijka píše:Mihaicka píše:S tou rybinou jsi mě rozesmála.
Tak mi vcera v noci bylo opet divne a dnes rano popijim kafe ( pul mleko, pul kafe ) a ke konci jsem z nej citila rybinu, tak jsem to nemohla ani dopit. A jak se jinak vsechny mate?Tak to je síla. Ale máš pravdu, že mám taky citlivý čuch.
vy jste se rozjeli holky ![]()
kafe piju také každé ráno, ale už třetí den jsem ho nedopila, protože mi přestane chutnat..
ale vždycky na něj mám chuť a prvních pár loků je dobrých, tak nevím…
Taky bych to nejraději v práci řekla až po třetím měsíci, ale protože se v půlce srpna budeme stěhovat z jedné budovy do druhé (a všechno si samozřejmě tahat sami) budu muset s pravdou ven
Nebude to nic příjemného, protože pracuju v malém kolektivu (my tři učitelé a naši tři asistenti na odloučeném pracovišti speciální školy) a hlavně před prázdninama kvůli snižování stavů propustili 3 učitelky a mě si nechali a dokonce mi změnili prac.poměr z doby určité na neurčitou
Bude to trochu podpásovka ode mě ![]()
ahoj holky, připojuji se do diskuze, pac my bylo vcera potvrzeno, ze cekame drobecka.. termin mam na posledniho unora prestupneho roku, ale mudr rika, ze to bude az zacatkem brezna… srdicko nam krasne tluce… ![]()
dotazek… uz to vi vasi pribuzni nebo cekate aspon do 12tydne?
Nancy, zitra rano zase kafe zkusim…
uvidime..
Hewe - nemyslim si, ze by to byla podpasovka, proste tak jde zivot…nevim, jestli jste se snazili nebo to byla nahoda..ale stejne. Nic jim do toho neni, jak si zaridis soukromy zivot. Vubec si s tim nedelej starosti.
i kdyz vim jak se citis…s prvnim prckem jsem nastoupila do nove organizace,a tyden na to, jsem zjistila, ze jsem tehotna. Bylo mi tenkrat take hrozne a rikala jsem si, ze je asi nastvu. Opak byla pravda.
Moje kamoska prela na jinou pozici ( kde se ji u pohovoru ptali, jestli planuje rodinu - odpovedela, ze ne ) a mesic na to byla tehu.
Take to vzali v pohode… ![]()
Ahoj misisipi - gratuluji k prckovi ![]()
Rodina to vi. ![]()
Jinak mi tvuj nick pripomnel Pratele, jak jde Ross na umele opaleni - strikani. Pamatujete?
Mel pocitat do 5 a pak se otocit,ze mu postrikaji zada a on zacal pocitat - jedna mississipi,dve mississipi…a pak mel jen opaleny predek… ![]()
zrovna vcera vecer jsem koukala na tento dil.
díky za gratulaci. máme s manželem obrovskou radost.
zatim se moc snazi a pekne o me pecuje. doufam, ze mu to dlouho vydrzi
tak ted si akorate budeme drzet palecky, aby vse bylo OK ![]()
Misisipi vítám tě a gratuluju
U nás to rodina jěště neví, v pátek jdu na kontrolu, a až uvidím krásně bít
, tak to možná rodině řeknem
Je těžké to tajit, kor když máme obrovskou radost ![]()