Poradna duly
Jana Čurdová
Zlati, taky gratuluju
krásný mimísek
tak at jde vše tak jak má ![]()
Ahoj holky, člověk den, dva nenahlédne a hned je tu živo jak na Václaváku
.
Vítám všechny nově těhotné a příchozí a gratuluji k úspěšným prohlídkám
.
Já jdu na KO 2.8. a mám slíbenou průkazku a na UTZ 5.8. - u nás to je rozdělené - trochu neprakticky.
Jinak miluju plísňové sýry na jakýkoli způsob, ale teď je nejím - že jsem těhu jsem zjistila ve Francii na dovolené - takže ani jediný camembert
! Ale stojí to za to.
V normálním stavu maso a uzeniny nemusím vůbec, ale tatínkovy vlohy v bříšku se nezapřou, takže teď bych jedla párky a salámy …brrr! V krámě uplně slintám
!
Včera jsme byli na houbách - našli jsem jen babky a to červivé, takže těch asi 5 dobrých je dnes do polévky. Ale u nás je chladněji, takže je to asi tím.
Je tu někdo z Krkonoš?
Ahoj, ja jsem taky byla dnes u gynekolozky. Taky vsechno ok a srdicko krasne bije. Mam velkou radost
Dokonce jsme uz pry v 8. tydnu podle ultrazvuku. Podle data ovulace by to mel byt jen tyden 6. a podle posledni menstruace 9.tyden. Tak nevim co vlastne plati. Dr. akceptuje asi ten ultrazvuk. Hlavne ze je mimi zdrave a ja taky! Termin porodu mi urcili na 10.3.2012.
Taky to tak mate, ze ani nevite, ve kterem tydnu poradne jste? Ja jsem myslela, ze mam v tom jasno, protoze jsem si merila bazalni teplotu a mam presne zaznamy na fertilityfriend.com i pokud jde o snazeni. Mozna ze je mimisek velky, to by bylo fajn! At hezky roste! Hlavne, ze je vse ok a ja jsem konecne tehotna, na nejakem tom tydnu nesejde ![]()
Sardinko, gratuluji
! V těch týdnech se taky nevyznám, zatím to beru podle FertilityFriend. Dr. jepodle svých tabulek asi o týden dřív, ale ukázala jsem jí graf, tak to přepsala, podle data ovulace…uvidíme, co řekne po UZ.
ahoj holky berete některá utrogestan? jak mi ho teď znovu nasadila a k tomu ještě ascorutin tak si mám ten utrogestan zavádět spodem a začala jsem z toho mít hrozný bílý výtok,myslíte že je to díky práškům?
![]()
Sardinko gratuluji k
Já mám termín 15.3. A podle MS jsem 7+0, podle UTZ 6+4, což docela sedí, ale ten datum porodu, když ty už jsi podle UTZ v 8tt ? ![]()
Luuu po tom Utrogestanu je to normální, ten výtok, neboj ![]()
Diky vsem za gratulace k
Dr. rikala, ze uz jsem v 8. tydnu, ale na tom obrazku z ultrazvuku, co mi vytiskla bylo napsano 7w6d, takze necely 8.tyden a taky jsem tam nasla napsany termin porodu 10.3.2012.
Na internetu jsou ruzne tehotenske kalkulacky, kde napisete bud datum posledni menstruace nebo ovulace a vypocitata vam to termin porodu. Taky mam v mobilu nekolik aplikaci o tehotenstvi a pokazde mi vychazi jiny termin
treba 29.2., 1.3., 7.3. a ted nejnovejsi dnesni na 10.3.2012
ale ja myslim, ze vsechny ty terminy jsou jen orientacni. Mimi si samo rekne kdy bude chtit ven
Asi je nejlepsi rikat, ye se narodi proste v breznu. Podle lekaru je donosene dite od 37.tydne tehotenstvi, nekde zas uvadi 38. tyden. Maximalne ale do 42. tydne, potom pry mamina dostane vyvolavacku, kdyby se miminku jeste porad nechtelo na svet.
Ja tak nejak citim kdy presne se narodi
tak potom kdyz se to potvrdi, tak vam dam vedet
Uz se moc tesim na brezen 2012. Pak si sem budeme psat sve zazitky z porodu ![]()
Zatim vam vsem preji krasne a pohodove tehotenstvi ![]()
Hanuleena píše:
ten výtok mám taky.. ale utrogestan ani nic jiného neberu..
Ano, vytok je pry normalni kdyz je bile barvy, dokonce to je i jeden z priznaku tehotenstvi.
Luuuu Ja beru Utrogestan uz od te chvile, co jsem mela pozitivni TT a kazdy den ze mne ten Utrogestan vyteka, vypada to trosku jako vytok, ale ja tam spis vidim ten Utros v jinem skupenstvi ![]()
Sardinka03 píše:
ManDarinko: Krasna holcicka! Gratuluji!
Děkuji ![]()
Zlatuno, gratuluju, krásná fotečka
Já si musím počkat, až se mi vrátí gynekolog z dovči
tak ještě dva týdny, ale kdo si počká ten se dočká ![]()
Kacudko, určitě vše zvládneš a svatbu si užijete…já si budu užívat výročí, letos jsem s manželem 10 let. Asi má hodně trpělivosti ![]()
zerezmijka holčička by byla super, ale je mi to v podstatě jedno, hlavně když bude brouček zdravý, to si přejeme asi všechny,těhulky ![]()