Březňátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2203
1.8.11 10:37
tatranka1 píše:
Jinak už jsem na tom s jídlem zase jako na záčátku,ještě hůř,musím jíst každou tak hoďku půl :mrgreen: Břicho mám jak v 5.měsíci.Odpoal vyfotim a hodím to sem

Tatranko, já jsem vždycky po ránu docela v normě, ale večer už mam taky pěkné bříško… máš to taky tak nebo ho máš celý den stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.8.11 10:42

Holky ja to mliko pila uz v predeslych a nic se nam nestalo :potlesk: ale mam dotaz vy ste asi nemeli mesicky ze? ale mate nektera zvas priznaky jako byste je meli mit? ja sem to nezazila a tak mam strach abych treba nepotratila. :think: vim ze nektera je treba mit muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
1.8.11 10:47

ja jsem nastesti o vikendu na jidlo nemela cas, tak jsem jedla naprosto v minimalne, ale dneska si to pekne vynahrazuji a srotuji, co mi pod ruky prijde :)budeme brzo pekne kulicky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
1.8.11 10:54

Ahoj holky, tak na mě přes víkend vlezla nějaká choroba. Mám plný nos s bolí mě v krku… :-( . Kamarádka mi říkala, že se v těhotenství může čaj z lipového květu na nachlazení a že to pomáhá. Máte s tím nějaké zkušenosti?
Botanicko, MS nemám, ale občas mě dloube v podbřišku tak, že jdu na WC zkontrolovat, jestli nešpiním…a ono nic…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.8.11 11:30

Ahoj holky,
Bzum, jsem na tom podobně.
V noci jsem zvracela a mám průjem. Syn to měl před pěti dny, tak jsem to zřejmě chytla od něj. Je mi blbě, v noci jsem nespala, uf. Doufám, že mimi je v pořádku.

Nemám vás dočtené, tak všem, co jdou na kontroly, tak hodně štěstí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
1.8.11 11:34

Bzzzumm, taky jsem troska nahromade. silene me boli v krku… chystam se zajit k obvodacce, protoze vubec nevim co muzu a co ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
1.8.11 11:36
tatranka1 píše:
Spíš koule :mrgreen: Tomu mému se to líbí,že už mi bříško roste.Je fak,že je to už vidět,tedy kdo mě zná,to pozná,nebo si může mxslet,že jsem jen přibrala :mrgreen: Možná mi zhubnul zadek,to je pravda,tak ho mám teď na břiše 8-)

snad to zase tak tragicke nebude. muj me taky hladi po brisku a libi se mu to. porovnavame, kdo ma vetsiho pivase :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 11:45
zerezmijka píše:
Ahoj holky,
Bzum, jsem na tom podobně.
V noci jsem zvracela a mám průjem. Syn to měl před pěti dny, tak jsem to zřejmě chytla od něj. Je mi blbě, v noci jsem nespala, uf. Doufám, že mimi je v pořádku.

Nemám vás dočtené, tak všem, co jdou na kontroly, tak hodně štěstí. :wink:

doporucovala bych smectu. v tehotenstvi se muze. bude to dobry neboj.

Příspěvek upraven 01.08.11 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.8.11 11:47

Sardinko, díky. Smectu mám, tak jí do sebe asi kopnu. Fujtajbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 11:48
misisipi píše:
Bzzzumm, taky jsem troska nahromade. silene me boli v krku… chystam se zajit k obvodacce, protoze vubec nevim co muzu a co ne…

urcite je dobry zajit k doktorce. v tehu muzes na bolesti v krku cucat septisan a me moc pomaha natrit si na chleba med s nakrajenou cibuli. ta cibule zjemni z toho medu a na krk to pomaha. docela jsem na to ted dostala chut. je to pro me basta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 11:48
zerezmijka píše:
Sardinko, díky. Smectu mám, tak jí do sebe asi kopnu. Fujtajbl.

me smecta docela chutna. nedavno jsem ji brala i proti tehotenskym nevolnostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.11 12:01

Ahoj holky. Tak jsme se ráno vrátili z chaty, počasí přes víkend nic moc - navíc jsem si taky přivezla nějaké nachlazení :mrgreen: Koukám, že nejsem jediná kdo má tak příšerný chutě :palec: Včera jsem dostala chuť na kyselý, snědla jsem skoro celý okurky na to jsem snědla 2 Mily :lol: Manžel nevěřil vlastním očím :mrgreen: No a samozřejmě jsem se večer nafoukla jak balon, ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
1.8.11 12:08
xtina píše:
Ahoj holky. Tak jsme se ráno vrátili z chaty, počasí přes víkend nic moc - navíc jsem si taky přivezla nějaké nachlazení :mrgreen: Koukám, že nejsem jediná kdo má tak příšerný chutě :palec: Včera jsem dostala chuť na kyselý, snědla jsem skoro celý okurky na to jsem snědla 2 Mily :lol: Manžel nevěřil vlastním očím :mrgreen: No a samozřejmě jsem se večer nafoukla jak balon, ach jo…

Pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.8.11 12:15

Já jsem poslední dny rozežraná :mrgreen: :oops: Budu se muset krotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
1.8.11 12:17
xtina píše:
Já jsem poslední dny rozežraná :mrgreen: :oops: Budu se muset krotit :lol:

no to já taky :zed: hlavně už mám problém s nějakýma kalhotama :think: hlavně mám tedy chutě, ale tak já doufám, že to po porodu půjde dolů… u Viktorky jsem nabrala 18kg, ale měsíc po porodu to bylo dole :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí