Poradna duly
Jana Čurdová
tatranka1 píše:
Jinak už jsem na tom s jídlem zase jako na záčátku,ještě hůř,musím jíst každou tak hoďku půlBřicho mám jak v 5.měsíci.Odpoal vyfotim a hodím to sem
Tatranko, já jsem vždycky po ránu docela v normě, ale večer už mam taky pěkné bříško… máš to taky tak nebo ho máš celý den stejné?
Holky ja to mliko pila uz v predeslych a nic se nam nestalo
ale mam dotaz vy ste asi nemeli mesicky ze? ale mate nektera zvas priznaky jako byste je meli mit? ja sem to nezazila a tak mam strach abych treba nepotratila.
vim ze nektera je treba mit muze
ja jsem nastesti o vikendu na jidlo nemela cas, tak jsem jedla naprosto v minimalne, ale dneska si to pekne vynahrazuji a srotuji, co mi pod ruky prijde
budeme brzo pekne kulicky ![]()
Ahoj holky, tak na mě přes víkend vlezla nějaká choroba. Mám plný nos s bolí mě v krku…
. Kamarádka mi říkala, že se v těhotenství může čaj z lipového květu na nachlazení a že to pomáhá. Máte s tím nějaké zkušenosti?
Botanicko, MS nemám, ale občas mě dloube v podbřišku tak, že jdu na WC zkontrolovat, jestli nešpiním…a ono nic…!
Ahoj holky,
Bzum, jsem na tom podobně.
V noci jsem zvracela a mám průjem. Syn to měl před pěti dny, tak jsem to zřejmě chytla od něj. Je mi blbě, v noci jsem nespala, uf. Doufám, že mimi je v pořádku.
Nemám vás dočtené, tak všem, co jdou na kontroly, tak hodně štěstí. ![]()
Bzzzumm, taky jsem troska nahromade. silene me boli v krku… chystam se zajit k obvodacce, protoze vubec nevim co muzu a co ne…
tatranka1 píše:
Spíš kouleTomu mému se to líbí,že už mi bříško roste.Je fak,že je to už vidět,tedy kdo mě zná,to pozná,nebo si může mxslet,že jsem jen přibrala
Možná mi zhubnul zadek,to je pravda,tak ho mám teď na břiše
snad to zase tak tragicke nebude. muj me taky hladi po brisku a libi se mu to. porovnavame, kdo ma vetsiho pivase ![]()
zerezmijka píše:
Ahoj holky,
Bzum, jsem na tom podobně.
V noci jsem zvracela a mám průjem. Syn to měl před pěti dny, tak jsem to zřejmě chytla od něj. Je mi blbě, v noci jsem nespala, uf. Doufám, že mimi je v pořádku.Nemám vás dočtené, tak všem, co jdou na kontroly, tak hodně štěstí.
doporucovala bych smectu. v tehotenstvi se muze. bude to dobry neboj.
Příspěvek upraven 01.08.11 v 11:50
Sardinko, díky. Smectu mám, tak jí do sebe asi kopnu. Fujtajbl.
misisipi píše:
Bzzzumm, taky jsem troska nahromade. silene me boli v krku… chystam se zajit k obvodacce, protoze vubec nevim co muzu a co ne…
urcite je dobry zajit k doktorce. v tehu muzes na bolesti v krku cucat septisan a me moc pomaha natrit si na chleba med s nakrajenou cibuli. ta cibule zjemni z toho medu a na krk to pomaha. docela jsem na to ted dostala chut. je to pro me basta.
zerezmijka píše:
Sardinko, díky. Smectu mám, tak jí do sebe asi kopnu. Fujtajbl.
me smecta docela chutna. nedavno jsem ji brala i proti tehotenskym nevolnostem.
Ahoj holky. Tak jsme se ráno vrátili z chaty, počasí přes víkend nic moc - navíc jsem si taky přivezla nějaké nachlazení
Koukám, že nejsem jediná kdo má tak příšerný chutě
Včera jsem dostala chuť na kyselý, snědla jsem skoro celý okurky na to jsem snědla 2 Mily
Manžel nevěřil vlastním očím
No a samozřejmě jsem se večer nafoukla jak balon, ach jo…
xtina píše:
Ahoj holky. Tak jsme se ráno vrátili z chaty, počasí přes víkend nic moc - navíc jsem si taky přivezla nějaké nachlazeníKoukám, že nejsem jediná kdo má tak příšerný chutě
Včera jsem dostala chuť na kyselý, snědla jsem skoro celý okurky na to jsem snědla 2 Mily
Manžel nevěřil vlastním očím
No a samozřejmě jsem se večer nafoukla jak balon, ach jo…
Pěkně ![]()
xtina píše:
Já jsem poslední dny rozežraná![]()
Budu se muset krotit
no to já taky
hlavně už mám problém s nějakýma kalhotama
hlavně mám tedy chutě, ale tak já doufám, že to po porodu půjde dolů… u Viktorky jsem nabrala 18kg, ale měsíc po porodu to bylo dole ![]()