Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
28.7.11 15:23

Tak holky prohlidku mam za sebou vse v poradku :-D dostala jsem prasky na udrzeni a za dva tydny du do poradny. Holky ste nejaka od Boskovic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.7.11 15:24

tak abych asi napsala něco o sobě :) začátek těhu byl celkem náročnej, jelikož ještě týden po vynechané MS jsem na testíku měla opravdu skoro neviditelný duch. Brala jsem clostilbegyt, takže jsem šla k Dr. s tím, že je asi něco špatně. Udělal mi UTZ a oznámil že jsem těhotná, ale že je to moc malé, a že uvidíme příště. Na příští kontrole mi řekl, že mimi očekával větší, a že pravděpodobně do dvou týdnů potratím. To mě sejmulo. Našla jsem si jiného Dr. který nebyl jasnovidec a všemu nechal čas, v úterý jsem byla na UTZ, máme srdíčko, ručičky, nožičky a dnes jsem vyfasovala těhu průkazku, tak mám šílenou radotst. Jinak těhu je jen o 2 týdny mladší než dle poslední MS. To je celé v čem byl zakopaný pes :dance: a jak vy??? nechce se mi pročítat zpětně 14 stran :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.7.11 15:48

Ahojky tak ja sem v unoru potratila byla jsem dva mesice nemocna a jak vis sama ze zacatku ti doktor antibiotika neda a o mimi sem bohuzel prisla. furt sem mela priznaky jako kdyby mela prijit MS a nakonec jsem zacla spinit a musela jsem do nemocnice kde mi doktorka rekla ze neni srdecni akce. Holky kdo si to zvas prozil vi ocem mluvim. Drzelo me akorad to ze uz doma dve krasny a zdravi holcicky mam.ale bylo to hrozny obdobi. sem rada ze ted se to povedlo ikdyz je jeste brzo se radovat kdyz uz takovou zkusenost spatnou mam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.7.11 15:52

uvidíš, bude to dobré, to určitě bylo tou nemocí. Ve kterém tt jsi potratila?

botanicka píše:
Ahojky tak ja sem v unoru potratila byla jsem dva mesice nemocna a jak vis sama ze zacatku ti doktor antibiotika neda a o mimi sem bohuzel prisla. furt sem mela priznaky jako kdyby mela prijit MS a nakonec jsem zacla spinit a musela jsem do nemocnice kde mi doktorka rekla ze neni srdecni akce. Holky kdo si to zvas prozil vi ocem mluvim. Drzelo me akorad to ze uz doma dve krasny a zdravi holcicky mam.ale bylo to hrozny obdobi. sem rada ze ted se to povedlo ikdyz je jeste brzo se radovat kdyz uz takovou zkusenost spatnou mam :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
28.7.11 15:56
botanicka píše:
Tak holky prohlidku mam za sebou vse v poradku :-D dostala jsem prasky na udrzeni a za dva tydny du do poradny. Holky ste nejaka od Boskovic?

Dostala jsi Utrogestan nebo neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 16:03

Snaž se na to nemyslet, já taky potratila. mám sice strach, ale nepřipouštím si to a hlavně věřím tomu, že tohle těhu už je v pohodě :)

nebudem se stresovat. ale hezky si to užívat. Taky jste tak strašně unavené a máte neustálý hlad ? já bych pořád jenom spala a jedla. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
28.7.11 16:11

Nulu, tak to je hrozný,když ti Dr. řekne, že do dvou týdnů potratíš :andel: A o 2 týdny mladší tzn., že si měla ovulku hned po MS asi ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
28.7.11 16:12

ja bych taky jenom spala a jedla :) Bohuzel, taky jsem v lednu potratila, ale ted jsem pozitivni a verim svemu miminku, ze to dokaze!!! Ze bude zdrave, krasne, moudre, hezky naroste a dobre se vyvine!!! Verim, ze to vsichni tri (i s tatinkem) spolu hezky zvladneme. ze spolu zvladneme vsechno na svete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
28.7.11 16:14

Holky, koukám, že těch předešlých potratů je fakt hodně. :-? No, každý má něco. My se zas o miminko snažili 6 let a až po IVF se podařilo.
Ale věřím, že tentokrát nám to všem vyjde. :wink:

Botanicko, taky beru utrogestan. Je to otrava, ale když to musí být.

Hanul, já jsem děsná, prospala bych celý den. A s jídlem je to podobné. Když se nenajím, je mi blivno. Tak pro jistotu jím pořád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 16:15

jj, to je ten nejlepší přístup :) jé tak to jsem ráda, že nejsem takové marná jen já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.7.11 16:16
no to jo, byl to kretén, oznámil mi to jako hotovou věc, přitom jsem neměla žádné problémy, krvácení nic, můj nový doktor jen kroutil hlavou. Jinak jsem otěhotněla vlastně někdy těsně před termínem MS…já zkrátka nemůžu mít nic standartně, jako všichni ostatní :lol: to bych nebyla prostě já :-) jinak únava ani tak ne, dost mě bolí prsa, jíst musim co 2 hodiny, jinak je mi zle. Nevolnosti se mi začly objevovat až teď, ale ještě nezvracim…ale upřímně.....nejradši bych to někdy všechno vyhodila…
holky, neklesejte na mysli a věřte, že ten drobeček se s tím životem popere, já taky věřila, nebo se k tomu alespoň nutila, a teď už se jen klepu, ať ještě ty rizikový 4 týdny jsou ok!!
zlatuna píše:
Nulu, tak to je hrozný,když ti Dr. řekne, že do dvou týdnů potratíš :andel: A o 2 týdny mladší tzn., že si měla ovulku hned po MS asi ne ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 16:18

mě to přijde, že čím víc jím, tím mám větší hlad :-D

včera jsem byla sednout s kamarádkou na kafe.. no nakonec jsem si dala čaj, výbornou ciabattu s prosutem,hranolky a jako sladkou tečku ještě i výborný cheesecake… no dívala se na mě trošku podivně a obsluha taky, ale co už :-D a to jsem pak přišla domů a ještě jsem si dala špenát..no a pak jsem zalehla a ani vstávat se mi ráno nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
28.7.11 16:20
Hanuleena píše:
mě to přijde, že čím víc jím, tím mám větší hlad :-Dvčera jsem byla sednout s kamarádkou na kafe.. no nakonec jsem si dala čaj, výbornou ciabattu s prosutem,hranolky a jako sladkou tečku ještě i výborný cheesecake… no dívala se na mě trošku podivně a obsluha taky, ale co už :-D a to jsem pak přišla domů a ještě jsem si dala špenát..no a pak jsem zalehla a ani vstávat se mi ráno nechtělo.

Hanul, dobrý přístup. :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.11 16:27
zerezmijka píše:
Hanuleena píše:
mě to přijde, že čím víc jím, tím mám větší hlad :-Dvčera jsem byla sednout s kamarádkou na kafe.. no nakonec jsem si dala čaj, výbornou ciabattu s prosutem,hranolky a jako sladkou tečku ještě i výborný cheesecake… no dívala se na mě trošku podivně a obsluha taky, ale co už :-D a to jsem pak přišla domů a ještě jsem si dala špenát..no a pak jsem zalehla a ani vstávat se mi ráno nechtělo.
Hanul, dobrý přístup. :palec: :lol: :lol: :lol:

já to právě neřeším.. mimi má hlad, tak se bude jíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
28.7.11 17:22

ja mam uz asi tyden velkou chut na kysele, tak si varim zelnacku. dnes jsem snedla uz treti talir :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí