Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zdravím všechny nové těhulky. No, já dnes výjimečně nezvracím, takže si užívám krásný den ![]()
Jinak k tý zelenině - já na ní chuť mám, ale pokaždý se po ní příšerně nafouknu
Zrovna včera jsem si dala pár rajčat a večer jsem vypadala jak v šestým měsíci ![]()
taky gratuluji Sorbetce!
mudr neni proc spechat, kdyz je ti fajn.
ja byla poprve v 7+6, taky mi to vyslo pres ty dovolene a pak jeste cekacka.. akorat bylo blbe, ze clovek nemel 100% jistotu a porad nevedel na cem je ![]()
Sorbetka píše:
Ahojte holky Březňačky,tak já se za váma taky přidávám. // jsem našla už před 14ti dny, ale u doktora jsem ještě nebyla. Včera jsem se pokoušela objednat, ale doktor měl včera krátkou ordinační dobu a nebo má dovolenou.
S kontrolovu to tentokrát moc nehrotím, v březnu jsem si tím už prošla, ale nedopadlo to a tak tentokrát už to člověk bere trošičku jinak. Nechci moc plašit a chodit tam, když mi doktor ještě nic konkrétního nepotvrdí, myslím jako srdeční činnost atd. Minule jsem byla právě v 6+2 nebo tak nějak a byl vidět jen váček a u toho to bohužel skončilo, ale to je jiné téma.
Doufám, že se tady budeme vídat častěji. Přeji krásné těhulkování a krásné fotečky z prvního UTZ.
ahoj Sorbetko
tak to moc gratuluji, já už našla také //, škoda že jsi přestala chodit k nám do skupiny, už je těhule i Pata a Kačenka i Mische ![]()
a neboj tentokrát nám to dopadne dobře
, já jdu na první kontrolu v pátek ![]()
ahojte holky ![]()
jedno březňátko mi právě spinká v náručí
ani nemůžu uvěřt , že je to už rok, co jsem se přidala do podobné diskuze.
Ať se vám pěkně těhulkuje (i když ty začátky…), přeju co nejlehčí porod a zdravé mrňousky ![]()
Sorbetko gratuluji k těhu ![]()
Holky já jdu v pátek na gyndu, to budu 7+0, myslíte, že už bude srdíčko
?
Zlatu, ja myslim, ze by mohlo.
Ja jdu v pondeli a to budu 6+0. Tam si rikam, ze je jeste brzy.
Nebo jste nektera mela uz v sestem tydnu srdicko?
Zlatu… preju at uz ti krasne bije ![]()
ja uz su zase dneska tak unavena, ze bych si sla lehnout a spat a spat… ta unava je desna. kazdy den leham do postele uplne vyrizena
Zlatu, srdíčko bude určitě. Já ho měla v 6+2 tt. ![]()
Tak jsem si schrupla. ![]()
Holky, vy si teda lebedíte… jedna ještě v pyžamu, druhá si dává šlofíka po obědě. To se pak nedivím, že k večeru padám na hubu ![]()
Ahoj holky, děkuju za povzbuzení, snad to v práci vezmou dobře… jo a mimuško bylo samozřejmě plánované, jen jsme nečekali, že to vyjde napoprvé
Dnes jsem byla poprvé u paní doktorky, cesta byla hrozná a to, že jsem dvakrát prošla brněnskou myšinou bez nehody
považuju za obrovský úspěch!!
Ty pachy jsou tam fakt šílené…
Doktorka mi ukázala zatím jenom malý světlý flíček
Jsem teprve 4+1tt a termín porodu nakonec vypočítala až na 3.4., takže od vás asi poputuju do Dubňátek 2012, ale budu to sem chodit pravidelně kontrolovat, ať vím, co mě čeká a nemine
Mějte se krásně a přeju příjemné těhulkování
![]()
Hewe, gratuluji ![]()
Teda, tak ty mas termin az v dubnu? To jsem zvedava, co rekne me…
kdyz jsme mely stejny datum PM. Mozna se pak k tobe pridam v dubnatkach ![]()
Hele, a co je ta brnenska misina?
![]()
Brněnská „Myší díra“ je podchod pod hlavním vlakovým nádražím, plný vietnamských stánků, feťáků a bezdomovců
Když se chce člověk dostat z autobusáku do města, nevede jiná cesta než přes myšinu
Ten datum poslední mens. mi doktorka „přesunula“ na 28.6., prý aby se to líp počítalo a aby to sedělo s termínem porodu, prostě jen odečetla 14 dnů od pravděpodobné ovulace
Asi je to tak logické, nevím, ale hlavně, že už vím v jaké fázi se prcek nachází
Jestli máš pravidelný cyklus, tak budeš mít asi termín normálně v březnu… No asi je to jedno kdy, hlavně aby všechno dobře dopadlo ![]()