Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky prohlidku mam za sebou vse v poradku
dostala jsem prasky na udrzeni a za dva tydny du do poradny. Holky ste nejaka od Boskovic?
tak abych asi napsala něco o sobě
začátek těhu byl celkem náročnej, jelikož ještě týden po vynechané MS jsem na testíku měla opravdu skoro neviditelný duch. Brala jsem clostilbegyt, takže jsem šla k Dr. s tím, že je asi něco špatně. Udělal mi UTZ a oznámil že jsem těhotná, ale že je to moc malé, a že uvidíme příště. Na příští kontrole mi řekl, že mimi očekával větší, a že pravděpodobně do dvou týdnů potratím. To mě sejmulo. Našla jsem si jiného Dr. který nebyl jasnovidec a všemu nechal čas, v úterý jsem byla na UTZ, máme srdíčko, ručičky, nožičky a dnes jsem vyfasovala těhu průkazku, tak mám šílenou radotst. Jinak těhu je jen o 2 týdny mladší než dle poslední MS. To je celé v čem byl zakopaný pes
a jak vy??? nechce se mi pročítat zpětně 14 stran ![]()
Ahojky tak ja sem v unoru potratila byla jsem dva mesice nemocna a jak vis sama ze zacatku ti doktor antibiotika neda a o mimi sem bohuzel prisla. furt sem mela priznaky jako kdyby mela prijit MS a nakonec jsem zacla spinit a musela jsem do nemocnice kde mi doktorka rekla ze neni srdecni akce. Holky kdo si to zvas prozil vi ocem mluvim. Drzelo me akorad to ze uz doma dve krasny a zdravi holcicky mam.ale bylo to hrozny obdobi. sem rada ze ted se to povedlo ikdyz je jeste brzo se radovat kdyz uz takovou zkusenost spatnou mam ![]()
uvidíš, bude to dobré, to určitě bylo tou nemocí. Ve kterém tt jsi potratila?
botanicka píše:
Ahojky tak ja sem v unoru potratila byla jsem dva mesice nemocna a jak vis sama ze zacatku ti doktor antibiotika neda a o mimi sem bohuzel prisla. furt sem mela priznaky jako kdyby mela prijit MS a nakonec jsem zacla spinit a musela jsem do nemocnice kde mi doktorka rekla ze neni srdecni akce. Holky kdo si to zvas prozil vi ocem mluvim. Drzelo me akorad to ze uz doma dve krasny a zdravi holcicky mam.ale bylo to hrozny obdobi. sem rada ze ted se to povedlo ikdyz je jeste brzo se radovat kdyz uz takovou zkusenost spatnou mam
botanicka píše:
Tak holky prohlidku mam za sebou vse v poradkudostala jsem prasky na udrzeni a za dva tydny du do poradny. Holky ste nejaka od Boskovic?
Dostala jsi Utrogestan nebo neco jineho?
Snaž se na to nemyslet, já taky potratila. mám sice strach, ale nepřipouštím si to a hlavně věřím tomu, že tohle těhu už je v pohodě ![]()
nebudem se stresovat. ale hezky si to užívat. Taky jste tak strašně unavené a máte neustálý hlad ? já bych pořád jenom spala a jedla. ![]()
Nulu, tak to je hrozný,když ti Dr. řekne, že do dvou týdnů potratíš
A o 2 týdny mladší tzn., že si měla ovulku hned po MS asi ne ?
ja bych taky jenom spala a jedla
Bohuzel, taky jsem v lednu potratila, ale ted jsem pozitivni a verim svemu miminku, ze to dokaze!!! Ze bude zdrave, krasne, moudre, hezky naroste a dobre se vyvine!!! Verim, ze to vsichni tri (i s tatinkem) spolu hezky zvladneme. ze spolu zvladneme vsechno na svete ![]()
Holky, koukám, že těch předešlých potratů je fakt hodně.
No, každý má něco. My se zas o miminko snažili 6 let a až po IVF se podařilo.
Ale věřím, že tentokrát nám to všem vyjde. ![]()
Botanicko, taky beru utrogestan. Je to otrava, ale když to musí být.
Hanul, já jsem děsná, prospala bych celý den. A s jídlem je to podobné. Když se nenajím, je mi blivno. Tak pro jistotu jím pořád. ![]()
jj, to je ten nejlepší přístup
jé tak to jsem ráda, že nejsem takové marná jen já ![]()
zlatuna píše:
Nulu, tak to je hrozný,když ti Dr. řekne, že do dvou týdnů potratíšA o 2 týdny mladší tzn., že si měla ovulku hned po MS asi ne ?
mě to přijde, že čím víc jím, tím mám větší hlad ![]()
včera jsem byla sednout s kamarádkou na kafe.. no nakonec jsem si dala čaj, výbornou ciabattu s prosutem,hranolky a jako sladkou tečku ještě i výborný cheesecake… no dívala se na mě trošku podivně a obsluha taky, ale co už
a to jsem pak přišla domů a ještě jsem si dala špenát..no a pak jsem zalehla a ani vstávat se mi ráno nechtělo.
Hanuleena píše:
mě to přijde, že čím víc jím, tím mám větší hladvčera jsem byla sednout s kamarádkou na kafe.. no nakonec jsem si dala čaj, výbornou ciabattu s prosutem,hranolky a jako sladkou tečku ještě i výborný cheesecake… no dívala se na mě trošku podivně a obsluha taky, ale co už
a to jsem pak přišla domů a ještě jsem si dala špenát..no a pak jsem zalehla a ani vstávat se mi ráno nechtělo.
Hanul, dobrý přístup.
![]()
zerezmijka píše:Hanuleena píše:Hanul, dobrý přístup.
mě to přijde, že čím víc jím, tím mám větší hladvčera jsem byla sednout s kamarádkou na kafe.. no nakonec jsem si dala čaj, výbornou ciabattu s prosutem,hranolky a jako sladkou tečku ještě i výborný cheesecake… no dívala se na mě trošku podivně a obsluha taky, ale co už
![]()
![]()
![]()
já to právě neřeším.. mimi má hlad, tak se bude jíst ![]()
ja mam uz asi tyden velkou chut na kysele, tak si varim zelnacku. dnes jsem snedla uz treti talir ![]()